Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dwuletnia suczka Manga jest w schronisku od sierpnia. Tę łagodna ,kontaktowa i bardzo żywiołową suczkę wyłapano na przedmieściach Łowicza gdzie błąkała się od domu do domu w poszukiwaniu jedzenia. Suczka ma piękną szara sierść i będzie prawdopodobnie dobrym psem stróżującym wykazuję się bowiem wielką czujnością. My szukamy jednak dla niej domu gdzie będzie dla kogoś psem-towarzyszem. Mandze potrzebny jest swój człowiek,pełna miska i ciepła buda. Czy znajdzie się ktoś przed zimą, kto ofiaruje Mandze to wszystko? SZUKAMY DOMU DLA MANGI! Przed adopcją suczka zostanie wysterylizowana.

nasz wątek główny

http://www.dogomania.pl/threads/171870-%C5%81owicz-Schronisko-dla-Zwierz%C4%85t

Manga ma ogłoszenia do 25.01.2011

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Manga siedzi zamiast Grety w boksie adopcyjnym.Szczeka na wszystkie psiaki,które wyprowadzamy na dziedziniec.W sobotę była na spacerku z chłopcami,którzy przyszli wyprowadzać psiaki ze schroniska.

Posted

A ja o niej pamiętam i tak sobie nawet marzę, że skoro ona ma tyle energii, a do tego pogoda jest ładna, to chętnie wzięłabym Kati przywiozła do schroniska i zabrałabym obie na jakiś długi spacer, żeby się wyszalały :p Bo mój kundel również ma tyle energii co Manga :D
Tylko nie wiem jakby na siebie zareagowały, Kati pewnie oddawałaby hołdy, ale Manga to nie mam pojęcia...
Ale jak nie Manga to jakiś inny pies by skorzystał :lol:

Ale to tylko moje odległe marzenia, chociaż pewno kiedyś zabiorę Kati do schroniska ;)