Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ilka21 napisał(a):
ruda to jest 4letni piesek ale nagus, jak chcesz pp to daj znać bo wiem o jednej osobie co chce oddac 7mc sunię

wyslalam email do Ciebie bo mi pw szwankuje

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 1 month later...
Posted

(prawdopodobnie 22.03.2010 - bo nie znam dokładnej daty) znaleziono grzywacza
przebywa w schronisku na PALUCHU

[FONT=Verdana]ID: 0807/10
Gatunek: PIES [ GRZYWACZ C ] [ samiec ]
Masc: beżowy
Skad: ul. Młota[/FONT]

• 1 month later...
Posted

w naszym schronisku mamy kolejnego grzywka tym razem owłosionego, bo to grzywek prawda??
To chłopak, ma ok 5-6 lat, toleruje psy, ale trochę je goni bo jest przestraszony, niestety jest w boksie ogólnym, więc lada chwila będzie wyglądał jak szczota mimo że jest ostrzyżony. Nic za bardzo nie widzi przez tą grzywę, dlatego kłapie zębami na oślep. PILNIE POTRZEBNY TYMCZAS, kwarantanna kończy się za tydzień 15.05

Posted

magdola napisał(a):
koniecznie kastracja! ale cudo...bede rozmawiac z TZem.... nad 3 :D na DT...i koniecznie wątek.

hahahahaha jeszcze samca do towarzystwa brakuje coby przypilnowal dziewczyny:evil_lol::diabloti::loveu: hahahaha

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
hahahahaha jeszcze samca do towarzystwa brakuje coby przypilnowal dziewczyny:evil_lol::diabloti::loveu: hahahaha

brdzo smieszne......:)

Posted

raczej nie bo najpierw określili go na pudla,ale zapytam o czipa i tatoo, tylko może być ciężko jak jest gryzący,aczkolwiek on potrzebuje chwili i spokoju aby zapoznać się z człowiekiem,bo dziś poprzez smakołyki sam do mnie podszedł

Posted

nie zawsze jest tak jak mówisz, bo czasami się szuka psa i nie można go znaleźć, mój zachipowany do tej pory się nie znalazł mimo ogłoszeń, dzwonienia po schronach i wyłapywaczach co nei wyklucza że go np. tam nie było