Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczynki przybiegam z ogromną prośbą ......
Zbieramy na transport dla malutkiej Daszeńki ...miejsce w hoteliku czeka ale środków na transport brak :(
km drogi to tylko 50 gr a każdy na wagę złota .....
Zapraszamy :)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238201-Bazarek-transportowy-dla-Daszy-Od-%C5%82a%C5%84cucha-na-szyji-do-salon%C3%B3w-w-Krk!-Do-20-01-2013?p=20231008&posted=1#post20231008[/url]

Posted

Jestem na zawołanie :) W najbliższym czasie zrobię obiecany bazarek. Postaram się żeby było więcej fantów na nim, bo chciałabym wspomóc Liderka i jeszcze jednego zadłużonego psiaczka. Rozumiem, że skarbnikiem jest paula_t i bazarki na razie są akonto ?

Posted

[quote name='Kryzia']Jestem na zawołanie :) W najbliższym czasie zrobię obiecany bazarek. Postaram się żeby było więcej fantów na nim, bo chciałabym wspomóc Liderka i jeszcze jednego zadłużonego psiaczka. Rozumiem, że skarbnikiem jest paula_t i bazarki na razie są akonto ?[/QUOTE]

Dziękujemy Kryzia:loveu:

Póki co nie mamy jeszcze skarbnika, postaramy się w przeciągu kilku dni ustalić kto nim zostanie.
Liderek zostanie wyciągnięty ze schroniska w chwili, w której okaże się, że jest komplet deklaracji, więc tak.

Ja tu jedynie staram się to wszystko razem zgrać;)

Posted

Dzięki Paula_t ogromne za zaangażowanie i wszystko! :) Liderka dziś odwiedziłam, faktycznie, aż się prosi o jakiś cichy, ciepły kącik. Chciałam go wywabić na oświetloną część (znaczy na zewnętrzną część boksu, ale nie chciał. Leżał w swoim legowisku.) W sumie mu się nie dziwię, bo dzisiaj w Zabrzu było wyjątkowo paskudnie (śnieg z deszczem cały czas).

Posted

[quote name='AgusiaP']Oj biedne te psiaki w schroniskach:-( byle do wiosny, przynajmniej cieplej im będzie...[/QUOTE]

Właśnie :( Ta bida mnie dziś rozwaliła...

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238231-Marzn%C4%85ce-kud%C5%82ate-male%C5%84stwo-w-schronie-z-cechami-yorka-pom%C3%B3%C5%BCcie?p=20233352#post20233352[/url] :(

Posted

[quote name='Hope2']Cześć Liderku-moge dorzucić malutko do Twojego hoteliku-10zł/m-c[/QUOTE]

Dziękujemy pięknie Hope:Rose::multi:
Już myślałam, że się nikt nie zdecyduje dołożyć grosika dla Liderka, a nam wciąż brakuje drugie tyle....

[B]DEKLARACJE STAŁE:
Toska1- 30zł
asiuniab-10zł
paula_t- 20zł
Bjuta- 15zł
zakonna- 5zł
arim- 10zł
Beta Eso- 30zł
Hope2- 10zł

Razem: 130zł

DEKLARACJE JEDNORAZOWE:
Soko-100zł
margoth137
Amadorka- 20zł
katarzyna09

BAZARKI:
Kryzia
paula_t
margoth137
fona
Martika&Aischa_ iwonamaj
Mysza2

OGŁOSZENIA:
MTD
Isadora7
_Lara[/B]

Posted

[quote name='Hope2']poprosze o konto na pw-gdybym się spóźniała,to krzyczcie![/QUOTE]

Hope, jeszcze proszę o chwilę cierpliwości, bo nie mamy skarbnika i kasy nie zbieramy dopóki nie będzie 100% deklaracji.

[quote name='zakonna']trzeba szukać, prosić. Ja więcej nie dam bo finansowo robię już bokami. Podnoszę :)[/QUOTE]

Ciotka, staram się. Zapraszam, rozsyłam wątek, przeglądam do tyłu patrząc kto oferował pomoc, ale moje możliwości są ograniczone niestety. Ciotki, pomocy, szukajcie deklaracji dla Liderka, proszę i tutaj i na fb, bo tam widziałam tylko asiuniab coś pisze!

