jonQuilla Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ta Luśkowa plama na grzbiecie jest zabójcza...łaciata jest jak krówka ;) :loveu: [url]http://img136.imageshack.us/img136/5813/obraz024op1.jpg[/url] co ona taka skruszona? :) [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Paula Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Witanko Luśkowe :loveu: :multi: [url]http://img184.imageshack.us/img184/4963/obraz003hd1.jpg[/url] :calus: Quote
Alicja Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:Bea dorwała się w domeczku do kompeczka :multi:i dała fotaski :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 [COLOR=DarkRed][B][quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ta Luśkowa plama na grzbiecie jest zabójcza...łaciata jest jak krówka ;) :loveu: [URL]http://img136.imageshack.us/img136/5813/obraz024op1.jpg[/URL] co ona taka skruszona? :) [/FONT][/quote] Niuńka często tak kladzie uszka, bo ona w gruncie rzeczy straszna doopa jest [quote name='Paula_']Witanko Luśkowe :loveu: :multi: [URL]http://img184.imageshack.us/img184/4963/obraz003hd1.jpg[/URL] :calus:[/quote] witaj nocny Marku, ja nie wiem jak mozna o 3 nad ranem na kompie siedzieć:shake::shake::shake: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:Bea dorwała się w domeczku do kompeczka :multi:i dała fotaski :multi:[/FONT][/quote] dorwała .tio za dużo wpowiedziane..........wstalam se rano bo dzieciaki śpią zwykle do 12......a tu już kotek sie czai.:angryy: przeszłam rano po ogródecku w szlafroku i kapciach, coby stwierdzić zniszczenia:cool1: poza wyrwaną futką( nie do końca) nic nie zauważyłam......... ale nie patrzyłam jeszcze na dach ani od strony ulicy ludziska wracaja z kościula....a ja w szlafroku i w kapciach:razz::diabloti: [/B][/COLOR] Quote
apple Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Cześć Lusięta z dostępem do kompa (ograniczonym - heheh :diabloti:) :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
jonQuilla Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B] Niuńka często tak kladzie uszka, bo ona w gruncie rzeczy straszna doopa jest [/B][/COLOR][/quote] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]kolejny przykład na to że pozory mylą :) bo na "straszną doope" nie wygląda ;) :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witam Was :multi::multi::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Izabela124. Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Witanko Widzial; ja fotecki, no jak fajnie zobaczyc ta mordke, a jakie fajne kwiatki masz Quote
basia2202 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [COLOR=Purple][B]dobrej nocki :loveu: zazdrośnico :eviltong: :evil_lol: [/B][/COLOR] Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Dojszłam :mdleje:. cześć kochana :loveu::loveu::loveu: Piękny dzionek dzisiaj u mnie:loveu:....achhh. az sie chce życ:loveu:............... a ja musze żurek robić zamiast spacerować:placz::placz::placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
BeaC Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko Widzial; ja fotecki, no jak fajnie zobaczyc ta mordke, a jakie fajne kwiatki masz[/quote] [COLOR=DarkRed][B]a cieszę sie niezmiernie:multi::multi::multi:[/B][/COLOR] [quote name='emdziolek']Cze Luśki!:multi:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]cześć:loveu:[/B][/COLOR] [quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]dobrej nocki :loveu: zazdrośnico :eviltong: :evil_lol: [/B][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B]zazdośnico?? ja?? :diabloti::diabloti::diabloti: Baś[/B][/COLOR] [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Dojszłam :mdleje:. cześć kochana :loveu::loveu: Piękny dzionek dzisiaj u mnie:loveu:....achhh. az sie chce życ:loveu:............... a ja musze żurek robić zamiast spacerować:placz::placz::placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [COLOR=DarkRed][B]u mnie też pieknie było a ja.....musiałam dookulisty z zuzką..........masakra wybrałysmy okulary tylko skąd ja tyle kasy wezme??? no i zaliczyłyśmy wyprzedaże............. zakup był nie całkiem kontrolowany zakupiłam dwie pary dzinsów dlaZuz, czapke dla onej:cool3: sukienkęi bluze."na psa" dla mnie:multi: i jeszcze szereg kołków, młotek trzy doniczki, kólka do drzwi kotłowni, kwiatka doniczkowego...........reszty nie pamiętam acha pluszaka dla Luśki i cegi do paznokci onej................oraz gumlaka:diabloti:[/B][/COLOR] [quote name='tygra']Witam się Beatko :)[/quote] [COLOR=DarkRed][B]witam Beatko!!![/B][/COLOR] [quote name='evaxon']cze Lusięta:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]cze Tigręta:diabloti:[/B][/COLOR] [quote name='Rybka_39']Czesc kochane lusiaki:loveu:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]cze....Rybciu[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:splat: Bea buszująca po necie :multi::multi::multi:o tej porze ...jeszcze się nie przyzwyczaiłam :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:splat: