3 x Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='mysza 1']Czułam, że Rekin się nie przyjmie ;)[/QUOTE] ty sie módl, żeby Fafik sie nie przyjał olaboga :D Quote
Nutusia Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='3 x']ty sie módl, żeby Fafik sie nie przyjał olaboga :D[/QUOTE] Ja się modlę, nawet do kilku "bogów"! :) Quote
ludwa Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Fafik na pewno tak nie wygląda. Ja wiem jak wygląda fiafik. Fafik wygląda inaczej Quote
gusia0106 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Uspokajam :) - nie Fafik, tylko Negri czy jakoś tak :) Quote
Nutusia Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='gusia0106']Uspokajam :) - nie Fafik, tylko Negri czy jakoś tak :)[/QUOTE] A nie może być Negrekin? :) Quote
Nutusia Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='gusia0106']Uspokajam :) - nie Fafik, tylko Negri czy jakoś tak :)[/QUOTE] A nie może być Negrekin? :razz: Quote
3 x Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='gusia0106']Uspokajam :) - nie Fafik, tylko Negri czy jakoś tak :)[/QUOTE] ufff :evil_lol: Quote
Neigh Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Negri to była Pola........a to facet jest. Była też jedna Negri taka z dłuuuuuuuuuugimi ucholami chudzina z Józefowa....... jeee tam Rekin jest super. Nie rozumiem braku aplauzu dla imienia:-) Quote
3 x Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Neigh']Negri to była Pola........a to facet jest. Była też jedna Negri taka z dłuuuuuuuuuugimi ucholami chudzina z Józefowa....... jeee tam Rekin jest super. Nie rozumiem braku aplauzu dla imienia:-)[/QUOTE] no rekin jest bomba tyle ze podobno ten DT strasznie chłopakowi miesza w głowie i chce mu imię zmieniac a potem pewnie jak pojdzie do Ds tez bedzie zmiana ech mieszaja chłopakowi powinno byc w regulaminie dogo ze albo imię sie zmienia albo dom albo ze jak sie zmieni imie to tylko w DS ;) Quote
Neigh Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 W ogóle to powinno się ustalić tu jakiś regulamin. Na przykład kto bierze tymczasa robi impreze......A kto wydaje też....... Byśmy non stop kaca leczyły, życie by było piękniejsze....... Bredzę, ale to wszystko z żądzy mordu......., wnerwiono mnie dzis.... Quote
idusiek Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Neigh']W ogóle to powinno się ustalić tu jakiś regulamin. Na przykład kto bierze tymczasa robi impreze......A kto wydaje też....... Byśmy non stop kaca leczyły, życie by było piękniejsze....... Bredzę, ale to wszystko z żądzy mordu......., wnerwiono mnie dzis....[/QUOTE] jestem za :) i mnie też wnerwiono :) Quote
Tora&Faro Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Neigh']W ogóle to powinno się ustalić tu jakiś regulamin. Na przykład kto bierze tymczasa robi impreze......A kto wydaje też....... Byśmy non stop kaca leczyły, życie by było piękniejsze....... Bredzę, ale to wszystko z żądzy mordu......., wnerwiono mnie dzis....[/QUOTE] Widzę że jak człowieka wnerwią to przynajmniej fajne pomysły do głowy przychodzą;) btw. i mnie dzisiaj wnerwiono.... Quote
ludwa Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Ciotki, szukam miejsca dla psiura rembertowskiego. Czarny podpalany, puchaty. Sylwetka haszczaka. Łagodny, żeby jakoś 4 letnie. Po ulicy przebiega nie zważając na samochody. Rano mi kawa nie była potrzebna jak to zobaczyłam. Bezpański, byłam dzisiaj podpytać. Wczoraj widziałam jak biegał wzdłuż głównej ulicy[IMG]http://www.dogomania.pl/threads/193070-Zarośnięty-z-odparzeniami-kudłacz-zerwany-z-łańcucha-A-TU-BRAK-DEKLARACJI-(/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] Quote
mysza 1 Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [quote name='ludwa']Ciotki, szukam miejsca dla psiura rembertowskiego. Czarny podpalany, puchaty. Sylwetka haszczaka. Łagodny, żeby jakoś 4 letnie. Po ulicy przebiega nie zważając na samochody. Rano mi kawa nie była potrzebna jak to zobaczyłam. Bezpański, byłam dzisiaj podpytać. Wczoraj widziałam jak biegał wzdłuż głównej ulicy[IMG]http://www.dogomania.pl/threads/193070-Zaro%C5%9Bni%C4%99ty-z-odparzeniami-kud%C5%82acz-zerwany-z-%C5%82a%C5%84cucha-A-TU-BRAK-DEKLARACJI-%28/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][/QUOTE] Wyślę Ci pw. Quote
mysza 1 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 [quote name='Tora&Faro']Co tam u Rekina?:)[/QUOTE] Bardzo dobre pytanie :p;) Quote
gusia0106 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='mysza 1']Bardzo dobre pytanie :p;)[/QUOTE] Gra i buczy :evil_lol: Quote
mysza 1 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 [quote name='gusia0106']Gra i buczy :evil_lol:[/QUOTE] Się rozpisała:evil_lol: Quote
gusia0106 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='mysza 1']Się rozpisała:evil_lol:[/QUOTE] W tym tygodniu mamy się umówić na kąpiel. W domu wzorowy, na spacerach macha kikutkiem ogonkowym, apetyt wilczy, cieszy się bardzo jak Asia wraca do domu, jakieś dźwięki z siebie wydaje, ale do szczekania to mu daleko ;) A. No i Rekin zostaje jednak Rekinem ;) Quote
mysza 1 Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Ooo, jednak ;) Wymyśl imię dla Azji, bo bezimienna jest. Quote
Nutusia Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Rekin zostaje - najlepsza wiadomość dnia!... Jak to Azja bezimienna, skoro.. Azja?... Quote
Recommended Posts