Karo_linaa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 witam przeslalam karusi zdjecia, niestety tylko 5 bo jakosc jest srednia, robilam telefonem, ale moze nie bedzie tak zle! u nas wszystko dobrze Filet powoli mądrzeje i staje sie grzeczniejsza, ale 'powoli' to bardzo dobre okreslenie co do podobienstwa to Sonia jest zdecydowanie 'grubszej kości' bo filet jest bardziej chartowaty :) chociaz regularnie probuje ja utuczyc ale sie nie daje !! jak zobaczyc to powiecie jakie wy widzicie roznice i podobienstwa pozdr Quote
karusiap Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 zdjecia sa po prostu cudne:loveu:probowalam wstawic ale cos bylo nie ta,mam nadzieje ze chwilowo fotosik nawalal,,,bede probowac potem Quote
Karo_linaa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 witam przeslalam karusi zdjecia, niestety tylko 5 bo jakosc jest srednia, robilam telefonem, ale moze nie bedzie tak zle! u nas wszystko dobrze Filet powoli mądrzeje i staje sie grzeczniejsza, ale 'powoli' to bardzo dobre okreslenie co do podobienstwa to Sonia jest zdecydowanie 'grubszej kości' bo filet jest bardziej chartowaty :) chociaz regularnie probuje ja utuczyc ale sie nie daje !! jak zobaczyc to powiecie jakie wy widzicie roznice i podobienstwa pozdr Quote
karusiap Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Filka:) mam nowa fryzure:cool3: :loveu: :loveu: Quote
Agnieszka W Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 No nareszcie! Filecik to taki malutki w porownaniu z Sonisiem jest, ale to dlatego ze to mlodsza siostrzyczka jest i dlatego :) Ale z buzki calkiem jak Sonia. I po prostu ogon idento, nawet taka ciemniejsza siersc w tych samych miejscach.P.S. Poniewaz nie bede miec dostepu juz od jutra do netu zycze wam dziewczynki zdrowych spokojnych Swiat i bardzo mokrego Dyngusa. :) Quote
karusiap Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 ja rowniez zycze wszystkim radosnych Swiat!!!:p Quote
halbina Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Bozie, Bozie, ależ minka... Pozdrawiamy przedświątecznie wszystkie zaprzyjaźnione stada! Quote
halbina Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Pozdrowionka dla dziewczynek! Filka bardziej podobna do Platona, ale to zalezy od fotek może... Na pewno mniej masywna od siostry... a Platon tak między nimi chyba. Quote
Agnieszka W Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Czesc dziewczynki,znowu nikt sie nie oddzywa, a tu tak pieknie na polu. Moja Sonia to juz w domu nie chce siedziec ciagle tylko prosi na pole i na pole, i nie chce wracac. Pewnie sie zastanawiacie co ona tam robi ciagle? A otoz kopie sobie mega po prostu mega wielkie doły - na pol metra glebokie i tam wchodzi do polowy i niby czegos szuka tylko czego? Smiesznie to wyglada jak mi sie uda zrobic zdjecia w "akcji" to Wam pokaze. A tak na marginesie czy ktos mi moze powiedziec dlaczego pies je ciagle trawe? Ja wiem ze tam sobie musi troszke podjesc na trawienie ale Sonia to je ta trawe jak krolik? Moze brakuje jej jakis witamin? Quote
karusiap Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 oj kochana Sonia,jakies bunkry moze kopie:loveu:z tego co wiem,to wlasnie chyba o jakies witaminy chodzi z ta trawa....moje tez jedza teraz jej sporo... Quote
halbina Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 A my sobie dogowiska urządzamy, ale fotek nie będzie na razie... bo fotograf nie ma dostępu do netu... pozdrowionka wiosenne! Quote
karusiap Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Dziewczyny co u Was??jak mija majowy dlugi weekend??:) Quote
Karo_linaa Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 witam wszystkich wiem ze długo nic nie pisałam, wybaczcie ale jestem na etapie kończenia mojej pracy licencjackiej i trochę mi to czasu pochłania u nas wszystko dobrze Filet robi sie coraz grzeczniejszy, w sumie z przychodzeniem już tylko raz na jakiś czas jest 'odpał' i muszę ją łapać, tak to ogólnie jest OK! ostatnio trenujemy z przynoszeniem piłeczki i też nam wychodzi :) wiec na razie idzie jak po maśle, jedyne zastrzeżenie to to ze w dalszym ciągu jest chuda jak tez przysłowiowy mrożony "Filet" z mintaja za 14 zł w sklepowej zamrażalce :), co do bania sie wszystkiego to też są małe postępy, a ostatnio to nawet zaczyna obszczekiwać ludzi na spacerze jak sobie biega bez smyczy, jak jej się ktoś nie spodoba, tylko oczywiście zawsze z bezpiecznej odległości 15 m ogólnie żyje nam się bardzo dobrze!! :) odezwę sie jeszcze ale proszę o cierpliwość gdyż teraz w szkole mam dużo na głowie Aga napisz jak tam Sonia pozdr Quote
