groszek83 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 U mnie tak wieje że aż mnie tu przywiało:evil_lol: Cześć Bea;) Quote
Medorowa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] u nas wczoraj wiało jak goopie :angryy: a dziś troszkę chmur na niebie [/B][/COLOR][/FONT][/quote] U nas wiosna pełną gębą:lol: gratki:p:p:p Quote
jamnicze Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Gratulacje dla juniora i jego pani :) Rozumiem, że to był debiut?:razz:, a gdzie następne podboje? Quote
BeaC Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 [quote name='groszek83']U mnie tak wieje że aż mnie tu przywiało:evil_lol: Cześć Bea;)[/quote] [COLOR=DarkRed][B]w sumie to dobrze że tak wiało inaczej byś nas nie odwiedziła.......... następne lansy chyba Racibórz:diabloti: [/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:crazyeye::crazyeye: Dyzio wystawowy :) no przepięknie się chłopaczek prezentuje :) prawdziwy facet z niego wyrósł :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
groszek83 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Zaraz nie odwiedziła.... w końcu by mnie przyniosło:eviltong: Quote
Alicja Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:a Ty zaś pewnie masz gości i cie tu nie ma :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BoJa2 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Gratulacje dla Dyziola i pańci:cool2: Bea - a w Rybniku nie myślisz sie polansować???? Quote
BeaC Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 [COLOR=DarkRed][B]Rybnik dopiero w październiku więc kto wie......... Dyzioł długi weekend dawał mi w kośc:cool1: w piątek na spacerze zwiał............ sarna mu z rowy wyskoczyła więc debilek pognał za nią:angryy: na nic pani i pana wołąnia Lea się nie ruszyła ona wie że nie wolno:cool3: po pól godzinie wołania rwania włosów z głowy jaśnie wielmożny gońca wrócił....... sobota........ polowanie na koteczka.......:angryy::angryy: kocur wskoczył nam na słupek z płotu jak się lekko wychylił..........bo samobójca chciał walczyć z bulterierami:roll: Dyzio go ściągnoł z płota Lea na odwołanie puściła a ten......gdzie by:roll: kot na mordzie ja Dyżka odciągam już prawie wisi za tylnie nogi a kota nie puścił bałam się żeby mu oczy nie wydrapał:roll: w końcu TZ kopa kotkowi zasadził i wykopnoł go z Dyziowej paszczy kotek zwiał na drzewo.......... Dyzio do komu - kara a tamten bał się zleść. Nic mu chyba nie było.bo po godzinie strąciliśmy go z drzewa żeby psy mogły na podwórku być. Dyzio - podrapany nos i brzuch , ale brzuch to od płota bo przytarł o beton jak ściągał kotka........ więcej nic mu się nie stało:evil_lol: niedziela......... spacer .najpierw chciał upolować żurawia ale na szczęscie na drodsze staneła mu rzeczka...... a on się trochę boi wody więc wlazł ale zaraz wrócił......... dobrą chwilę szukał czy się nie da na druga stronę przejść......... na szczęście nie a i jeszcze surwiwale nam wyszły pomazane jak nieboskie stworzenie... :angryy: dobrze ze szli drogą i w pore ich zobaczyłam........ tym razem lea miała na nich chrapkę ciekawe co by było jakby mi z krzaków wyszli.......wolę nie myśleć teraz Pan śpiewak śpiewa bo w domu siedzi a syn kosi.......... żeby nie było on killim kosiarkę i killim odkurzacz:razz::razz::razz: [/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ale masz agresora w domu :crazyeye::crazyeye: mało że koteczek to jeszcze wszystko inne co się rusza :evil_lol: jakbym moją sucze widziała, ona też tak za wszystkim leci a co najlepsze to naszego kota nie ruszy, zaczepia go do zabawy ale koty podwórkowe są utrapieniem, nie wiem co byłoby jakby dorwała kota na ulicy :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:kiler ychowany przez kilerke ci sie trafił ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
bazylowa Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B] Lea na odwołanie puściła[/B][/COLOR][/quote] Ma gest dziewczyna, kotecka puściła :evil_lol: Quote
groszek83 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Ach nie ma to jak sielskie żcie na wsi:loveu::evil_lol: tu kotecek tam sarenka nic tylko brykać:eviltong: Quote
furciaczek Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Ahahaha wesolo masz na tej wiosce:evil_lol::evil_lol: Zazdraszczam bo my "miastowi" znuuudzeni jak cholera:lol: Quote
Aga K Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Witam no to faktycznie "wesolo" masz tam ehhhh. Dobrze ze sie wszystko skonczulo na plusik, ale zeby tak kotecka z kopsiusia potraktowac ..... ehhhh ale z dwojga zlego ... Pozdrawiam Quote
BeaC Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 [COLOR=DarkRed][B].............jakby nie wykopnąć koteczka pewnie już byłby na ........ tamtym świecie dzisiejszy spacer był nudny żadnych sarenek ani żurawi......... i było goraco psy tylko brodziły w mule bo rowy powysychały kąpanko po powrocie i spanko :diabloti::diabloti::diabloti: pozdrawiam wsiech [/B][/COLOR] Quote
