Jump to content
Dogomania

Torowo-Gusiowo-myszowe piękności- szczeniaczki, onka i mini piesek proszą o pomoc!!!

Recommended Posts

• Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ludwa']Druga niunia jeszcze słabsza jest, więc jak na razie spokojna:)

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images42.fotosik.pl/224/c2c9525ce4d8a539med.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images45.fotosik.pl/341/cca59f7030e811cbmed.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
Słuchajcie, szukamy tymczasu dla tej dziewuszki :( waży ok 1 kg, jest słaba, w klinice na Gagarina stan się poprawił, dzisiaj była do zabrania ale DT w Rembertowie ma już jedną sunię i nie da sobie rady z drugą chorowitką :(
No i nie ma dokąd jej zabrać. Jest więc na Gagarina ale jutro musi wyjść. Hotel dla takiego maluszka to słaby pomysł niestety.

Posted

[quote name='megii1']Dzwoniła Pani w sprawie Eklera - odwiedzi nas w sobotę:)[/QUOTE]
To fajnie :)
[quote name='auraa']Kurcze, gdyby nie Fruzia.. ale najpierw ta panna musi znaleźć dom. Dziś miałam tel. ale jej tam nie dam.[/QUOTE]
Nie nadawali się? Kurczę, Gosia tyle ogłoszeń jej robi i nikt fajny nie dzwoni :(

Posted

[quote name='auraa']było tyle tel i tylko jeden sensowny. Nie dam jej do budy! To kanapowa panienka:lol:[/QUOTE]
Buda to nie dla naszych ;) jeszcze nigdy nie dałyśmy żadnego psa a Fruzia i buda? Nigdy ;)

Posted

Strasznie biedna....leży nam na sercach jak nie wiem....:shake:

To jeszcze napiszę że dzisiaj Gusia jedzie na wizytę przedadopcyjną do Państwa którzy są bardzo zainteresowani Nelly:) nic więcej nie piszę żeby nie zapeszyć;)
Dzięki Kochana:loveu:

Oczywiście kciuki mile widziane:)

Posted

Mogłabym ją zabrać dziś, ale tylko na weekend, jeśli jest awaria. W tygodniu nie ma nas w domu po 10 godzin, więc odpadamy :(

Rekin bohater! Tak myślałam, że jak już lujnie, to w tzw. "zakazanym" miejscu, a i tak się wszyscy... posikają z radości! :)

Posted

[quote name='Tora&Faro']Strasznie biedna....leży nam na sercach jak nie wiem....:shake:

To jeszcze napiszę że dzisiaj Gusia jedzie na wizytę przedadopcyjną do Państwa którzy są bardzo zainteresowani Nelly:) nic więcej nie piszę żeby nie zapeszyć;)
Dzięki Kochana:loveu:

Oczywiście kciuki mile widziane:)[/QUOTE]
Trzymamy oczywiście ;)

[quote name='Nutusia']Mogłabym ją zabrać dziś, ale tylko na weekend, jeśli jest awaria. W tygodniu nie ma nas w domu po 10 godzin, więc odpadamy :(

Rekin bohater! Tak myślałam, że jak już lujnie, to w tzw. "zakazanym" miejscu, a i tak się wszyscy... posikają z radości! :)[/QUOTE]
Właśnie mamy ten sam problem:-(, mnie nie ma czasami dłużej a ona taka malusia, wymaga opieki, karmienia kilka razy dziennnie...

Posted

[quote name='mysza 1']Ciakawe jak tam Rekin powita dzisiaj swoją opiekunkę ? Może znowu zaleje kanapę.

Gusia, a na spacerach grzeczny? Nie wije się już tak?[/QUOTE]

On w ogóle już na następnym spacerze spokorniał ;)
Bardzo się pilnuje, chodzi przy nodze w zasadzie.

Ale kupa była raz tylko, wtedy ze mną, a tak to też nic.
Dzisiaj Asia ma mu dac połowę Nospy

Posted

[quote name='gusia0106']On w ogóle już na następnym spacerze spokorniał ;)
Bardzo się pilnuje, chodzi przy nodze w zasadzie.

Ale kupa była raz tylko, wtedy ze mną, a tak to też nic.
Dzisiaj Asia ma mu dac połowę Nospy[/QUOTE]
A je, ma apetyt czy wybrzydza dalej?

Posted

Nie, nie śpi ;)
Znalazł sobie takie miejsce pod ławą i tam się pakuje ;)
Trochę śpi na swoim posłanku a trochę na poduchach - siedziskach, które leżą w okolicach tej ławy.

No i przytulak jest jak nie wiem ;)