gusia0106 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='mysza 1']Fajnie :loveu: Jeszcze jakies fotki by się przydały :eviltong:[/QUOTE] [quote name='Tora&Faro']Namów Asię na jakąś sesję foto, plisssss:)[/QUOTE] Dobra Świrusy, załatwi się ;) Quote
Tora&Faro Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 hahahaha....ale nam to wyszło:evil_lol: Quote
mysza 1 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Nie pierwszy raz, często myślimy o tym samym, piszemy smsa albo pw w tym samym czasie i często na podobny temat. Jakaś więź ;):loveu: Quote
Tora&Faro Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='mysza 1']Nie pierwszy raz, często myślimy o tym samym, piszemy smsa albo pw w tym samym czasie i często na podobny temat. Jakaś więź ;):loveu:[/QUOTE] Najwyraźniej;):loveu: Quote
Nutusia Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Na kupny poślizg to siemię lniane dobre jest - zmielone albo zaparzone. Po takim suplemencie, Łośka potrafi zgubić w locie - nawet się nie zatrzymując :) Quote
mysza 1 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 To jest masakra, nie mozna tego schronu ruszyć od lat :-( może teraz, po akcjach na FB coś się zmieni :-( [url]http://www.dogomania.pl/threads/31124-Schron-KIELCE-mini-goldenka-GAFA-odesz%C5%82a-za-TM-*-*-*-czy-inne-te%C5%BC-odejd%C4%85/page82[/url] Quote
Tora&Faro Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='mysza 1']To jest masakra, nie mozna tego schronu ruszyć od lat :-( może teraz, po akcjach na FB coś się zmieni :-( [url]http://www.dogomania.pl/threads/31124-Schron-KIELCE-mini-goldenka-GAFA-odesz%C5%82a-za-TM-*-*-*-czy-inne-te%C5%BC-odejd%C4%85/page82[/url][/QUOTE] Ale pokazałaś Kochana....:( Quote
gusia0106 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Uprzejmie donoszę, iż byłam, widziałam pogadałam. Nelly do domu ;) A Rekin się zesikał. Na panale tym razem ;) Quote
Ewanka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Nelly szczęściara :) Rekinku, lej śmiało chłopie ... co sobie będziesz żałował ;) Quote
Tora&Faro Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='gusia0106']Uprzejmie donoszę, iż byłam, widziałam pogadałam. Nelly do domu ;) A Rekin się zesikał. Na panale tym razem ;)[/QUOTE] Przede wszystkim bardzo Ci dziękuję Kochana:loveu: Jak mówisz że dom super, to znaczy że tak jest:) zresztą miałam to samo odczucie już po rozmowie z Państwem więc zastanawiać się nie ma nad czym:) Rozmawiałam z Panią, bardzo się wzruszyła jak powiedziałam że tak pozytywnie ich oceniłaś:loveu: w niedzielę zawozimy małą szczęściarę do domku:multi: PS moja Angelika jest wielce niepocieszona;) PSPS z tego wszystkiego nie napisałam że strasznie się cieszę że Rekinkowa blokada puściła:) Quote
mysza 1 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 [quote name='Tora&Faro']Przede wszystkim bardzo Ci dziękuję Kochana:loveu: Jak mówisz że dom super, to znaczy że tak jest:) zresztą miałam to samo odczucie już po rozmowie z Państwem więc zastanawiać się nie ma nad czym:) Rozmawiałam z Panią, bardzo się wzruszyła jak powiedziałam że tak pozytywnie ich oceniłaś:loveu: w niedzielę zawozimy małą szczęściarę do domku:multi: PS moja Angelika jest wielce niepocieszona;) PSPS z tego wszystkiego nie napisałam że strasznie się cieszę że Rekinkowa blokada puściła:)[/QUOTE] Wszystko powyższe, z wyjątkiem smutku Angeliki, bardzo mnie cieszy:loveu::multi: Quote
Tora&Faro Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='mysza 1']Wszystko powyższe, z wyjątkiem smutku Angeliki, bardzo mnie cieszy:loveu::multi:[/QUOTE] Mnie też, tak jak rozmawiałyśmy:) zobaczymy jak będzie w niedzielę;) Quote
mysza 1 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 [quote name='Tora&Faro']Mnie też, tak jak rozmawiałyśmy:) zobaczymy jak będzie w niedzielę;)[/QUOTE] Dobrze będzie ;) Quote
Wisełka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='mysza 1']Wszystko powyższe, z wyjątkiem smutku Angeliki, bardzo mnie cieszy:loveu::multi:[/QUOTE] Nelly do domuuuuuuu :multi::multi::multi: A Angela niech się nie martwi, mamusia jej kolejnego szczeniaczka przyniesie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mysza 1 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 [quote name='ludwa']No pięknie:) Oby tak dalej szło:)[/QUOTE] Oby, oby, jeszcze Amigo powinien się zarazić ;) Quote