Tengusia Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 [CENTER][B]byla i zadnej fotki nie zostawila :mad:[/B] [B]foch :obrazic:[/B][/CENTER] Quote
Vectra Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 eee moje staffiki są dziwne .. takie posłuszne :diabloti: to aż upierdliwe jest :eilv_lol: czarne za to wyrabiają normę , za siebie i staffiki .. Lalunia szczególnie - głuchnie strasznie .... Quote
Aga K Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 jakby niewykopnac koteczka ... :cool3: wiem wieeem ;) wlasnie :mad: a gdzie te foty ? Quote
Alicja Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:jakieś błotno łąkowe foty będą ??[/B][/COLOR][/FONT] Quote
bonita Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]Rybnik dopiero w październiku więc kto wie.........[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]Dyzioł długi weekend dawał mi w kośc:cool1:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]w piątek na spacerze zwiał............ sarna mu z rowy wyskoczyła więc debilek pognał za nią:angryy:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]na nic pani i pana wołąnia[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Lea się nie ruszyła ona wie że nie wolno:cool3:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]po pól godzinie wołania rwania włosów z głowy jaśnie wielmożny gońca wrócił.......[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]sobota........ polowanie na koteczka.......:angryy::angryy:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]kocur wskoczył nam na słupek z płotu [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]jak się lekko wychylił..........bo samobójca chciał walczyć z bulterierami:roll:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Dyzio go ściągnoł z płota[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Lea na odwołanie puściła a ten......gdzie by:roll:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]kot na mordzie ja Dyżka odciągam już prawie wisi za tylnie nogi a kota nie puścił[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]bałam się żeby mu oczy nie wydrapał:roll:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]w końcu TZ kopa kotkowi zasadził i wykopnoł go z Dyziowej paszczy[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]kotek zwiał na drzewo..........[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Dyzio do komu - kara a tamten bał się zleść.[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Nic mu chyba nie było.bo po godzinie strąciliśmy go z drzewa żeby psy mogły na podwórku być.[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Dyzio - podrapany nos i brzuch , ale brzuch to od płota bo przytarł o beton jak ściągał kotka........ więcej nic mu się nie stało:evil_lol:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]niedziela......... spacer .najpierw chciał upolować żurawia ale na szczęscie na drodsze staneła mu rzeczka...... a on się trochę boi wody więc wlazł ale zaraz wrócił......... dobrą chwilę szukał czy się nie da na druga stronę przejść......... na szczęście nie[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]a i jeszcze surwiwale nam wyszły pomazane jak nieboskie stworzenie... :angryy:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]dobrze ze szli drogą i w pore ich zobaczyłam........ tym razem lea miała na nich chrapkę[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]ciekawe co by było jakby mi z krzaków wyszli.......wolę nie myśleć[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]teraz Pan śpiewak śpiewa bo w domu siedzi a syn kosi..........[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]żeby nie było on killim kosiarkę i killim odkurzacz:razz::razz::razz:[/COLOR][/B] [/quote] [B][I][COLOR=blue]Masz Ci rozrabiaczka, pieronika, no ale porządek ze zwierzątkami musi być:diabloti:nie może sie mu nikt pałętać --to jego TRON:diabloti::evil_lol:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Pozdrowionka[/COLOR][/I][/B] Quote
BeaC Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 [COLOR=DarkRed][B]mój mały bandytek, killerek kotecków dzisiaj skończył roczek!!!! cobyście go nie zapomnieli [URL="http://img18.imageshack.us/my.php?image=img0514fpl.jpg"][IMG]http://img18.imageshack.us/img18/4038/img0514fpl.jpg[/IMG][/URL] i jeszcze mój nowy przychówek..... [URL="http://img18.imageshack.us/my.php?image=img0506dpz.jpg"][IMG]http://img18.imageshack.us/img18/4976/img0506dpz.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://img18.imageshack.us/my.php?image=img0507phd.jpg"][IMG]http://img18.imageshack.us/img18/681/img0507phd.jpg[/IMG][/URL] kocurek [URL="http://img18.imageshack.us/my.php?image=img0509rvp.jpg"][IMG]http://img18.imageshack.us/img18/4580/img0509rvp.jpg[/IMG][/URL] i koteczka [/B][/COLOR] Quote
Tengusia Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 sliczny roczniak z niego oj sliczny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts