paula_t Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Dobranoc Liderciu, miłych snów:loveu: Quote
pikola Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Ojej,jaki cudny obwazanek:loveu: [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/19/dsc09661x.jpg/"][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/5549/dsc09661x.jpg[/IMG][/URL] Slodkich snow Liderku:loveu: Quote
AtaO Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Mysza2']Kocham wątki gdzie dziadziusie mają godną starość:):)[/QUOTE] [quote name='Ingrid44']Ja tez :) :)[/QUOTE] [quote name='asiuniab']to jesteśmy w tym samym klubie:)[/QUOTE] [quote name='margoth137']to ja się dołącze do klubu:)[/QUOTE] Jeżeli pozwolicie to i ja dołączę do Waszego klubu :) Quote
Mysia_ Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 Miałam zmienić tytuł podobno? :cool3: Quote
paula_t Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Mysia_']Miałam zmienić tytuł podobno? :cool3:[/QUOTE] Tak, tekst już przegłosowany:eviltong: Quote
Mysia_ Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='paula_t']Tak, tekst już przegłosowany:eviltong:[/QUOTE] czyli? :) ;) Quote
paula_t Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Panna Marple']Ach, jak cudnie być parówką?:evil_lol:[/QUOTE] ..............:oops:;) Quote
Mysia_ Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 o rany :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wiem czy się Lider nie pogniewa :cool3: a coś oprócz tej parówki w tytule ma być? :eviltong: Quote
phase Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Nowe osoby chyba będą myślały,że wątki się im pomyliły. :evil_lol: Quote
paula_t Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Mysia_']o rany :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wiem czy się Lider nie pogniewa :cool3: a coś oprócz tej parówki w tytule ma być? :eviltong:[/QUOTE] Może, że grzeje doopkę w hoteliku u Kasi Przystał...? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 I wyjątkowy DS poszukiwany? :) Quote
paula_t Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Panna Marple']Koniecznie najlepszy Ds:lol:[/QUOTE] Ojjj, już Ciotki tego przypilnują:mad: Quote
paula_t Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 A czemu tu nikogo jeszcze dzisiaj nie było?:mad: Quote
Panna Marple Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Byłam, byłam, ale cicho było więc popędziłam dalej Quote
Bjuta Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Jutro Liderek pojedzie na badania - Kasia pożyczy samochód. Trzymamy kciuki za Liderka i pana doktora. :) Quote
Mysza2 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Bjuta']Jutro Liderek pojedzie na badania - Kasia pożyczy samochód. Trzymamy kciuki za Liderka i pana doktora. :)[/QUOTE] Ze wskazaniem na pana doktora:diabloti: Quote
kasiainat Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='Mysza2']Ze wskazaniem na pana doktora:diabloti:[/QUOTE] Myślę, że nie będzie tak źle :-) Wizytę mamy jutro (wczoraj jak na złość mój dzieciak gorączkował ). Quote
kasiainat Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Byliśmy dzisiaj w lecznicy :-) Nie mogę powiedzieć, że Liderek był bardzo grzeczny - był zdecydowany zjeść każdego kto go otaczał :diabloti: I tak np. pazurki obcinałyśmy mu w trójkę ( oczywiści był w kagańcu ) - wyszła z niego mała bestia :evil_lol: Wyniki powinnam dostać wieczorem ale już teraz wiem, że tylko jeden parametr z krwi wyszedł poza normą co może świadczyć o zarobaczeniu lub infekcji - dostaliśmy środek na odrobaczenie. Osłuchowo wszystko w porządku także Lider kwalifikuję się do czyszczenia zębów a to zdecydowanie by się przydało ;-) Wieczorkiem będę też znała cenę badać bo nie było pani doktor, która nalicza mi rabaty i razem z paniami wet. stwierdziłyśmy, że taniej/korzystniej będzie poczekać z rachunkiem do wieczora. Quote
Bjuta Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Kasiu, pięknie Ci dziękujemy! No to się Liderek popisał... A jak Wasz synek się miewa? Zeszła mu już gorączka? Quote
paula_t Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Liderciu, Ciotki chwilkę u ciebie nie było, ale już jestem :loveu: Cieszę się bardzo, że wyniki Lidercia są dobre :multi: Liderek może i nie wygląda, ale ząbki potrafi pokazać;) Kasiu, a to jego zachowanie wynikało ze stresu czy po prostu tak źle reaguje na obce osoby? Quote
Recommended Posts