Tora&Faro Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Nelly i Farcio:loveu: trochę kiepskie bo z komóry ale mnie rozczuliło...chyba się troszkę lubią;) [IMG]http://img697.imageshack.us/img697/7776/20100915518.jpg[/IMG] Quote
gusia0106 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 REKIN SIĘ WYSIKAŁ !!! :) Na kanapę ;) , ale co tam ;) Quote
Ewanka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Brawo Rekinku!!!!!!!! ... zuch chłopak :) Quote
mysza 1 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 [quote name='gusia0106']REKIN SIĘ WYSIKAŁ !!! :) Na kanapę ;) , ale co tam ;)[/QUOTE] Cudnie :multi::loveu::multi: Quote
mysza 1 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 [quote name='ludwa']Druga niunia jeszcze słabsza jest, więc jak na razie spokojna:) [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images42.fotosik.pl/224/c2c9525ce4d8a539med.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images45.fotosik.pl/341/cca59f7030e811cbmed.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Słuchajcie, szukamy tymczasu dla tej dziewuszki :( waży ok 1 kg, jest słaba, w klinice na Gagarina stan się poprawił, dzisiaj była do zabrania ale DT w Rembertowie ma już jedną sunię i nie da sobie rady z drugą chorowitką :( No i nie ma dokąd jej zabrać. Jest więc na Gagarina ale jutro musi wyjść. Hotel dla takiego maluszka to słaby pomysł niestety. Quote
idusiek Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='gusia0106']REKIN SIĘ WYSIKAŁ !!! :) Na kanapę ;) , ale co tam ;)[/QUOTE] brawoooo! To kto dziś pije za sikanie na kanapie?:) Quote
megii1 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Dzwoniła Pani w sprawie Eklera - odwiedzi nas w sobotę:) Quote
Tora&Faro Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Kurcze tak mi żal tej Maleńkiej:( Rekin zuch chłopak!!!!!!!!!! znaczy się wyluzował....;) Quote
auraa Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Kurcze, gdyby nie Fruzia.. ale najpierw ta panna musi znaleźć dom. Dziś miałam tel. ale jej tam nie dam. Quote
mysza 1 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 [quote name='megii1']Dzwoniła Pani w sprawie Eklera - odwiedzi nas w sobotę:)[/QUOTE] To fajnie :) [quote name='auraa']Kurcze, gdyby nie Fruzia.. ale najpierw ta panna musi znaleźć dom. Dziś miałam tel. ale jej tam nie dam.[/QUOTE] Nie nadawali się? Kurczę, Gosia tyle ogłoszeń jej robi i nikt fajny nie dzwoni :( Quote
Tora&Faro Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Fruzia jest fajniutka, znajdzie dobry dom w końcu... Quote
auraa Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 było tyle tel i tylko jeden sensowny. Nie dam jej do budy! To kanapowa panienka:lol: Quote
mysza 1 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 [quote name='auraa']było tyle tel i tylko jeden sensowny. Nie dam jej do budy! To kanapowa panienka:lol:[/QUOTE] Buda to nie dla naszych ;) jeszcze nigdy nie dałyśmy żadnego psa a Fruzia i buda? Nigdy ;) Quote
Neigh Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Banda wariatek:-) się cieszy ze zlanej kanapy. Bidna ta malutka - cholera gdyby nie to przekocenie......... Quote
Tora&Faro Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Strasznie biedna....leży nam na sercach jak nie wiem....:shake: To jeszcze napiszę że dzisiaj Gusia jedzie na wizytę przedadopcyjną do Państwa którzy są bardzo zainteresowani Nelly:) nic więcej nie piszę żeby nie zapeszyć;) Dzięki Kochana:loveu: Oczywiście kciuki mile widziane:) Quote
Nutusia Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Mogłabym ją zabrać dziś, ale tylko na weekend, jeśli jest awaria. W tygodniu nie ma nas w domu po 10 godzin, więc odpadamy :( Rekin bohater! Tak myślałam, że jak już lujnie, to w tzw. "zakazanym" miejscu, a i tak się wszyscy... posikają z radości! :) Quote
mysza 1 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 [quote name='Tora&Faro']Strasznie biedna....leży nam na sercach jak nie wiem....:shake: To jeszcze napiszę że dzisiaj Gusia jedzie na wizytę przedadopcyjną do Państwa którzy są bardzo zainteresowani Nelly:) nic więcej nie piszę żeby nie zapeszyć;) Dzięki Kochana:loveu: Oczywiście kciuki mile widziane:)[/QUOTE] Trzymamy oczywiście ;) [quote name='Nutusia']Mogłabym ją zabrać dziś, ale tylko na weekend, jeśli jest awaria. W tygodniu nie ma nas w domu po 10 godzin, więc odpadamy :( Rekin bohater! Tak myślałam, że jak już lujnie, to w tzw. "zakazanym" miejscu, a i tak się wszyscy... posikają z radości! :)[/QUOTE] Właśnie mamy ten sam problem:-(, mnie nie ma czasami dłużej a ona taka malusia, wymaga opieki, karmienia kilka razy dziennnie... Quote
mysza 1 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Ciakawe jak tam Rekin powita dzisiaj swoją opiekunkę ? Może znowu zaleje kanapę. Gusia, a na spacerach grzeczny? Nie wije się już tak? Quote
gusia0106 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='mysza 1']Ciakawe jak tam Rekin powita dzisiaj swoją opiekunkę ? Może znowu zaleje kanapę. Gusia, a na spacerach grzeczny? Nie wije się już tak?[/QUOTE] On w ogóle już na następnym spacerze spokorniał ;) Bardzo się pilnuje, chodzi przy nodze w zasadzie. Ale kupa była raz tylko, wtedy ze mną, a tak to też nic. Dzisiaj Asia ma mu dac połowę Nospy Quote
mysza 1 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 [quote name='gusia0106']On w ogóle już na następnym spacerze spokorniał ;) Bardzo się pilnuje, chodzi przy nodze w zasadzie. Ale kupa była raz tylko, wtedy ze mną, a tak to też nic. Dzisiaj Asia ma mu dac połowę Nospy[/QUOTE] A je, ma apetyt czy wybrzydza dalej? Quote
gusia0106 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='mysza 1']A je, ma apetyt czy wybrzydza dalej?[/QUOTE] Wybrzydza ;) Ale je Quote
Tora&Faro Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 A śpi z Asią?:loveu: no bo u Was już się pakował do łóżeczka..... napisz coś więcej Kochana bośmy tu Rekinka ciekawe:) Quote
gusia0106 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Nie, nie śpi ;) Znalazł sobie takie miejsce pod ławą i tam się pakuje ;) Trochę śpi na swoim posłanku a trochę na poduchach - siedziskach, które leżą w okolicach tej ławy. No i przytulak jest jak nie wiem ;) Quote
mysza 1 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Fajnie :loveu: Jeszcze jakies fotki by się przydały :eviltong: Quote
Tora&Faro Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Namów Asię na jakąś sesję foto, plisssss:) Quote
Recommended Posts