Bea buszująca po necie :multi::multi::multi:o tej porze ...jeszcze się nie przyzwyczaiłam :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Sie przyzwyczajaj:razz:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bea a ty co banka jakiegoś zrobiłaś w tym Opolu..... nic w tv nie mówili:diabloti::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:splat: Bea buszująca po necie :multi::multi::multi:o tej porze ...jeszcze się nie przyzwyczaiłam :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]nie przyzwyczajaj się............to się odbywa sporadycznie.............jak jakieś idzie [IMG]http://yelims.free.fr/Pipi/Toilette12.gif[/IMG] to wtedy ja się podsiadam............... inaczej nie ma szans[/B][/COLOR] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Sie przyzwyczajaj:razz:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bea a ty co banka jakiegoś zrobiłaś w tym Opolu..... nic w tv nie mówili:diabloti::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]pisałam że na wyprzedaży............dużo nie wydałam............... chyba:cool3:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]To juz czuję że za 2 tygodnie jak Twoje latorośla będą miały ferie wcale nie zasiądziesz :razz::razz: bereczek :multi::multi::multi::multi::multi:mokroporannie :razz: wróciłam się do Cia na te kaff...jak poczytałam co się u mnie w nocy wyprawiało :roflt: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć Luśkowa :loveu::loveu: :multi::multi: wierzę w to że uda Ci się przecisnać do kompa mimo ferii :) :evil_lol::evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
BeaC Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]To juz czuję że za 2 tygodnie jak Twoje latorośla będą miały ferie wcale nie zasiądziesz :razz::razz: bereczek :multi::multi::multi::multi::multi:mokroporannie :razz: wróciłam się do Cia na te kaff...jak poczytałam co się u mnie w nocy wyprawiało :roflt: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]oć kaff jest [IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:kqfxu2K3_IL8KM:http://onephoto.net/uploads/astrogirl/1134134661_gal_kawa01.jpg[/IMG] i mokro jest z rana a przeciskać się nie mam zamiaru............wystarcza mi komp w pracy:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR] [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć Luśkowa :loveu::loveu: :multi::multi: wierzę w to że uda Ci się przecisnać do kompa mimo ferii :) :evil_lol::evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B]he he he ............... ciekawe, czy Ty byś tak Mamuśkę do kompa dopuściła??? coby Ci go blokowała??? wątpię:diabloti:[/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [quote name='BeaC'] [COLOR=DarkRed][B]he he he ............... ciekawe, czy Ty byś tak Mamuśkę do kompa dopuściła??? coby Ci go blokowała???[/B][/COLOR][/quote] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]mój komputer moja twierdza :) :evil_lol::evil_lol: mamuśka nie wie nawet gdzie się włącza ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Beatrycze jezdeś tam...... moze mnie ktoś kaffki poleje.... bo se swojej nie przyniesłam :grins:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
BeaC Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]mój komputer moja twierdza :) :evil_lol::evil_lol: mamuśka nie wie nawet gdzie się włącza ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B]ee to moje maja bardziej przesrane............. ja wiem , gdzie się włącza............. i nie tylko który kabelek podpierniczyć do torebki w celu szlabanowania:diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]:diabloti: [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Beatrycze jezdeś tam...... moze mnie ktoś kaffki poleje.... bo se swojej nie przyniesłam :grins:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [COLOR=DarkRed][B]oć...........[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-108.gif[/IMG] na kaff pogoda taka e...........bleeeeeee[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-237.gif[/IMG] [/B][/COLOR] Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No bleeeeeee faktycznie...... jeszcze do tego Ala dokazuje:placz:...... lej do pełna:p[/COLOR][/FONT][/B] Quote
jonQuilla Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]ee to moje maja bardziej przesrane............. ja wiem , gdzie się włącza............. i nie tylko który kabelek podpierniczyć do torebki w celu szlabanowania:diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]:diabloti: [/quote] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: moja jak dotknie to się boi że zepsuła ;) zatrzymała się w erze telewizorów i telefonów komórkowych...dalej brnąć jej nie karzę ;) :evil_lol::evil_lol: nie ładnie tak podpierniczać kabelki ;) [/B][SIZE=1]daj swoim dzieciom namiary na mnie...ja mam kable zapasowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/SIZE] [/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts