karusiap Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 hahah Sonik to ma poczucie humoru:evil_lol: ale ja wiem po co ona to robi...to jest pies "obronny" i zastawia pulapki na nieproszonych gosci...byle ktos z rdziny nie wpadl z niespodzianka z nienacka:) Sonia to chyba juz Pancie uwielbia najbardziej bo nawet jesc woli to co Ty:)kochana psinka...zycze powodzenia u weta.ja dzis ide z Kuratorem na kontrole a ostatnio malo nie umarlam zanim go wtargalam panikarza do gabinetu..dzis chyba bede wnosic go...ale 30 kg:cool1: Quote
Agnieszka W Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 karusiap napisał(a):hahah Sonik to ma poczucie humoru:evil_lol: ale ja wiem po co ona to robi...to jest pies "obronny" i zastawia pulapki na nieproszonych gosci...byle ktos z rdziny nie wpadl z niespodzianka z nienacka:) Sonia to chyba juz Pancie uwielbia najbardziej bo nawet jesc woli to co Ty:)kochana psinka...zycze powodzenia u weta.ja dzis ide z Kuratorem na kontrole a ostatnio malo nie umarlam zanim go wtargalam panikarza do gabinetu..dzis chyba bede wnosic go...ale 30 kg:cool1: No wiem wlasnie, wiem to straszny obciach jak tak trzeba ciagnac psa bo wszyscy sie gapia. Do Soni mowie caly czas jak tam czekamy w kolejce to spoko siedzi spokojnie ale jak trza wejsc to idzie 5 metrow przez 15 minut. Pomalutku, jest czas na wszystko, zastanowic sie powochac wrocic sie 2 razy itd. standart. :evil_lol: A u pani doktor to lata w kółko i znerwicowana jak nie wiem. A ostatnio to nawet nie chciala nagrody od pani doktor za szczepienie. Ona swoj honor ma! :eviltong: Quote
karusiap Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 a co sie bedzie..najpierw mecza,maltretuja a potem nagradzac chca...hahaha...ale ona chociaz idzie,powoli ale idzie..moj biegnie..w przeciwnym kierunku i za nic nie chce wejsc nawet do poczekalni..a jak sie staram go namowic to piszczy jakby go obdzierali ze skory..a ludzie patrza co sadystka z psem robi:diabloti: Quote
halbina Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Platon i Bąbel wbiegają do Formicy jak do siebie, Bąbel zawsze grzecznie podzieli się moczem... tzn oleje nogę stołu :evil_lol: taki wdzięczny za uratowanie życia! Ale jak ciocia Formica cokolwiek zaczyna przy nich robić (nie daj Boże ze strzykawką w ręku) obydwa potrafią wyrazić swój protest takim histerycznym skowytem, że inni pacjenci uciekają, zupełnie jak ludzie u dentysty sadysty! Quote
karusiap Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 moja Fredka to nawet lubi jak sie cos robi wokol niej ale Kurek to panikarz jakich malo:) Quote
Agnieszka W Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 karusiap napisał(a):moja Fredka to nawet lubi jak sie cos robi wokol niej ale Kurek to panikarz jakich malo:) A Soncia wczoraj bardzo bardzo grzeczna. Az bylam w szoku. :crazyeye: Wchdzimy oczywiscie bardzi bardzo powoli do pani doktror, pani sie tam wypytuje itd no to moze sie zwazymy, ja mowie no to dobra, patrze a Soncia juz sobie na wage wchodzi i sama sie wazy!!!! Juz ma 27 kg!!!!!! To znaczy ze odkad jest u nas przytyła 4 kg!!!!! no i wszystko gladko, zastrzyk to nawet nie wiedziala kiedy dostala, nastepna wizyta w maju takze luz. Kochany piesek:multi: Quote
karusiap Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 no prosze jaka madra morda:loveu: brawo soncia..ona wie ze musi byc grzeczna skoro ma ta dobrze:)Aga jak dasz jakos rade to czeamy na fotki:)Filki tez:) Quote
