Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ewanka napisał(a):
Ty mieszasz w Warszawie??? ... one są w Wyszkowie, czyli bliziutko :)

... ja mieszkam ok. 20km za Sochaczewem, czyli ok. 80 km

ano mieszkam:lol:....... po prawej stronie Wisły(dzielnica Rembertów)

Posted

Hmmm, też myślę jak by rozwiązać kwestie transportu (???)

... facet mieszka gdzieś na peryferiach W-wy, psiaki są w Wyszkowie u jego rodziców...
on ma przywieźć je do nas, ale jak potem je rozwieźć do Was ... ????

mam pomysł ... zapraszam na kawę :D

Posted

Ja mogę wiąć puchatego, niestety ten nagi jest za maluteńki i za wiotki na moje 2 asty.
Rozniosą go :) A kolejnej golizny w zimę znowu nie przezyje :)

Posted

:shake::shake:

Ewanka napisał(a):
Hmmm, też myślę jak by rozwiązać kwestie transportu (???)

... facet mieszka gdzieś na peryferiach W-wy, psiaki są w Wyszkowie u jego rodziców...
on ma przywieźć je do nas, ale jak potem je rozwieźć do Was ... ????

mam pomysł ... zapraszam na kawę :D

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:ale jak ja do ciebie dojade?? jak ja nie mobilna jestem:shake:.....
może by najpierw do mnie młodego przywiózł a potem dalej....:cool3:
......tylko od 23.12 do 26.12 nie ma mnie w domu:shake:....więc można po świętach..:cool3::cool3:

Posted

Jagna78 napisał(a):
:shake::shake:

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:ale jak ja do ciebie dojade?? jak ja nie mobilna jestem:shake:.....
może by najpierw do mnie młodego przywiózł a potem dalej....:cool3:
......tylko od 23.12 do 26.12 nie ma mnie w domu:shake:....więc można po świętach..:cool3::cool3:

... ja tu jestem cały czas, dla mnie może być i po Świętach, nie wiemy jeszcze kiedy facet je przywiezie (???)

paniMysza napisał(a):
szczeniak peniwe jeszcze mniejszy od taty?:) a grzywacze to urwisy niezłe, wiec sie okaze kto kogo rozniesie:P

tak, mały jest nieduży tylko puchaty, z pewnością nie jest większy od tatusia ... maluch ma dopiero 4 miesiące ;)

Posted

Ewanka napisał(a):
... ja tu jestem cały czas, dla mnie może być i po Świętach, nie wiemy jeszcze kiedy facet je przywiezie (???)

i nie wiadomo czy je przywiezie nawet po twoich pertraktacjach.....

a mały to napewno jest mały one i dorosłe to i duże nie są....wielkości mojej pudlicy - wiem bo na spacerze kiedyś spotkaliśmy :) a moja Pusia ma 32cm w kłębie:)

Posted

Jagna78 napisał(a):
do usłyszenia hmmm chyba raczej do pisania

spadam na wieczorny spacerek i lulu :) rano wcześnie wstaję :D

pa

....ale kto Lalunie przygarnie???

Jagna...w Tobie nadzieja...

Posted

Ilka21 napisał(a):
Jeżeli pan zrzeknie się ich to ja jestem jak najbardziej za pomocą im, tzreba też znaleźć im dobry domek.Mi cięzko jest deklarować bo mam kiepsko teraz z pracą ale postaram się pomóc a nie rozumiem tego , że jak tym z all się pomoze to co juz tej laluni nie?
Mam nadzieję, ze sie zrzeknie... Lalunia potrzebuje pilnej pomocy...:confused:

Posted

lalunia, jak na razie w izolatce (prawdopodobnie). dziś bede o niej wiedziała więcej, jade do schroniska. ona juz nie wyglada tak jak na fotach ponoć. ta alergia rozwinęła sie masakrycznie.

Posted

paniMysza napisał(a):
lalunia, jak na razie w izolatce (prawdopodobnie). dziś bede o niej wiedziała więcej, jade do schroniska. ona juz nie wyglada tak jak na fotach ponoć. ta alergia rozwinęła sie masakrycznie.

Domyślam się :( Cały czas o niej myślę... Trzeba założyć jej wątek i szukać dt/ds....

Posted

wróciłam ze schroniska.
mała jest przeurocza! naszczekała na mnie, ale tak zaczepnie, nie agresywnie. ogonek chciał jej sie urwać trzeba ja koniecznie zabrać ze schroniska. rozmiawiałam z weterynarzem, alergia nie będzie uciążliwa dla przyszłego właściciela. prawdopodobnie będzie potrzebna specjalistyczna karma, albo gotowane jedzenie. metodą prób i błedów z pewnościa bedzie można dobrac dla niej odpowiednia dietę. suńka potrzebuje kapieli, wyszczotkowania. jesli dobrze zrozumiałam weta, DT lub DS bedzie miał znizki na leczenie jej w schronie
pytałam o jej nastawienie do innych psiaków - jest przyjacielska i zgadza się równiez z suczkami.
zrobiłam kilka fotek, wstawie za chwile na jej wątku. mam tez filmik, ale nie wiem jeszcze jak go tu zamieścić.

lalunia nie wyglada na 8 lat - świetnie sie trzyma. jest bardzo kontaktowa i radosna

Posted

Jagna78 napisał(a):
:(:(:( ale cena wzrosła.....

... to maleńki braciszek "naszego" kudłacza, cena wysoka, widocznie "towar" ma większą wartość :(

........ facet mówił, że rodzeństwo było gołe, ale nic nie wspominał, że jeszcze ma Asa w rękawie .......

... ciekawe, jak to się dalej potoczy :/

Posted

Jagna78 napisał(a):
i ciekawe czy jeszcze jakichś innych Asów nie ma....:(

... no właśnie, szkoda psiaków ... :roll:

nic nie można zrobić, można jedynie czekać ..........

nie znoszę bezsilności :mad: