paula_t Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Zapisałam Cię _Lara :) Ciotki, kto się pokusi o napisanie nowego tekstu? Potrzebujemy kilka rodzajów, żeby nam nie kasowali ogłoszeń, bo praca pójdzie na marne. Quote
Martika&Aischa Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Dziewczynki przybiegam z ogromną prośbą ...... Zbieramy na transport dla malutkiej Daszeńki ...miejsce w hoteliku czeka ale środków na transport brak :( km drogi to tylko 50 gr a każdy na wagę złota ..... Zapraszamy :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238201-Bazarek-transportowy-dla-Daszy-Od-%C5%82a%C5%84cucha-na-szyji-do-salon%C3%B3w-w-Krk!-Do-20-01-2013?p=20231008&posted=1#post20231008[/url] Quote
Kryzia Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Jestem na zawołanie :) W najbliższym czasie zrobię obiecany bazarek. Postaram się żeby było więcej fantów na nim, bo chciałabym wspomóc Liderka i jeszcze jednego zadłużonego psiaczka. Rozumiem, że skarbnikiem jest paula_t i bazarki na razie są akonto ? Quote
paula_t Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='Kryzia']Jestem na zawołanie :) W najbliższym czasie zrobię obiecany bazarek. Postaram się żeby było więcej fantów na nim, bo chciałabym wspomóc Liderka i jeszcze jednego zadłużonego psiaczka. Rozumiem, że skarbnikiem jest paula_t i bazarki na razie są akonto ?[/QUOTE] Dziękujemy Kryzia:loveu: Póki co nie mamy jeszcze skarbnika, postaramy się w przeciągu kilku dni ustalić kto nim zostanie. Liderek zostanie wyciągnięty ze schroniska w chwili, w której okaże się, że jest komplet deklaracji, więc tak. Ja tu jedynie staram się to wszystko razem zgrać;) Quote
Bjuta Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Dzięki Paula_t ogromne za zaangażowanie i wszystko! :) Liderka dziś odwiedziłam, faktycznie, aż się prosi o jakiś cichy, ciepły kącik. Chciałam go wywabić na oświetloną część (znaczy na zewnętrzną część boksu, ale nie chciał. Leżał w swoim legowisku.) W sumie mu się nie dziwię, bo dzisiaj w Zabrzu było wyjątkowo paskudnie (śnieg z deszczem cały czas). Quote
AgusiaP Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Oj biedne te psiaki w schroniskach:-( byle do wiosny, przynajmniej cieplej im będzie... Quote
__Lara Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='AgusiaP']Oj biedne te psiaki w schroniskach:-( byle do wiosny, przynajmniej cieplej im będzie...[/QUOTE] Właśnie :( Ta bida mnie dziś rozwaliła... [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238231-Marzn%C4%85ce-kud%C5%82ate-male%C5%84stwo-w-schronie-z-cechami-yorka-pom%C3%B3%C5%BCcie?p=20233352#post20233352[/url] :( Quote
Mysia_ Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Dziękuję wszystkim za zaangażowanie w sprawy Liderka, fajnie, że ciągle coś tu się dzieje :) Quote
Hope2 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Cześć Liderku-moge dorzucić malutko do Twojego hoteliku-10zł/m-c Quote
paula_t Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='Hope2']Cześć Liderku-moge dorzucić malutko do Twojego hoteliku-10zł/m-c[/QUOTE] Dziękujemy pięknie Hope:Rose::multi: Już myślałam, że się nikt nie zdecyduje dołożyć grosika dla Liderka, a nam wciąż brakuje drugie tyle.... [B]DEKLARACJE STAŁE: Toska1- 30zł asiuniab-10zł paula_t- 20zł Bjuta- 15zł zakonna- 5zł arim- 10zł Beta Eso- 30zł Hope2- 10zł Razem: 130zł DEKLARACJE JEDNORAZOWE: Soko-100zł margoth137 Amadorka- 20zł katarzyna09 BAZARKI: Kryzia paula_t margoth137 fona Martika&Aischa_ iwonamaj Mysza2 OGŁOSZENIA: MTD Isadora7 _Lara[/B] Quote
Hope2 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 poprosze o konto na pw-gdybym się spóźniała,to krzyczcie! Quote
zakonna Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 trzeba szukać, prosić. Ja więcej nie dam bo finansowo robię już bokami. Podnoszę :) Quote
paula_t Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='Hope2']poprosze o konto na pw-gdybym się spóźniała,to krzyczcie![/QUOTE] Hope, jeszcze proszę o chwilę cierpliwości, bo nie mamy skarbnika i kasy nie zbieramy dopóki nie będzie 100% deklaracji. [quote name='zakonna']trzeba szukać, prosić. Ja więcej nie dam bo finansowo robię już bokami. Podnoszę :)[/QUOTE] Ciotka, staram się. Zapraszam, rozsyłam wątek, przeglądam do tyłu patrząc kto oferował pomoc, ale moje możliwości są ograniczone niestety. Ciotki, pomocy, szukajcie deklaracji dla Liderka, proszę i tutaj i na fb, bo tam widziałam tylko asiuniab coś pisze! Quote
