giselle4 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Oddam w dobre rece suczke 9 miesiecy grzywacza chinskiego... wiadomosc u mnie sorry nigdy tego nie robiłam ale jak sunka ma wylądowac w schronie i przez kwarantanne czekac i dopiero po 15 dniach isc do domku to wole tak.... zaszczepiona i odrobaczona,grzeczna i posłuszna ot ,urodzilo sie dziecko i nie ma juz miejsca dla suczki moze Fundacja sie odezwie....? Fotke wstawie jutro....zostawiłam aparat w schronie Quote
Iza. Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 giselle4 napisał(a): Oddam w dobre rece suczke 9 miesiecy grzywacza chinskiego... wiadomosc u mnie sorry nigdy tego nie robiłam ale jak sunka ma wylądowac w schronie i przez kwarantanne czekac i dopiero po 15 dniach isc do domku to wole tak.... zaszczepiona i odrobaczona,grzeczna i posłuszna ot ,urodzilo sie dziecko i nie ma juz miejsca dla suczki moze Fundacja sie odezwie....? Fotke wstawie jutro....zostawiłam aparat w schronie Koniecznie fotki, porobie ogłoszenia dziewczynce. Quote
Korespondentka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Agucha napisał(a):Wspaniałe wieści! Gdzie "nasza" łysolka zakotwiczyła? :) w Gliwicach :lol: pełna kontrola, postaram się o zdjęcia Quote
Korespondentka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 giselle4 napisał(a): Oddam w dobre rece suczke 9 miesiecy grzywacza chinskiego... O, widzę, że i u naszej kochanej Grażynki grzywaczka się " zalęgła " :roll: wiem, że nie pozwolisz jej skrzywdzić Ciebie to cioteczko robota kocha z każdej strony ..... Quote
giselle4 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Korespondentka napisał(a):O, widzę, że i u naszej kochanej Grażynki grzywaczka się " zalęgła " :roll: wiem, że nie pozwolisz jej skrzywdzić Ciebie to cioteczko robota kocha z każdej strony ..... ty ,wiesz naljepiej:) Quote
paniMysza Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 wstawiłam info o małej na facebooka. śliczna jest. Quote
Mamuśka_3 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Na allegratce jest w tej chwili około 15 ogłoszeń o sprzedaży ph... Z tego mniej więcej połowa o dorosłych psiakach. Wśród szczeniąt jest też jedno roczne z chorą łapką :( Najbardziej zbulwersowało mnie to: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/3677699_chinski_grzywacz_suczka_czekoladowa.html http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2317145_grzywacz_chinski_sliczna_suka_tanio.html Nie dość, że szuka dobrego domu, bo musi ją porzucić, to jeszcze chce na tym zarobić i się targuje :( Biedna psinka... http://allegro.pl/chinski-grzywacz-nagi-dorosle-i1242830413.html a to? Sprzedawane jako komplet... A czy ktoś widział to: http://www.tusprzedaj.pl/temp-16629/oddam-psysuczki-z-rodowodem-za-symboliczna-sume.html ? :roll: Quote
piechcia15 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 DZIEWCZĘTA i chłopaki (jeśli tacy tu są):) zapraszam na bazarek, bo mam do sprzedania gazety Mojego Psa i Przyjaciela Psa http://www.dogomania.pl/threads/193614-wyprzeda%C5%BC-magazynu-M%C3%93J-PIES-i-PRZYJACIEL-PIES-po-2z%C5%82!na-Pabianicki******-gt-koniec-8.10?p=15453968#post15453968 Quote
giselle4 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 moze ktos by dał tymczas grzywaczce? prosze...mam jeszcze 2 dni na zabranie jej Quote
Mamuśka_3 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Ja mogłabym ale mam niewykastrowanego psa ;/ Po drugie męczy mnie wydanie psa z powodu małego dziecka, skoro sama mam dwie małe córy... Quote
giselle4 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Mamuśka_3 napisał(a):Ja mogłabym ale mam niewykastrowanego psa ;/ Po drugie męczy mnie wydanie psa z powodu małego dziecka, skoro sama mam dwie małe córy... sprawa wyglada tak ze teraz wszyscy maja alergie na psy ktore sa w ich domach.... i oddaja mi jest przykro bo alergia to nie koniec swiata jezdze sama na odczulanie do wroclawia ,chodze z inchalatorem i normalnie zyje....:oops: i mam psa.... Quote
