Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='magdola']wg mnie to mix, ale poczekam na opinie expertow ;)[/QUOTE]
To, że mix to więcej jak pewne ;)
Mi przypomina grzywka...ale ja nie expert w tej dziedzinie więc :)

Posted

[quote name='Ilka21']mi to przypomina mixa westa lub innego terierowatego ale mogę się mylić ;)[/QUOTE]
grzywke ma jak grzywacz....ale taki troche szorstki wydaje sie... westy sa biale:diabloti:,

mysle, ze mozna go podpiac do:
-z westa postura
-z yorka kolor i wyglad (znam identyko mixa yorka 2 kg)
-z grzywacza grzywka
-z kundelka reszta

ale sliczna jest. przydalby sie watek. duza ona? jak do dzieci?

Posted

Witam.
Mam grzywacza adoptowanego od karilki. Nazwalam go Czino. Wiekszego rozrabiaki nie znam ale jestesmy w nim wszyscy zakochani (ja, mąż, dobermanka, i 3 nasze kotiska.

[U]W razie potrzeby mogę byc DT dla grzywacza psa ( bo do suk dobermanka zazdrosna, ale jerzeli szczeniak to moze sie zgodzi).[/U]

Prosze o info do karilki lub na maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
Pozdrawiam

Posted

dziewczęta grzywkowe potrzebuję już ostatecznej decyzji, czy któraś z was mogłaby wziąć tego "mojego" grzywka na tymczas, bo wczoraj skończyła mu się kwarantanna, pewnie zostanie w śr ciachnięty i jak go nie zarezerwuje to pójdzie nie wiadomo gdzie:( a więc męska decyzja...

magdola...??:)mąż ugłaskany?:P

Posted

Grzywek jest już po kastracji, niestety Vika_Bari wyjeżdża we wt na 10 dni i mały będzie musiał czekać w schronie:( ale zrobię mu chyba allegro i może do tego czasu ktoś się znajdzie.Tylko chciałabym poznać małego w sobotę osobiście,aby wiedzieć co pisać.

Posted

dziś ustaliłam z magdolą, że mały pojedzie do DS:) w Szczecinie,który oczywiście ona znalazła:) Pani miała już wcześniej dwa grzywki, a obecnie nie ma żadnego zwierzaka,dzieci odchowane, więc jest super, a na psiaka jest zdecydowana na 100% mimo, że go nawet nie widziała:)

Posted

[quote name='Agucha']hmmmm..........:roll:[/QUOTE]spoko;) domek będzie prześwietlony na 8 000 sposobów:P

PS. Piechcia, załóż mu wątek, żey nie zaśmiecać tego;)

Posted

dziewczęta moje drogie, dziś dzwoniła do mnie pewna miła Pani z Warszawy w sprawie grzywacza, Tofika co dawno go już nie ma i szuka jakiegoś grzywka do adopcji. Ma jedną sunię 4-letnią wyrwaną z jakiegoś horroru. Może, któraś z was ma jakiegoś na DT?czy nie ma aktualnie żadnego w potrzebie?wolałaby suczkę,ale pies też może być tak max do 6lat. Jeśli nie ma aktualnie żadnych grzywaczy to prosiła aby pamiętać o niej na przyszłość:)

a przy okazji,nie wiem kto ma jeszcze ogłoszenia Tofika,ale proszę o usunięcie,bo jak widać ludzie nadal dzownią i łudzą się:(

Posted

powiedz pani by dowiedziała się co z grzywaczem, który był na Paluchu i koniecznie zapisz namiary do niej i obiecaj że jak coś będziemy ją informowały, bo teraz nie ma a za chwilę moze być

Posted

nie wiem , widziałam tylko przez chwilę w TV że był.Myślę, ze dużo chińskich grzywaczy nagich nie mają wiec łatwo będzie odnaleźć im jak coś

Posted

[B]Piechcia[/B] moja znajoma z powodów rodzinnych jest zmuszona oddać nagiego grzywka - 5 letni - rodowodowy, nie wystawiany, nauczony czystosci, teraz mieszka w mieszkaniu, nie sprawia wiekszych problemow wychowawczych (oprócz tego ze nie lubi małych dzieci), na dworze na obcym terenie czuje sie nie pewnie
od małego mieszka z kotem i świetnie sie z nim dogaduje, lubi inne psy, nie jest agresywny

[img]http://img218.imageshack.us/img218/4550/ssca0013.jpg[/img]

Posted

no to już koniecznie pisze do tej babki!! tylko trzeba będzie ja i tak sprawdzić. Ostrożności nigdy nie za wiele, albo najpierw wykastrować. Czy obecni właściciele mogliby to zrobić? Rozumiem, że chcą się pozbyć psa nie z jego powodu?jakie miasto?

Posted

psiak mieszka w Legnicy (woj. dolnośląskie) ale obecni właściciele ostatecznie moga go dowieźć w każdy rejon Polski, chętnie zresztą poznają nową właścicielke
pies nie jest wykastrowany i raczej w tym domu nie będzie, jest to grzywek z rodowodem jednak nigdy nie wystawiany i nie rozmnazany

Posted

ok, wszystko już Pani przekazałam. Myślę że będzie nim zachwycona. Najwyżej zrobimy jakąś zrzutkę na kastrację i tyle, bo ona ma suczkę,ale nie wiem czy ciachniętą.Czekamy....

Posted

co do tego pięknego grzywka to my z magą już cobie na PW ustalamy aby tu nie zaśmiecać:) Pies pojedzie do Warszawy i to jest pewne, tylko czy ktoś z was mieszka tam aby domek sprawdzić w miarę sprawnie?

Posted

[quote name='piechcia15']co do tego pięknego grzywka to my z magą już cobie na PW ustalamy aby tu nie zaśmiecać:) Pies pojedzie do Warszawy i to jest pewne, tylko czy ktoś z was mieszka tam aby domek sprawdzić w miarę sprawnie?[/QUOTE]
Jak może być pewne, skoro domek nie sprawdzony? :roll::diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

oto Pabianicki grzywek na moich włościach:) aż do soboty:)
[IMG]http://img696.imageshack.us/img696/7073/1013449.jpg[/IMG] [IMG]http://img686.imageshack.us/img686/4611/1013445.jpg[/IMG] [IMG]http://img149.imageshack.us/img149/3221/1013443.jpg[/IMG]

póki co ulubione i jedyne jego miejsce to balkon, i tam czuje się najlepiej:)