asiuniab Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='paula_t']Hope, jeszcze proszę o chwilę cierpliwości, bo nie mamy skarbnika i kasy nie zbieramy dopóki nie będzie 100% deklaracji. Ciotka, staram się. Zapraszam, rozsyłam wątek, przeglądam do tyłu patrząc kto oferował pomoc, ale moje możliwości są ograniczone niestety. Ciotki, pomocy, szukajcie deklaracji dla Liderka, proszę i tutaj i na fb, bo tam widziałam tylko asiuniab coś pisze![/QUOTE] matuńko piszę na fb i to nie za często, bo też jestem mega ograniczona czasowo, i pamiętam, że muszę porozsyłać wątek po dogomanii, ale fizycznie nie mam czasu, nawet jak tu wchodzę, to z dzieckiem na ręku, to jest kilka chwil, a muszę mieć choć wolną godzinkę, żeby znaleźć wątki, które obdarować Liderkiem. I też tak pomyślałam, że spróbuję porozsyłać na wątki psiaków, które już znalazły dom, i ich właściciele są szczęśliwymi posiadaczami psów z naszych wątków, bo może Oni sami też mogliby pomóc jakiejś bidzie, tylko ten czas, który nie jest z gumy:( Quote
paula_t Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Asiuniab, ta wiadomość nie była personalnie skierowana do Ciebie, bo wiem, że teraz masz pomieszanie z poplątaniem:) Jest nas tu trochę, więc jak każdy porozsyła na kilku wątkach, napisze do paru osób, to się tego zbierze. Nam to by się przydała podwójna doba :D Quote
Bjuta Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Dopiszcie 10 zł od mojej koleżanki z pracy Agatki. Quote
Ingrid44 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Przyszlam na Zaproszenie Bjutki, dopiszcie mnie na 20 zl stalej . Quote
paula_t Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='Bjuta']Dopiszcie 10 zł od mojej koleżanki z pracy Agatki.[/QUOTE] [quote name='Ingrid44']Przyszlam na Zaproszenie Bjutki, dopiszcie mnie na 20 zl stalej .[/QUOTE] Super, dziękujemy!!!:Rose: Bjuta, orientowałaś się jak z Mokrym Noskiem? 10zł stałej czy jednorazowej? [B]DEKLARACJE STAŁE: Toska1- 30zł asiuniab-10zł paula_t- 20zł Bjuta- 15zł zakonna- 5zł arim- 10zł Beta Eso- 30zł Hope2- 10zł Ingrid44- 20zł Razem: 150zł DEKLARACJE JEDNORAZOWE: Soko-100zł margoth137 Amadorka- 20zł katarzyna09 BAZARKI: Kryzia paula_t margoth137 fona Martika&Aischa_ iwonamaj Mysza2 OGŁOSZENIA: MTD Isadora7 _Lara [/B] Quote
Bjuta Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Ingrid - pięknie Ci dziękuję!!! :loveu: Od Agatki - stała. W Mokrym Nosku 12 zł/dzień i od 10 lutego najwcześniej. Quote
asiuniab Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='Bjuta']Ingrid - pięknie Ci dziękuję!!! :loveu: Od Agatki - stała. W Mokrym Nosku 12 zł/dzień i od 10 lutego najwcześniej.[/QUOTE] no to byłoby już 160, to już tak niewiele, a jednak daleko, ale wierzę, że się uda:) Quote
__Lara Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='Aryste']deklaruje 10 zl stalej.[/QUOTE] Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuura!!!!! :D :D :D Quote
Ingrid44 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 A ile nam potrzeba na miesiac w Hoteliku ? Quote
paula_t Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='Bjuta']Ingrid - pięknie Ci dziękuję!!! :loveu: Od Agatki - stała. W Mokrym Nosku 12 zł/dzień i od 10 lutego najwcześniej.[/QUOTE] Czyli 360 złotych miesięcznie. [quote name='Aryste']deklaruje 10 zl stalej.[/QUOTE] Dziękujemy pięknie:loveu: [quote name='Ingrid44']A ile nam potrzeba na miesiac w Hoteliku ?[/QUOTE] Na razie nic nie jest wybrane ani zarezerwowane, ale wg szacunków od 250złotych-360złotych miesięcznie w zależności od tego, na który hotelik padnie. [B]DEKLARACJE STAŁE: Toska1- 30zł asiuniab-10zł paula_t- 20zł Bjuta- 15zł zakonna- 5zł arim- 10zł Beta Eso- 30zł Hope2- 10zł Ingrid44- 20zł P.Agata-10zł Aryste- 10zł Razem: 170zł DEKLARACJE JEDNORAZOWE: Soko-100zł margoth137 Amadorka- 20zł katarzyna09 BAZARKI: Kryzia paula_t margoth137 fona Martika&Aischa_ iwonamaj Mysza2 OGŁOSZENIA: MTD Isadora7 _Lara[/B] Quote
zakonna Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 360 zł za takiego malucha? to strasznie dużo :( Quote
Recommended Posts