karusiap Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 ciesze sie, ze Filecik robi sie taki dzielny:loveu:caluski dla niej... Aga pewnie odezwie sie po weekendzie,czekamy;) Quote
Agnieszka W Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 karusiap napisał(a):ciesze sie, ze Filecik robi sie taki dzielny:loveu:caluski dla niej... Aga pewnie odezwie sie po weekendzie,czekamy;) A pewnie ze sie odezwe po weekendzie:lol: U nas tez dobrze, Soncia wielka jest chociaz tez chuda ale taka mozna powiedziec smukla a nie szkielet wiec ok. Jak ja tak obserwuje to widze ze juz wychodzi z tego dzieciecego wieku:multi: bo juz madrzeje chcociaz nie raz ma glupie zachowania. Np wczoraj mamy zrobiony maly skalniaczek kolo domu, ale oczywiscie trzeba bylo zagrodzic go sznurkami bo ona z calym impetem tam wskakiwala i tymi wielkimi lapami miazdzyla te biedne roslinki, no ale co wczoraj byla na polu wieczorkiem i sie zastanawialam gdzie ona jest tyle czasu a ona zeby na siebie uwage zwrocic centralnie se siadla na srodku skalniaka , dupka lamiac roslinki i tak siedziala zeby ja zauwazyc i do domu zalwolc.....:evil_lol: jedyne co zauwazylam niepokojacego to nie lubi dzieci, sasiad ma kolo nas za siatka i bardzo na nie szczeka, ale tak agresywnie nawet inaczej niz na dorosłych(a one nawet do niej nie podchodza) :-( takze to mnie tylko martwi. A poza tym to ok, w maju jedziemy na wizyte lekarska okresowa, no to zobaczymy co pani powie. I ma tez dac lekarswto na robaki - tak profilaktycznie.:diabloti: Quote
halbina Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Pozdrawiamy obie panny! Bo panny jeszcze?... :evil_lol: Quote
karusiap Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 no to u drugiej siostrzyczki tez wszytsko gra:loveu: ale troche dziwi mnie jej reakcja na dzieci...tam gdzie sie urodzila byl maly chlopiec tzn nie taki zupelnie malenki...a to dziecko to niemowle czy starsze?? Quote
Agnieszka W Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 karusiap napisał(a):no to u drugiej siostrzyczki tez wszytsko gra:loveu: ale troche dziwi mnie jej reakcja na dzieci...tam gdzie sie urodzila byl maly chlopiec tzn nie taki zupelnie malenki...a to dziecko to niemowle czy starsze?? No mnie tez nielze zdziwilo, moze tylko probuje bronic swojego terytorium.A na zywo to by nic nie zrobila -sama nie wiem. Dzieci sa w wieku 7 i 3 lata,wiec znowu nie takie male. Na pewno trzeba na nia uwazac bo to juz nie szczeniak tylko wielka, :crazyeye: ogromna Psica.:loveu: Quote
karusiap Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 halo:co tam u Was??jak dziewczynki spedzaja upaly?? Quote
Agnieszka W Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 karusiap napisał(a):halo:co tam u Was??jak dziewczynki spedzaja upaly?? U nas wszystko w porzadku, myslalam ze Sonia juz dorosla ale sie mylilam ostatnio zezarla mi buty(znaczy roznosla na szczepy) a myslalam ze tak robia tylko szczeniaki. Teraz natomiast na topie jest kopanie dziur w ogrodzie:diabloti: , wszedzie i bez konkretnej przyczyny. Nie wiadomo po co i dlaczego chyba zeby na zlosc robic. Bo pozniej tylko glupio sie smieje i lata w kolko.:evil_lol: Pozdrawiam Quote
Karo_linaa Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Witam po mega dlugiej przerwie przepraszam ze sie nie odzywalalm ale mialam w szkole zamieszanie ale teraz z duma moge powiedziec ze jestem LICENCJATEM!! i to nie byle jakim bo z wynikiem bardzo dobrym :), a pozniej jakos zeszlo, pojechalam odpoczac po tym szkolnym szalenstwie u nas wszystko dobrze, co prawda Filetmial osatnio szyta łape, ale juz wszystko ok pojechalam z nia na wioske, nad wode zeby w te upaly nie kisila sie w bloku i wszystko by bylo dobrze gdyby nie fakt ze jak zostawala sama w tamtym domu to cuda wyprawiala!!!!!!! oprocz wybiciia ryjem malej szybki, zdrapania drzwi prawie na wylot ta tak skalala ze gdzies zachaczyla i rozerwala sobie lape jak to zobaczylam jak wrocilam z zakupow to myslalam ze padne trupem na miejscu !!a zaosatal tylko na jakies 45 min sama! wiec skonczylo sie szyciem ale juz jest wszystko dobrze!! aha no i jescze jedno po wizycie na wiosce Fila ma na swoim sumieniu kure!! wiec jak widzicie nie nudzimy sie :) ale ogolnie wszystko dobrze pozdr Quote
karusiap Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Gratuluje Licencjata!!!:) ehh co one maja z tymi kurami:shake: ale fantastycznie ze Filka miala wyprawe,tylko rozrabiaka z niej;) ja ostatnio bylam w okolicy Agnieszki i podjechalam zobaczyc jak sie maja,do bramki podbiegl dorodny psioch ...Sonia jest piekna:loveu: Quote
Recommended Posts