Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mamuśka_3 napisał(a):
Czyli znalazłaś jej inny domek? :(

na razie Ty jestes jedynym
bo pierwszym ....mysle ze dogadamy sie z trasportem...jak tylko znajde cos do Głogowa
to Ty bys miała blizej...tak?

Posted

oj ,ciotko...ciotko
Ty szukasz transportu i ja tez....
i mysle ze do niedzieli cos znajdziemy....wiec poki nie odmawiasz jest Twoja
-----------
Fotki jutro wstawie Lizy....
ide spac
ppapapapap

Posted

giselle4 napisał(a):
na razie Ty jestes jedynym
bo pierwszym ....mysle ze dogadamy sie z trasportem...jak tylko znajde cos do Głogowa
to Ty bys miała blizej...tak?

No, ale jak to tak? Już przesądzone? Na jakiej podstawie - propozycji?
Ani wizyty przed-adopcyjnej, ani jakiegoś konkretnego rozeznania, sterylki itp?
Na DT to i ja ją mogę zabrać, tylko tak samo - transport trzeba by znaleźć...

Posted

Agucha, jeżeli jesteś chętna, to zapraszam do siebie ;)

Bo teraz, to źle się poczułam ^^ Sunka szuka domu, ma trafić w dobre ręce, chcę ją ratować przed schronem, a tu kolejny problem :roll:

Mogę podpisać każde imienne zobowiązanie. Do sterylizacji, do informowania poprzez @ lub telefonicznie o stanie pieska itp. Nie ma problemu.

Posted

Mamuśka_3 napisał(a):
Agucha, jeżeli jesteś chętna, to zapraszam do siebie ;)

Bo teraz, to źle się poczułam ^^ Sunka szuka domu, ma trafić w dobre ręce, chcę ją ratować przed schronem, a tu kolejny problem :roll:

Mogę podpisać każde imienne zobowiązanie. Do sterylizacji, do informowania poprzez @ lub telefonicznie o stanie pieska itp. Nie ma problemu.

Ale to nie ty chcesz ją adoptować... a dom potencjalny jest kupę km od Ciebie i Grażyny...

Posted

Agucha napisał(a):
Ale to nie ty chcesz ją adoptować... a dom potencjalny jest kupę km od Ciebie i Grażyny...

Agucha,MAMUSKA POPROSIŁA O NIA PIERWSZA,NAPISALA MI CO I JAK....POZNIEJ JESZCZE 2 CIOTECZKI
ALEA PISALAM TAK JAK W PRZYPADKU SZELI...JAK COS NIE WYPALI ALBO MI SIE NIE BEDZIE PODOBAC DOMEK ..BADAM NASTEPNY DOMEK:)
sterylki zrobic nie moge...brak kasy
w schronie pomogli mi i przetrzymaja na pare dni...tez na moj koszt-wyzywienie
i zakupy dla niej..smycz obroza i wizyta u weta...
nooo jestem troche pusta po Szeli.umoz epodpisze z Mamuska a do sparwdzenia warunkow zmajde nie jedan a pare ciotek
ufam dogomaniakom...noo prawie wszystkim:)

Posted

podniose i mam nadzieje na szybki kątek w domku:)
nie moglam jej zostawic w straym domku...dostałam termi do dzisiaj aby ja zabrac...nie wiem co by sie stało jutro...
dlatego prosze pomozcie ciotki :0

Posted

Dziewczyny a ile taki zabieg kosztuje? Jak wygląda pielęgnacja "po"? Może mnie ktoś oświecić? To będzie moja pierwsza sunka w życiu i nie chcę z tego powodu czegoś zaniedbać...

Próbowałam się dowiedzieć ile by kosztowała taka przeprowadzka psinki... I panowie życzyli sobie od 160 zł w górę. Może znacie jakieś tańsze firmy transportowe, które zapewnią psince wygodę i komfort podróży?

Chociaż bilet PKP z Poznań Główny do Dzierżoniów Śląski to 56 zł w jedną stronę, więc chyba tylko takie wyjście pozostaje.

Posted

mamuśka, cena sterylizacji zalezy od kliniki. waha sie od 150 do 300 zł.
suńki (przynajmniej moje) szybko dochodzą do siebie po zabiegu.
malutka dostanie ubranko pozabiegowe, które zabezpieczy jej ranę. chyba po tygodniu (ale nie pamietam dokładnie) będzie miała sciągnięte szwy. uzaleznione to jest od tego jak sie rana zarasta.
moja frania sterylizowana była jeszcze w domu tymczasowym. zależało mi, zeby było to zrobione przed pierwszą cieczka. poza tym w bytomiu koszt zabiegu był o połowe mniejszy niz u mnie we wrocławiu;)
dacie rade na pewno!

Posted

W potencjalnym DS jest pies tej samej rasy... nie wydałabym suki bez sterylki... ale to Wasza decyzja...

Jeśli chodzi o koszta zabiegu, to powinien je pokryć chyba DS? :razz:

Posted

Agucha napisał(a):
W potencjalnym DS jest pies tej samej rasy... nie wydałabym suki bez sterylki... ale to Wasza decyzja...

Jeśli chodzi o koszta zabiegu, to powinien je pokryć chyba DS? :razz:

no dom stały. nikt nie pisze inaczej.