giselle4 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 kurcze ,ja mysle ze ona długo nie bedzie przeszkadzac na Dt.... ale nie mam gdzie jej dac....przepraszam dziewczynko ze nie moge ci pomoc:( Quote
Mamuśka_3 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Serce mi pęka z żalu na myśl o tej psinince. Z całych sił chciałabym pomóc... :( Quote
giselle4 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Mamuśka_3 napisał(a):Serce mi pęka z żalu na myśl o tej psinince. Z całych sił chciałabym pomóc... :( wiem kobieto co czujesz...ja mam tak samo:( Quote
puchu Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Jeżeli sunia umie zachowa czystość, nie jest chora na nic zakaźnego i nie będzie chciała zjeść mojej psicy mogę dać bezpłatny DT :) Quote
Mamuśka_3 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 giselle4 Sprawa wygląda tak: moja siostra, która wcześniej miała wspaniałego pekińczyka Bobika, który już niestety pożegnał się z tym światem, przekonuje właśnie swojego męża do suni :D Akcja jest gorąca, ale jak znam moją siostrę to do rana suńka będzie miała dom stały! :multi: Powiedz mi tylko gdzie teraz jest psiak, bo ona mieszka w Świnoujściu, więc może niunia zrobiłaby przystanek u mnie? Nie obiecuje jeszcze nic na 100% zdecydowałam jednak z moim P. że możemy dać suni tymczas bez względu na decyzje mojego szwagra. Quote
Mamuśka_3 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Przepraszam za post pod postem, ale nie mogę edytować poprzedniego! Giselle Odezwij się do mnie, bo moja siostra chcę niunię na stałe :multi: Już ją kocha, ale boi się, że coś się nie uda, i że sunia pewnie jest z daleka... Quote
Korespondentka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='Mamuśka_3']Przepraszam za post pod postem, ale nie mogę edytować poprzedniego! Giselle Odezwij się do mnie, bo moja siostra chcę niunię na stałe :multi: Już ją kocha, ale boi się, że coś się nie uda, i że sunia pewnie jest z daleka... Grażynka (giselle4) pewnie odezwie się z samego ranka, bo ona z tych rannych ptaszków :lol: i pewnie teraz odwraca się na drugi boczek :evil_lol: ;) Super wieści, pewnie byłaby szczęśliwsza zasypiając, gdyby wiedziała o grzywaczce:multi: Quote
paniMysza Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 strasznie się cieszę! wierciłam dziure w brzuchu mojemu chłopakowi, zebysmy ja chociaż tymczasowo przygarneli, ale on wie jakby się tymczas u nas skończuł - domem stałym. a mamy juz jedną sunię ze schroniska (lolinke) i od prawie dwóch miesięcy drugą (tez ze schroniska) - właśnie grzywaczkę. na więcej nie możemy sobie pozwolić. ten mały struś zasługuje na stały, ciepły dom! baaaaaaaaaaaaaaaaardzo się cieszę:) :) :) Quote
giselle4 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='Mamuśka_3']Przepraszam za post pod postem, ale nie mogę edytować poprzedniego! Giselle Odezwij się do mnie, bo moja siostra chcę niunię na stałe :multi: Już ją kocha, ale boi się, że coś się nie uda, i że sunia pewnie jest z daleka... kochana zabieram ja rano od ludzi...oby wszystko było ok... i muz do Was wszystkich pisze ciotki kochane:) Quote
giselle4 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Korespondentka napisał(a):Grażynka (giselle4) pewnie odezwie się z samego ranka, bo ona z tych rannych ptaszków :lol: i pewnie teraz odwraca się na drugi boczek :evil_lol: ;) Super wieści, pewnie byłaby szczęśliwsza zasypiając, gdyby wiedziała o grzywaczce:multi: dziekuje ze jestes....:) Quote
giselle4 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Agucha napisał(a):Gdzie ten golasek przebywa teraz? Dzierzoniow dolnoslaskie:) Quote
Mamuśka_3 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Moja siostra jest bardzo szczęśliwa. Mam nadzieję, że wszystko wypali, piesinka trafi do niej i obie będą zadowolone :) Quote
Recommended Posts