supergoga Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 W nocy w Buku niedaleko Poznania zostały znalezione dwie śliczne sunie, bardzo labkowate, około 6 miesięczne. Sunie zaniedbane, brudne, ale wesołe, łagodne i kochane. Ustalamy skąd się wzięły, ale zachodzi podejrzenie, że jednak będą szukały domów. Teraz sa jeszcze w tzw. tymczasowym miejscu - nie wiem, czy nie trafia do przytuliska, tyle, że miejsca nie mamy. Może uda się coś dla nich poszukać. Czekam na więcej zdjęć. Quote
snuszak Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 śliczne sunie, powinny szybko znaleźć dom jak już wykraluje się ich sytuacja Quote
PaulinaT Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 cudowności! mysle, że domki bić się o nie będą :) Quote
supergoga Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Ja właśnie po powrocie wczoraj z wyjkazdu słuzbowego, przed chwilą dowiedziałam się, że sunie są już zaklepane, mają domki i jutro do nich jadą. Jedna mała troszkę chorowała, ale już została poddana opiece weta i jest dobrze. Mam nadzieję, że będę mogła dać znać, jak się mają w nowych miejscach. Quote
Recommended Posts