e.v.a Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='BeaC'] [COLOR=DarkRed][B]a łon nie bachorek mamę ma?? MA tate ma? Ma ma też ciocię Lusię nianię Zuzie niańka Kamila panią i pana i dwie france kocice:diabloti: [/B][/COLOR][/quote] a to co jak ma to nie moze byc bachorkiem??:roll::roll: to bez sensu :cool1: Quote
Kiłi Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Przyjszlam na pifko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :megagrin::beerchug::drink1: Buziaki dla psów "mordercóf" :cool3::loveu: Idem dalej:eviltong: Quote
Bullila.nl Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ogladnelam fotki;) Lusia to tak caly czas okow nie spuszcza z Dyzia??:cool3: .....pamietam te czasy:evil_lol:maly spi to mozna cos zrobic...:evil_lol: Quote
BeaC Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [COLOR=DarkRed][B]................:cool1: no mały spał cały dzień w końcu wylądowaliśmy u weta ma anginę:cool1::cool1::cool1:[/B][/COLOR] Quote
basia2202 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]a to to staficzek jest:multi:[/B][/COLOR] [/quote] [B][COLOR=Purple]staficzek?? no paszczaj.. to ja się nie poznałam :roll: :oops: cudnościowy w każdym razie :multi: cmokamy Was mooocnooo.. wymiziaj krecika :loveu: p.s. jak to mały ma anginę?? dopiero teraz przeczytałam... nie dawaj dziecku lodów!! :( [/COLOR][/B] Quote
kwiatek82 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Oj mały nie daj się anginie - trzymaj się zdrowiutko i słuchaj mamusi, ładnie łykaj syropki itp :loveu: To już 8 dni jak malizna jest u Was - zycie wywrocilo sie do gory nogami co nie ? :evil_lol: Chciałabym jeszcze raz zeby Unka miala 8-9 tygodni, była taka malusia, słodziaczek ! :cool3: Lubiła sie wtulac i spac a teraz nie ma na nic czasu bo ciagle cos broi :evil_lol: Ale lubi spac na lozku na kocyku miedzy mną i mężem tak ze my nie mozemy sie przykryc bo ona spi na srodku i zajmuje caly kocyk :diabloti: Ale na szczescie to tylko w dzien bo w nocy śpi grzecznie u siebie :evil_lol: Pozdrowka i duzo zdrowka !!! Quote
apple Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A jakbym go tak capła?:diabloti: [url]http://img376.imageshack.us/img376/8226/003mx0.jpg[/url] Czeee Bea ty pilnuj tej twojej Lujki bo tak smakowicie na małego patrzy;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 [quote name='Vectra']Jak angine ? dupeczke mu przewiało ?[/quote] [COLOR=DarkRed][B]nie gardziołko............ciepło na dworze i zimna woda= angina:cool1:[/B][/COLOR] [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]staficzek?? no paszczaj.. to ja się nie poznałam :roll: :oops: cudnościowy w każdym razie :multi: cmokamy Was mooocnooo.. wymiziaj krecika :loveu: p.s. jak to mały ma anginę?? dopiero teraz przeczytałam... nie dawaj dziecku lodów!! :( [/COLOR][/B][/quote] [COLOR=DarkRed][B]nie dawałam!!![/B][/COLOR] [quote name='kwiatek82']Oj mały nie daj się anginie - trzymaj się zdrowiutko i słuchaj mamusi, ładnie łykaj syropki itp :loveu: To już 8 dni jak malizna jest u Was - zycie wywrocilo sie do gory nogami co nie ? :evil_lol: Chciałabym jeszcze raz zeby Unka miala 8-9 tygodni, była taka malusia, słodziaczek ! :cool3: Lubiła sie wtulac i spac a teraz nie ma na nic czasu bo ciagle cos broi :evil_lol: Ale lubi spac na lozku na kocyku miedzy mną i mężem tak ze my nie mozemy sie przykryc bo ona spi na srodku i zajmuje caly kocyk :diabloti: Ale na szczescie to tylko w dzien bo w nocy śpi grzecznie u siebie :evil_lol: Pozdrowka i duzo zdrowka !!![/quote] [COLOR=DarkRed][B]a on nie łyka tylko zastrzyki dostaje:placz: i generalnie to już sie przyzwyczailiśmy do małego co nieco tylko od wczoraj on taki bidny tylko śpi i śpi:-( pani dzisiaj w nocy wzięła do łóżka............ bo co ma bidoczek samotnie spać jak my we trzy to i 4 się zmieści:diabloti:[/B][/COLOR] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A jakbym go tak capła?:diabloti: [URL]http://img376.imageshack.us/img376/8226/003mx0.jpg[/URL] Czeee Bea ty pilnuj tej twojej Lujki bo tak smakowicie na małego patrzy;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]moja Niunia?? ma zjeść Dyzia?? no coś ty[/B][/COLOR] [COLOR=DarkRed][B]ona go kocha:loveu:............ zabawki mu oddaje może spać na jej wyrku nie może tylko jeść jej jedzenia jak ona je............ ale po może korzystać z jej miski [/B][/COLOR] Quote