Karo_linaa Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Filet jak jest u weterynarza to jest grzeczny, zastrzyków nawet nie zauwaza ale nagrody tez nigdy nie chce no i powoli moge stwierdzic ze sa pewne poprawy w panikarskim zachowaniu, kiedys jak ja puscilam miedzy blokami tam gdzie jest wiecej szumu i ludzi i zamieszania ogólnie nie chciala przyjsc bo sie bała, i musialam przejsc dalej w spokojniejsze miejsce zeby ja zlapac a teraz jzu przychodzi ale jak jest na smyczy to dalej jest dramat!! mnie sie wydaje ze ona wie ze jak jest na smyczy to nie ucieknie i dlatego jest taka panika Quote
karusiap Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 kurcze biedny Filecik...ale moja Hera tez sie tak czasem boi a ma juz ponad 5 lat wiec tak chyab musi byc..:) Quote
Agnieszka W Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Halo halo dziwczynki, jak tam po weekendzie? U nas wszystko dobrze Sonia wykąpana, pachnaca i z lśniacą sierscią. W sobote zjadla mi swieczke taka ozdonba, ale to pewnie na zlość ze ja wykapalam. :eviltong: Mam zdjecia! tylko nie wiem czy ktos mi umie powiedziec jak to wklejac?:oops: Quote
karusiap Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 zdjecie zdjecia zdjecia!!!ja sama nie wiem jak:oops: ale jak mi Aga przeslesz na maila [email protected] to ja przesle komus zeby wstawil:) Quote
Agnieszka W Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='karusiap']zdjecie zdjecia zdjecia!!!ja sama nie wiem jak:oops: ale jak mi Aga przeslesz na maila [email protected] to ja przesle komus zeby wstawil:) Karusia poszły! daj znac czy masz!:loveu: Quote
karusiap Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Aga zdjecia doszly i sa po prostu:loveu: p[ostaram sie by jak najszybciej trafily na forum ale mam jakies problemy z netem ale zrobie wszytsko:) Quote
Ambra Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 hahaha zrobisz wszystko:evil_lol: prosze - nie znam tematu ale mam coś co Was interesuje::cool3: powodzenia! Quote
Agnieszka W Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='Ambra']hahaha zrobisz wszystko:evil_lol: prosze - nie znam tematu ale mam coś co Was interesuje::cool3: :turn-l: Moj Soniś kochaniutki, moj!!!!! :Cool!: :cunao: :Rose:dziekujemy Ambrze Quote
Agnieszka W Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Patia napisał(a):Chyba bardzo urosła , ważyliście ją? No pewnie pewnie, u nas jest 1,5 mieisaca i przytyła 4 kg!:multi: A wcale tak duzo nie je. No w sensie ze lapczywie, jest to jest w misce a jak jest glodna to sobie zje. Zreszta to zdjecie z kościa to jest najnowsze te pozostałe to sprzed miesiaca. Mozna dostrzec roznice :lol: Quote
Agnieszka W Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 No zreszta w porownianiu z postem ze strony 55 to dopiero widac roznice! :) Quote
karusiap Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Ambra po raz kolejny serdeczne dzieki:)ale obiecalam ze sie naucze:oops: a Patia tez miala wielki udzial w znalezieniu psiakom domkow:loveu: Quote
karusiap Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 czekam,y teraz na zdjecia Filki:) Quote
Karo_linaa Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 witam sedecznie filet zdjecia wysle ale tak miedzy swietami a sylwestrem bo mam teraz urwanie glowy przed tymi swietami, mama kaze sprzatc w szkole zamieszanie i wszystko na raz ale wysle na pewno sonia jest przecudowna filet tez ma taka mala biala plamke na brodce, fajnie widac ze siostry naprawde baardzo podobne tylko filet jak to filet jest takiej lzejszej budowy pozdr Quote
karusiap Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 no to czekamy na fotki:loveu: Aga a jak u Was?? Quote
Recommended Posts