Posted

[quote name='paula_t']Hope, jeszcze proszę o chwilę cierpliwości, bo nie mamy skarbnika i kasy nie zbieramy dopóki nie będzie 100% deklaracji.

Ciotka, staram się. Zapraszam, rozsyłam wątek, przeglądam do tyłu patrząc kto oferował pomoc, ale moje możliwości są ograniczone niestety. Ciotki, pomocy, szukajcie deklaracji dla Liderka, proszę i tutaj i na fb, bo tam widziałam tylko asiuniab coś pisze![/QUOTE]
matuńko piszę na fb i to nie za często, bo też jestem mega ograniczona czasowo, i pamiętam, że muszę porozsyłać wątek po dogomanii, ale fizycznie nie mam czasu, nawet jak tu wchodzę, to z dzieckiem na ręku, to jest kilka chwil, a muszę mieć choć wolną godzinkę, żeby znaleźć wątki, które obdarować Liderkiem. I też tak pomyślałam, że spróbuję porozsyłać na wątki psiaków, które już znalazły dom, i ich właściciele są szczęśliwymi posiadaczami psów z naszych wątków, bo może Oni sami też mogliby pomóc jakiejś bidzie, tylko ten czas, który nie jest z gumy:(

Posted

Asiuniab, ta wiadomość nie była personalnie skierowana do Ciebie, bo wiem, że teraz masz pomieszanie z poplątaniem:)
Jest nas tu trochę, więc jak każdy porozsyła na kilku wątkach, napisze do paru osób, to się tego zbierze.

Nam to by się przydała podwójna doba :D

Posted

[quote name='Bjuta']Dopiszcie 10 zł od mojej koleżanki z pracy Agatki.[/QUOTE]

[quote name='Ingrid44']Przyszlam na Zaproszenie Bjutki, dopiszcie mnie na 20 zl stalej .[/QUOTE]

Super, dziękujemy!!!:Rose:
Bjuta, orientowałaś się jak z Mokrym Noskiem?
10zł stałej czy jednorazowej?

[B]DEKLARACJE STAŁE:
Toska1- 30zł
asiuniab-10zł
paula_t- 20zł
Bjuta- 15zł
zakonna- 5zł
arim- 10zł
Beta Eso- 30zł
Hope2- 10zł
Ingrid44- 20zł
Razem: 150zł

DEKLARACJE JEDNORAZOWE:
Soko-100zł
margoth137
Amadorka- 20zł
katarzyna09

BAZARKI:
Kryzia
paula_t
margoth137
fona
Martika&Aischa_ iwonamaj
Mysza2

OGŁOSZENIA:
MTD
Isadora7
_Lara

[/B]

Posted

[quote name='Bjuta']Ingrid - pięknie Ci dziękuję!!! :loveu: Od Agatki - stała. W Mokrym Nosku 12 zł/dzień i od 10 lutego najwcześniej.[/QUOTE]
no to byłoby już 160, to już tak niewiele, a jednak daleko, ale wierzę, że się uda:)

Posted

[quote name='Bjuta']Ingrid - pięknie Ci dziękuję!!! :loveu: Od Agatki - stała. W Mokrym Nosku 12 zł/dzień i od 10 lutego najwcześniej.[/QUOTE]

Czyli 360 złotych miesięcznie.

[quote name='Aryste']deklaruje 10 zl stalej.[/QUOTE]

Dziękujemy pięknie:loveu:
[quote name='Ingrid44']A ile nam potrzeba na miesiac w Hoteliku ?[/QUOTE]

Na razie nic nie jest wybrane ani zarezerwowane, ale wg szacunków od 250złotych-360złotych miesięcznie w zależności od tego, na który hotelik padnie.

[B]DEKLARACJE STAŁE:
Toska1- 30zł
asiuniab-10zł
paula_t- 20zł
Bjuta- 15zł
zakonna- 5zł
arim- 10zł
Beta Eso- 30zł
Hope2- 10zł
Ingrid44- 20zł
P.Agata-10zł
Aryste- 10zł