e.v.a Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 cze chorowitki :loveu: zdrowka dla maluszka:loveu: Quote
BeaC Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 [COLOR=DarkRed][B]no młody dostał druga serie antybiotyków, kroplówe ma anemię:cool1: i chyba dochodzi do siebie rzucił się ze szpilkami na mnie jak mu nie pozwoliłam weflona na części rozebrać:angryy:[/B][/COLOR] Quote
basia2202 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [COLOR=Purple][B]cze Bea:) jak tam Twój krecik?? zdrowsiejsi już nieco? :roll: wymiziaj swoje potworki słodkie:) trzymamy kciuki za zdrówko krecika:) a Ty mały łykaj neoangin ;) [/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]no młody dostał druga serie antybiotyków, kroplówe ma anemię:cool1: i chyba dochodzi do siebie rzucił się ze szpilkami na mnie jak mu nie pozwoliłam weflona na części rozebrać:angryy:[/B][/COLOR][/quote] Dlaczego pieskowi , nie pozwoliłaś rozebrac wenflona :shake: :-( Jak Ty go traktujesz :mad: staffikowi , można wszystko :diabloti: Quote
Alicja Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]................:cool1: no mały spał cały dzień w końcu wylądowaliśmy u weta ma anginę:cool1::cool1::cool1:[/B][/COLOR][/quote] [COLOR=Red][B][FONT=Arial]zachorowałas maluszka :razz:....zdróweczka życze [/FONT][/B][/COLOR] Quote
apple Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojjj Pańcia to jak ty sie malkuszkiem zajmujesz że on ledwo parę dni u ciebie a już anemia, angina:crazyeye: Bossszzz Bea bo cię zgłosze:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Beatka co tam? Miałas dać znać:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [COLOR=DarkRed][B]....ku..wa nikogo nie zepsułam:angryy::angryy::angryy: młody jest chory:-( bardzo chory:placz::placz: to nie żadna angina ani gówno jakieś to parwowiroza...................... we wsi jest epidemia należy Wam sie wyjasnienie............. mialam nie wchodzić juz na dogo mlody już nie ma kroplowki od wczoraj sam pija i tylko pije nie je schudl 1 kg............. przy jego wadze to 20 % i nie wiem czy przeżyje:-(:-(:-( chciałam napisac chodzacy............. ale on tylko lezy szkieletorek na widok miski z żarciem chowa się wprawdzie od wczoraj nie wymiotuje już............ czyli podobno najgorsze już za nami ale nie je nie wiem jak dlugo tak wytrzyma próbowalam już: karmy dla psów po cięzkich chorobach. dostalam ją od weta................ Dyzio robi fuj special for Dyzio ugotowałam pierś indycza z marceweczka..............ble jogurt............. ble psia karma................ble serek bialy................ ble a ja mam poczatki depresji fajny urlop nie??? cholera może ktos ma jakiś pomysl co móglby zjeść???? daje mu strzykawką.................. juz mnie przez to nie lubi jak mnie widzi zwiewa nadal walcze ale nie wiem jak dlugo jeszcze moja psyche wytrzyma pa:-(:-(:-( [/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Bea czy młody dostaje surowice ?????? Kleik mu zrób , taki jak dla niemowląt , podawaj na paluchu ...... Będzie dobrze , trzymam kciuki !!!! Quote
e.v.a Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 trzymaj sie , bedzie dobrze moze kaszke dla dzieci?? Dyzio wracaj do zdrowka Quote
Alicja Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:kciuki: musi być dobrze [/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:roll::roll: Bea trzymaj się i niech maluch wraca do zdrowia... trzymam mocno kciuki :kciuki::kciuki: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
basia2202 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [COLOR=Purple][B]o matko... a myśleliśmy, że to jakieś poważniejsze przeziębienie tylko... :-( jak mały?? zaczął jeść choć trochę?? daj znać... trzymam mocno za maluszka... będzie dobrze! wyjdzie z tego! staffiki to twarde sztuki!! uda mu się całujemy i myślimy o Was [/B][/COLOR] Quote
furciaczek Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Trzymam kciuki z calych sil za zdrowie maluszka.... bedzie dobrze!!!!! Quote
Alicja Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Bea ...pisz co u Was [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts