Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]
a na tym drugim to ona................pilnuje....ta mina mówi:k...a i kto mi podskoczy?":angryy:
[/B][/COLOR] [/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]hahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja tam bym nie ryzykowała z podskakiwaniem do niej :) [/B][/FONT][/COLOR]

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='caroolcia']oj ty, ja tysz bym sie na szoping wybrała bo nudnawo w pracy :evil_lol:

no proszę śliczne zdjęcie w avatarku :multi:[/quote]

e[COLOR=DarkRed][B]eeeeeeeeee w sumie to goowniany szoping.................
żarcie...żarcie
kurde samo żarcie

żarcie dla kotów
żarcie dla psa
żarcie dla chłopów
..........
a dla mnie???
tabletki do zmywary:angryy:,

ale se kupiłam hiacynty w koszyczku...............i dzisiaj ozdoby świateczne przecz :mad::diabloti:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC']e[COLOR=darkred][B]eeeeeeeeee w sumie to goowniany szoping.................[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]żarcie...żarcie[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]kurde samo żarcie[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]żarcie dla kotów[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]żarcie dla psa[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]żarcie dla chłopów[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]..........[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]a dla mnie???[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]tabletki do zmywary:angryy:, [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]ale se kupiłam hiacynty w koszyczku...............i dzisiaj ozdoby świateczne przecz :mad::diabloti:[/COLOR][/B]
[/quote]

ale se prezenta lajsnęłaś :crazyeye:, ja zawsze marzyłam o tabletach do zmywarki, a że nie mam zmywarki to se nie kupie takowych :-(

ja bym musiała się choinki pozbyć bo w tym roku jakoś jej nie lubie, ale tak sie z niej sypie, że boje się pomyśleć ile będzie usypane po drodze... może tak zaczekac ash wszystko opadnie w jednym miejscui wynieść potem tylko szkielecik :hmmmm:

Posted

[quote name='caroolcia']ale se prezenta lajsnęłaś :crazyeye:, ja zawsze marzyłam o tabletach do zmywarki, a że nie mam zmywarki to se nie kupie takowych :-(

[COLOR=DarkRed][B]kup se..................potem do nich dokupisz..........zmywarę:diabloti:[/B][/COLOR]

ja bym musiała się choinki pozbyć bo w tym roku jakoś jej nie lubie, ale tak sie z niej sypie, że boje się pomyśleć ile będzie usypane po drodze... może tak zaczekac ash wszystko opadnie w jednym miejscui wynieść potem tylko szkielecik :hmmmm:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]a ja na odwrót wogóle się nie sypie i szkoda wywalać juz 50 złotych polskich na hasiok:razz: jak jeszcze jest dobra.................potrzymam ją do wielkanocy[/B][/COLOR]

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]hahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja tam bym nie ryzykowała z podskakiwaniem do niej :) [/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[B][COLOR=DarkRed]hej...do Lulki???? toz to doopa pierwszej wody.............
mielismy niedawno taka sytuacje
poszlismy na spacer do lasu.i na końcu ulicy mieszka maksio............taki molosowaty..albo stał koło jakiegoś molosa.młody psiak ma ogrodzenie sięgajace mu do połowy klaty
no i maksio w koncu nauczył sie przeskakiwac..............
no i przeskoczył.wystrachał się mojej suczy ale potem chętnie:razz::razz::razz: ja wacholił
i wypadla jego pani.a on wogole nie chciał do chaty wracac.i ta na niego się drze a moja Luśka nie dość że już między moimi nogami wcześniej siedziała to jak kobita chukneła na maksia to wogóle uszka w dół ogonek pod się i do babki przepraszajaco............że ona dobra jest i nic a nic nie zrobiła i żeby na nia nie krzyczeć

a prawie cała wiocha się jej boi:shake:
[/COLOR][/B]
[quote name='Medorowa']Jak zawsze:B-fly::B-fly::diabloti:

Cze kobieto z pięknym avatarem:p[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]cze ............masz jakies fotki psóff???
nie:cool1: no to chociaz wściekłych chomików:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

no widzisz u was lepszejsze sprzedaja, nie dość że 10-e przepłaciłam to jush pada, a liczyłam, że może do ogródka wkopie potem - oo ja głoopia i naiwna :roll:

eeee przy srednio 2 brudnych talerzach, jednym kubku i w polotach szaleństwa jednej patelni dziennie to nie warto mi zmywartki kupować...ale o tych tabletach to chyba pomyśle :evil_lol:

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]oć sepie:diabloti: na kaff[IMG]http://yelims1.free.fr/Soif/Soif18.gif[/IMG]

ciasta nie mam:eviltong:................ale mam piękną wiosnę ..właśnie wróciłam z zakupów[/B][/COLOR][/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Co ty za robote masz nic ino po sklepach ganiasz :eviltong: A kupiłaś chociaż coś że taka wesoła jesteś?:cool3:

Dziękuje za kaff ale następnym razem ma być ciasto:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='BeaC']

[B][COLOR=DarkRed]hej...do Lulki???? toz to doopa pierwszej wody.............
mielismy niedawno taka sytuacje
poszlismy na spacer do lasu.i na końcu ulicy mieszka maksio............taki molosowaty..albo stał koło jakiegoś molosa.młody psiak ma ogrodzenie sięgajace mu do połowy klaty
no i maksio w koncu nauczył sie przeskakiwac..............
no i przeskoczył.wystrachał się mojej suczy ale potem chętnie:razz::razz::razz: ja wacholił
i wypadla jego pani.a on wogole nie chciał do chaty wracac.i ta na niego się drze a moja Luśka nie dość że już między moimi nogami wcześniej siedziała to jak kobita chukneła na maksia to wogóle uszka w dół ogonek pod się i do babki przepraszajaco............że ona dobra jest i nic a nic nie zrobiła i żeby na nia nie krzyczeć
[/COLOR][/B][/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ja sobie wzięłaś psa morderce to się teraz nie dziw że cała wieś drży na jej widok ;) :evil_lol::evil_lol:

swoją drogą masz śliczny avatar :loveu::loveu: no strasznie podoba mi się Luśka na tym zdjęciu...wygląda tak hmm groźnie :evil_lol: :loveu::loveu::loveu:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Co ty za robote masz nic ino po sklepach ganiasz :eviltong: A kupiłaś chociaż coś że taka wesoła jesteś?:cool3:

Dziękuje za kaff ale następnym razem ma być ciasto:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]byłam służbowo w Urzędzie Miasta:eviltong::eviltong::eviltong:

a lista zakupów jest na poprzedniej stronie

nic ciekawego

zupełnie nic:razz:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]byłam służbowo w Urzędzie Miasta:eviltong::eviltong::eviltong:

a lista zakupów jest na poprzedniej stronie

nic ciekawego

zupełnie nic:razz:[/B][/COLOR][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]pewnie siedzisz i klepiesz na gg?:cool3:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:Witanko :hand:

jak kapuśniaczek :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]nie wiem, dzisiaj przetestuje go na rodzince:diabloti::diabloti::diabloti:

wita , czy dzisisaj wszystko Oki z twoim logowaniem??/:diabloti:
[/B][/COLOR]
[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Witaj! ty co dajesz szlabany :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[COLOR=DarkRed][B]a daję a co!!! umowa to umowa.złamanie jej...........szlaban
i tak miał 1000 razy wybaczone.....................
konsekwentnie jak przy wychowaniu bullteriera:diabloti:
[/B][/COLOR]
[quote name='agbar']jakie szlabany? na kolei sie zatrudnilas?:diabloti:
no i dzien bardzo dobry:loveu:[/quote]

j[COLOR=DarkRed][B]a? na kolei???

mało płaca:diabloti:................witaj:loveu:
[/B][/COLOR]