mysza 1 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 [quote name='Wisełka']Nelly do domuuuuuuu :multi::multi::multi: A Angela niech się nie martwi, mamusia jej kolejnego szczeniaczka przyniesie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tora&Faro Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Tiaaaa.....tempo jest niezłe:evil_lol:...ale póki co Nelly jest u mnie, zanim pojedzie do tego domu zdążę ją ponownie odrobaczyć i chyba jutro pójdziemy do weta na czyszczenie uszu i przycięcie pazurków (drapie jak czort). Niech idzie elegancka na swoje;) Quote
Neigh Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 A ta biedna chorowitka.....to rozumiem nie trzeba się już o nią martwić ( Molly jej ? czy coś mylę?) ? No bo skoro jest wakat......to.......;-) Quote
mysza 1 Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 [quote name='Neigh']A ta biedna chorowitka.....to rozumiem nie trzeba się już o nią martwić ( Molly jej ? czy coś mylę?) ? No bo skoro jest wakat......to.......;-)[/QUOTE] Nie, ta malusia to nie Molly, to Boni :) Niestety nie ma dla niej miejsca. Fela wzięła ją na weekend do siebie ale od poniedziałku musi gdzieś oddać, bo nie ma jej w domu całymi dniami a mała jest na tyle słaba, że trzeba ją mieć na oku. Gosia też jest poza domem długie godziny, mała musi iść do kogoś kto wychodzi na krócej... Także nie mamy opcji dla Boni ;( Quote
Tora&Faro Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [quote name='mysza 1']Nie, ta malusia to nie Molly, to Boni :) Niestety nie ma dla niej miejsca. Fela wzięła ją na weekend do siebie ale od poniedziałku musi gdzieś oddać, bo nie ma jej w domu całymi dniami a mała jest na tyle słaba, że trzeba ją mieć na oku. Gosia też jest poza domem długie godziny, mała musi iść do kogoś kto wychodzi na krócej... Także nie mamy opcji dla Boni ;([/QUOTE] Niestety tak to wygląda....ciekawe jak się ma Malutka... Quote
Tora&Faro Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 A Angelika i Nelly spędzają dzisiejszy dzień w większości tak;): [IMG]http://img833.imageshack.us/img833/672/newimg1508.jpg[/IMG] Quote
Wisełka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Nellucha będzie dobrze :) Wiem, że CI dobrze tam gdzie teraz jesteś, ale wiesz nie ma to jak Własny Domek :calus: Quote
megii1 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Ja myślałam że dziś napisze że Ekler będzie miał domek... ale Pani przjechała i zakochała się w Lejli. Jak do mnie dzwoniła w piątek nie była do końca przekonana a jak zobaczyła dziś Suńkę to się zakochała i pojechały razem do domku. Dzwoniłam do Pani jak Mała się sprawuje bo jak psiakowi od Myszy jakiś inny sprzątnie przez nosa domek, to dzieją się dziwne rzeczy.... :) Mysza wie o czym mówię:) Lejla jest grzeczna, wystraszona nową sytuacją, bardzo wystraszona...:( Boi się przechodzić przez drzwi, boi się windy, nie umie chodzić po schodach i co najgorsze nie może jak na razie zrobić siusiu. Jesteśmy z Panią w stałym kontakcie także zobaczymy co będzie jutro. Wytłumaczyłam Pani, ze Małej trzeba dać trochę czasu i mam nadzieję, że Lejla się odblokuje i wszystko będzie dobrze. Quote
Tora&Faro Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 [quote name='megii1']Ja myślałam że dziś napisze że Ekler będzie miał domek... ale Pani przjechała i zakochała się w Lejli. Jak do mnie dzwoniła w piątek nie była do końca przekonana a jak zobaczyła dziś Suńkę to się zakochała i pojechały razem do domku. Dzwoniłam do Pani jak Mała się sprawuje bo jak psiakowi od Myszy jakiś inny sprzątnie przez nosa domek, to dzieją się dziwne rzeczy.... :) Mysza wie o czym mówię:) Lejla jest grzeczna, wystraszona nową sytuacją, bardzo wystraszona...:( Boi się przechodzić przez drzwi, boi się windy, nie umie chodzić po schodach i co najgorsze nie może jak na razie zrobić siusiu. Jesteśmy z Panią w stałym kontakcie także zobaczymy co będzie jutro. Wytłumaczyłam Pani, ze Małej trzeba dać trochę czasu i mam nadzieję, że Lejla się odblokuje i wszystko będzie dobrze.[/QUOTE] Oooo...szkoda że się Pani Eklerek nie spodobał, ale dobrze że sunia ma domek:) mam nadzieję że się nic dziwnego nie wydarzy;) i mała się odblokuje:) Quote
Recommended Posts