Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć :multi::multi::multi::loveu:

chociaż masz słonko bo u mnie nie ma słońca, jest zimno i jeszcze mokro bo padało i pewnie padać jeszcze będzie :roll::roll:
i gdzie ta wiosna :roll:
[/B][/FONT][/COLOR]

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Cze Pierdasińska od Pogody :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:angryy::angryy::angryy:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czeee pourlopowa....to ja przedurlopowa:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]a ja przedweekendowa, pourlopowa, przedmiesiączkowa i wścieknieta:angryy::angryy::angryy:
(jeden debil w pracy mnie tak rozbuchał)[IMG]https://teacherweb.com/images/bull.gif[/IMG][/B][/COLOR]

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć :multi::multi::multi::loveu:

chociaż masz słonko bo u mnie nie ma słońca, jest zimno i jeszcze mokro bo padało i pewnie padać jeszcze będzie :roll::roll:
i gdzie ta wiosna :roll:
[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
[COLOR=DarkRed][B]jakie słonko??? zapomnij 3 stopnie................brrrr
a ja dzisiaj paradnie w cienkim płaszczyku, pantofelki i spódniczka

nigdzie nie ide................... tak będę siedziała(a):razz:
tralala tralala

dodam że zaczoł padać................ snieg:placz::placz::placz:
[/B][/COLOR]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:glaszcze: u mnie 8 na plusie ...słonko było ....teraz wiatr zagnał mi na niebo chmury :angryy:....wczoraj był przegląd wszystkiego ...deszcz , burza , pioruny , błyskawice , grad , ciuchy przemoknięte do majtów :angryy:.......masakra ....a dziś wieje jakby się 100 czarnych obwiesiło :diabloti:...głowa mnie boleje od tego :placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='BeaC']:angryy::angryy::angryy:

[COLOR=darkred][B]a ja przedweekendowa, pourlopowa, przedmiesiączkowa i wścieknieta:angryy::angryy::angryy:[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred](jeden debil w pracy mnie tak rozbuchał)[IMG]https://teacherweb.com/images/bull.gif[/IMG][/COLOR][/B]

[B][/B]
[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]teee rozbuchana :Rose:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='BeaC']

[COLOR=DarkRed][B]bo to co Luska kocha nazywa się...............bajorko...takie z błockiem najlepsiejsze jest:loveu:[/B][/COLOR][/quote]
one z Tigra sa chyba siostrami:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Teeee Luśnięta.....oć no tu do mnie na kaffcie...oć osłodź mnie ten paskudny dzień..oć...noooo oć:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]Jestem:diabloti::diabloti::diabloti:
byłam i bedę

nie byłam , bom do kompa niedopuszczona
nowy komp kupiłam dzieckow, więc najpierw trzeba było go ustawić wczytac programy i takie tam
a potem dzieci musiałay:diabloti::diabloti::diabloti:

teraz śpia................więc jestem ja

[IMG]http://pocketmania.pl/obrazki/allegro/Obudowy/202km.jpg[/IMG]to ON:loveu::loveu::loveu:
[/B][/COLOR]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:no dobra ...nowy dzieckom to bier stary i już nie bedzie kolejków ;)

Witanko Bea i Rodzinko ta śpiąca i ta wstanięta :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]przyszłam się przywitać tak szybciutko bo mam chwilkę czasu :) :multi::multi:

a także przy okazji życzę dobrej nocy :) :loveu::loveu: i kolorowych snów :)
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='tygra']no proszę jaki elegancki nowy sprzecik :)
Witaj Beatko:)[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]witaj.sprzęcik jak ta lala[/B][/COLOR]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:no dobra ...nowy dzieckom to bier stary i już nie bedzie kolejków ;)

Witanko Bea i Rodzinko ta śpiąca i ta wstanięta :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[COLOR=DarkRed][B]stary już sprzedany:eviltong: a co mi po kompie bez netu.przeciec musiałabym ciągnąc....druta przez caaałe mieszkanie[/B][/COLOR]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pucuj....pucuj.....:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

:loveu:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]wypucowałam[/B][/COLOR]

[quote name='mia_mia']witam i Ciebie i świnkowa i pana komputra:p[/quote]

[B]a pozdrowienia dla TZ-ta dzieciarni x 2 i 2 kotów to nie łaska???
:diabloti:[/B]

[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Cześć Beatko przyszłam CI pomachać łapką:hand:[/B][/COLOR][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]machajże se[/B][/COLOR]

[quote name='Kiłi']Witamy pańcie Luśkową z nowym komputerkiem:loveu:

:diabloti:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]witam tą od pawi [/B][/COLOR]

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]przyszłam się przywitać tak szybciutko bo mam chwilkę czasu :) :multi::multi:

a także przy okazji życzę dobrej nocy :) :loveu::loveu: i kolorowych snów :)
[/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]dziękuję spałam jak zwykle bardzo dobrze[/B][/COLOR]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No i jak skończyłaś juz prać ten dywan czy pierzesz jeszcze :diabloti::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]już daaaawno wyprałam, do tego poprasowałam, kwiatki poprzesadzałam.........bigos ugotowałam........ i jeszcze jakieś tam bzdury porobiłam[/B][/COLOR]

[quote name='furciaczek']Heeeeej:multi::loveu::multi:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]u lalala[/B][/COLOR]

[quote name='tygra']Witam się Beatko :)[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]ponownie???

ja Cie tez

musze Wam jeszcze powiedziec, że moje starsze dziecię............. obcieło włosy:placz::placz::placz:
6 lat nosił długie a teraz ma jeżyka
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]
musze Wam jeszcze powiedziec, że moje starsze dziecię............. obcieło włosy:placz::placz::placz:
6 lat nosił długie a teraz ma jeżyka
[/B][/COLOR][/quote]
uuuu tosz to musial byc szok:razz:
trza sprawic sobie 3 dziecie...:diabloti: :evil_lol:
hej hejjj