Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ojej,jaki cudny obwazanek:loveu:

[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/19/dsc09661x.jpg/"][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/5549/dsc09661x.jpg[/IMG][/URL]

Slodkich snow Liderku:loveu:

Posted

[quote name='Mysza2']Kocham wątki gdzie dziadziusie mają godną starość:):)[/QUOTE]

[quote name='Ingrid44']Ja tez :) :)[/QUOTE]

[quote name='asiuniab']to jesteśmy w tym samym klubie:)[/QUOTE]

[quote name='margoth137']to ja się dołącze do klubu:)[/QUOTE]

Jeżeli pozwolicie to i ja dołączę do Waszego klubu :)

Posted

[quote name='Mysia_']o rany :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wiem czy się Lider nie pogniewa :cool3:

a coś oprócz tej parówki w tytule ma być? :eviltong:[/QUOTE]

Może, że grzeje doopkę w hoteliku u Kasi Przystał...?

Posted

[quote name='Bjuta']Jutro Liderek pojedzie na badania - Kasia pożyczy samochód. Trzymamy kciuki za Liderka i pana doktora. :)[/QUOTE]
Ze wskazaniem na pana doktora:diabloti:

Posted

Byliśmy dzisiaj w lecznicy :-)
Nie mogę powiedzieć, że Liderek był bardzo grzeczny - był zdecydowany zjeść każdego kto go otaczał :diabloti:
I tak np. pazurki obcinałyśmy mu w trójkę ( oczywiści był w kagańcu ) - wyszła z niego mała bestia :evil_lol:
Wyniki powinnam dostać wieczorem ale już teraz wiem, że tylko jeden parametr z krwi wyszedł poza normą co może świadczyć o zarobaczeniu lub infekcji - dostaliśmy środek na odrobaczenie. Osłuchowo wszystko w porządku także Lider kwalifikuję się do czyszczenia zębów a to zdecydowanie by się przydało ;-)
Wieczorkiem będę też znała cenę badać bo nie było pani doktor, która nalicza mi rabaty i razem z paniami wet. stwierdziłyśmy, że taniej/korzystniej będzie poczekać z rachunkiem do wieczora.

Posted

Liderciu, Ciotki chwilkę u ciebie nie było, ale już jestem :loveu:

Cieszę się bardzo, że wyniki Lidercia są dobre :multi:
Liderek może i nie wygląda, ale ząbki potrafi pokazać;) Kasiu, a to jego zachowanie wynikało ze stresu czy po prostu tak źle reaguje na obce osoby?