jonQuilla Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć :multi::multi::multi::loveu: chociaż masz słonko bo u mnie nie ma słońca, jest zimno i jeszcze mokro bo padało i pewnie padać jeszcze będzie :roll::roll: i gdzie ta wiosna :roll: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
BeaC Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Cze Pierdasińska od Pogody :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :angryy::angryy::angryy: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czeee pourlopowa....to ja przedurlopowa:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]a ja przedweekendowa, pourlopowa, przedmiesiączkowa i wścieknieta:angryy::angryy::angryy: (jeden debil w pracy mnie tak rozbuchał)[IMG]https://teacherweb.com/images/bull.gif[/IMG][/B][/COLOR] [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć :multi::multi::multi::loveu: chociaż masz słonko bo u mnie nie ma słońca, jest zimno i jeszcze mokro bo padało i pewnie padać jeszcze będzie :roll::roll: i gdzie ta wiosna :roll: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B]jakie słonko??? zapomnij 3 stopnie................brrrr a ja dzisiaj paradnie w cienkim płaszczyku, pantofelki i spódniczka nigdzie nie ide................... tak będę siedziała(a):razz: tralala tralala dodam że zaczoł padać................ snieg:placz::placz::placz: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:glaszcze: u mnie 8 na plusie ...słonko było ....teraz wiatr zagnał mi na niebo chmury :angryy:....wczoraj był przegląd wszystkiego ...deszcz , burza , pioruny , błyskawice , grad , ciuchy przemoknięte do majtów :angryy:.......masakra ....a dziś wieje jakby się 100 czarnych obwiesiło :diabloti:...głowa mnie boleje od tego :placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='BeaC']:angryy::angryy::angryy: [COLOR=darkred][B]a ja przedweekendowa, pourlopowa, przedmiesiączkowa i wścieknieta:angryy::angryy::angryy:[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred](jeden debil w pracy mnie tak rozbuchał)[IMG]https://teacherweb.com/images/bull.gif[/IMG][/COLOR][/B] [B][/B] [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]teee rozbuchana :Rose:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]Pada Śnieg, Pada Śnieg dzwonią dzwonki sań ... hmmm chyba nie powinien być taki repertuar ciut przed Wielkanocą :roll: [/FONT][/B][/COLOR] Quote
e.v.a Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='BeaC'] [COLOR=DarkRed][B]bo to co Luska kocha nazywa się...............bajorko...takie z błockiem najlepsiejsze jest:loveu:[/B][/COLOR][/quote] one z Tigra sa chyba siostrami:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Teeee Luśnięta.....oć no tu do mnie na kaffcie...oć osłodź mnie ten paskudny dzień..oć...noooo oć:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
tygra Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 cześć Beatko ten świński trucht to lepiej zfilmuj a nie obfoć :) Quote
apple Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bea gdzie przepadłaś?:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 [COLOR=DarkRed][B]Jestem:diabloti::diabloti::diabloti: byłam i bedę nie byłam , bom do kompa niedopuszczona nowy komp kupiłam dzieckow, więc najpierw trzeba było go ustawić wczytac programy i takie tam a potem dzieci musiałay:diabloti::diabloti::diabloti: teraz śpia................więc jestem ja [IMG]http://pocketmania.pl/obrazki/allegro/Obudowy/202km.jpg[/IMG]to ON:loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR] Quote
tygra Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 no proszę jaki elegancki nowy sprzecik :) Witaj Beatko:) Quote
Alicja Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:no dobra ...nowy dzieckom to bier stary i już nie bedzie kolejków ;) Witanko Bea i Rodzinko ta śpiąca i ta wstanięta :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pucuj....pucuj.....:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] :loveu::loveu::loveu: Quote
mia_mia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 witam i Ciebie i świnkowa i pana komputra:p Quote
emdziolek Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]Cześć Beatko przyszłam CI pomachać łapką:hand:[/B][/COLOR] Quote
Kiłi Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Witamy pańcie Luśkową z nowym komputerkiem:loveu: :diabloti: Quote
jonQuilla Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]przyszłam się przywitać tak szybciutko bo mam chwilkę czasu :) :multi::multi: a także przy okazji życzę dobrej nocy :) :loveu::loveu: i kolorowych snów :) [/B][/FONT][/COLOR] Quote
apple Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No i jak skończyłaś juz prać ten dywan czy pierzesz jeszcze :diabloti::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='tygra']no proszę jaki elegancki nowy sprzecik :) Witaj Beatko:)[/quote] [COLOR=DarkRed][B]witaj.sprzęcik jak ta lala[/B][/COLOR] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:no dobra ...nowy dzieckom to bier stary i już nie bedzie kolejków ;) Witanko Bea i Rodzinko ta śpiąca i ta wstanięta :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]stary już sprzedany:eviltong: a co mi po kompie bez netu.przeciec musiałabym ciągnąc....druta przez caaałe mieszkanie[/B][/COLOR] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pucuj....pucuj.....:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] :loveu:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]wypucowałam[/B][/COLOR] [quote name='mia_mia']witam i Ciebie i świnkowa i pana komputra:p[/quote] [B]a pozdrowienia dla TZ-ta dzieciarni x 2 i 2 kotów to nie łaska??? :diabloti:[/B] [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Cześć Beatko przyszłam CI pomachać łapką:hand:[/B][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B]machajże se[/B][/COLOR] [quote name='Kiłi']Witamy pańcie Luśkową z nowym komputerkiem:loveu: :diabloti:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]witam tą od pawi [/B][/COLOR] [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]przyszłam się przywitać tak szybciutko bo mam chwilkę czasu :) :multi::multi: a także przy okazji życzę dobrej nocy :) :loveu::loveu: i kolorowych snów :) [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B]dziękuję spałam jak zwykle bardzo dobrze[/B][/COLOR] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No i jak skończyłaś juz prać ten dywan czy pierzesz jeszcze :diabloti::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]już daaaawno wyprałam, do tego poprasowałam, kwiatki poprzesadzałam.........bigos ugotowałam........ i jeszcze jakieś tam bzdury porobiłam[/B][/COLOR] [quote name='furciaczek']Heeeeej:multi::loveu::multi:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]u lalala[/B][/COLOR] [quote name='tygra']Witam się Beatko :)[/quote] [COLOR=DarkRed][B]ponownie??? ja Cie tez musze Wam jeszcze powiedziec, że moje starsze dziecię............. obcieło włosy:placz::placz::placz: 6 lat nosił długie a teraz ma jeżyka [/B][/COLOR] Quote
tygra Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 uuu mój mąż miał długie pióra przez 14 lat i tyż obciął. A poleciaąłm na niego przez te włosy (oczywiście nie tylko) Quote
e.v.a Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B] musze Wam jeszcze powiedziec, że moje starsze dziecię............. obcieło włosy:placz::placz::placz: 6 lat nosił długie a teraz ma jeżyka [/B][/COLOR][/quote] uuuu tosz to musial byc szok:razz: trza sprawic sobie 3 dziecie...:diabloti: :evil_lol: hej hejjj Quote
Recommended Posts