Posted

wita , czy dzisisaj wszystko Oki z twoim logowaniem??/:diabloti:
[/B][/COLOR]

[COLOR=DarkRed][B]a daję a co!!! umowa to umowa.złamanie jej...........szlaban
i tak miał 1000 razy wybaczone.....................
konsekwentnie jak przy wychowaniu bullteriera:diabloti:
[/B][/COLOR]
[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Uuuuuuuuuuuuu następna bojowa :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='BeaC']

[COLOR=darkred][B]a daję a co!!! umowa to umowa.złamanie jej...........szlaban[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]i tak miał 1000 razy wybaczone.....................[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]konsekwentnie jak przy wychowaniu bullteriera:diabloti:[/COLOR][/B]

[B][/B]
[/quote]

twoja konsekwencja mnie szokuje :-o

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Uuuuuuuuuuuuu następna bojowa :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[quote name='caroolcia']twoja konsekwencja mnie szokuje :-o[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]pogadamy...................za naście lat..............ja będziecie na etapie wychowywania nastolatków.......................:diabloti::diabloti::diabloti:

pisałam, że 1000 razy odpuszczałam............................co, to mało?:crazyeye:
[/B][/COLOR]

Posted

pisałam, że 1000 razy odpuszczałam............................co, to mało?:crazyeye:
[/B][/COLOR][/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ooooo łaskawa :modla:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]pogadamy...................za naście lat..............ja będziecie na etapie wychowywania nastolatków.......................:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkred]pisałam, że 1000 razy odpuszczałam............................co, to mało?:crazyeye:[/COLOR][/B]
[/quote]

oddam Tobie na wychowanie bo tyś jush doświadczona :evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ooooo łaskawa :modla:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]eeeeeeeeeeee o bosssska:diabloti:[/B][/COLOR]

[quote name='caroolcia']oddam Tobie na wychowanie bo tyś jush doświadczona :evil_lol:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]caroola!!!!! ja? w życiu ........... wychowałam dwa i dwa mi wystarczą..........

e tam wychowałam jeszcze długa droga daleka przede mną znój i trud :diabloti::diabloti::diabloti:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]pogadamy...................za naście lat..............ja będziecie na etapie wychowywania nastolatków.......................:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkred]pisałam, że 1000 razy odpuszczałam............................co, to mało?:crazyeye:[/COLOR][/B]
[/quote]
buhahahhahaha prezczytalam ze 1000 razy dopuszczalas...i nie wiem czy to malo??:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']buhahahhahaha prezczytalam ze 1000 razy dopuszczalas...i nie wiem czy to malo??:evil_lol:[/quote]

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

[quote name='tygra']ja się już boję co będzie jak mój syn będzie nastolatkiem, już teraz uparty jak osioł
cześć Beatko[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]przeżyjesz...............jak każdy

witaj Beatko:razz:[/B][/COLOR]

Posted

[COLOR=Purple][B]ceść babooooo :multi:

to mnie się najbardziej podobuje :loveu:
[url]http://img156.imageshack.us/img156/590/img0097editedse1.jpg[/url]
fajne kolorki i w ogóle... ładne takie okoliczności przyrody :loveu:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]ceść babooooo :multi:

[URL]http://img156.imageshack.us/img156/590/img0097editedse1.jpg[/URL]
[/B][/COLOR][/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]bo to jest kamuflaż :evil_lol: Lusia ma swoje własne prywatne moro :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]ceść babooooo :multi:

[URL]http://img156.imageshack.us/img156/590/img0097editedse1.jpg[/URL]
[/B][/COLOR][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]a bo my mamy okoliczne ładna przyrodę:cool3:

witaj zapapierzona Basiu:loveu:
[/B][/COLOR]
[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]bo to jest kamuflaż :evil_lol: Lusia ma swoje własne prywatne moro :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]tak przerobiłam z Pana Luśki:cool3:[/B][/COLOR]