Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bjuta']No niestety nie... :( I bardzo mi smutno, bo wydawała się idealna![/QUOTE]

moze jednak oddzwoni ... :( a moze zadzwon do niej ?
moze nie potrafi zdecydowac, moze sie boi ... :(

Posted

Przykro bardzo, bo to pierwszy telefon w sprawie Liderka i z tego co pisałaś Bjutko całkiem obiecujący :(
Ja zawsze biłam się z myślami czy odezwać się (mailowo lub telefonicznie) do kogoś, kto dzwonił w sprawie psiaka i nagle kontakt się urwał...Czy ktoś się nie odzywa, bo zrezygnował i nie ma odwagi, kultury osobistej, żeby powiedzieć, że jednak jest na nie, czy ktoś jest niezdecydowany, ma wątpliwości czy też wydarzyło się coś innego (np. nie może odnaleźć numeru)...Ehhhh, ciężka to sprawa, bo każdy odzew w sprawie ogłoszenia to nadzieja i często ludzie nie zdają sobie sprawy jak dla nas wielka...

Posted

[quote name='paula_t']Przykro bardzo, bo to pierwszy telefon w sprawie Liderka i z tego co pisałaś Bjutko całkiem obiecujący :(
Ja zawsze biłam się z myślami czy odezwać się (mailowo lub telefonicznie) do kogoś, kto dzwonił w sprawie psiaka i nagle kontakt się urwał...Czy ktoś się nie odzywa, bo zrezygnował i nie ma odwagi, kultury osobistej, żeby powiedzieć, że jednak jest na nie, czy ktoś jest niezdecydowany, ma wątpliwości czy też wydarzyło się coś innego (np. nie może odnaleźć numeru)...Ehhhh, ciężka to sprawa, [B]bo każdy odzew w sprawie ogłoszenia to nadzieja i często ludzie nie zdają sobie sprawy jak dla nas wielka...[/B][/QUOTE]

niestety, ani troche nie zdaja sobie sprawy..... :(

Posted

Jak OLX przejął tablicę, to licznik ruszył od nowa i w sumie Liderek ma najwięcej odsłon nr tel - bo aż 5, tylko nikt, cholerka nie dzwoni...

Posted

[quote name='Bjuta']Jak OLX przejął tablicę, to licznik ruszył od nowa i w sumie Liderek ma najwięcej odsłon nr tel - bo aż 5, tylko nikt, cholerka nie dzwoni...[/QUOTE]

No właśnie nie pojmuję po co pobierać numer telefonu skoro i tak nie dzwonią :-(
a tym czasem pan Liderek miał w zeszłym tygodniu szczepienie p/wściekliźnie :diabloti:(po południu wstawię potwierdzenie). zachowywał się całkiem przyzwoicie :-)

Posted

[quote name='kasiaprzystał']No właśnie nie pojmuję po co pobierać numer telefonu skoro i tak nie dzwonią :-(
a tym czasem pan Liderek miał w zeszłym tygodniu szczepienie p/wściekliźnie :diabloti:(po południu wstawię potwierdzenie). zachowywał się całkiem przyzwoicie :-)[/QUOTE]

Przyzwoicie nie brzmi jak dobrze:evil_lol:
No ale wybaczamy starszemu panu jego humorki;)

Posted

[quote name='paula_t']Przyzwoicie nie brzmi jak dobrze:evil_lol:
No ale wybaczamy starszemu panu jego humorki;)[/QUOTE]

No taki humorzasty parówek z niego jest :-) Dzisiaj obraził się na mnie i poburczał bo chciałam go porządnie powycierać po spacerze ;-)
Zaświadczenie o szczepieniu. Zapłaciłam standardowo 30 zł tylko pani doktor nie przywiozła mi paragonu( tylko wydrukowane zaświadczenie_ - muszę się wybrać po niego do lecznicy.

[IMG]http://fotoo.pl//out.php?i=798523_dsc01671.jpg[/IMG]

• 3 weeks later...
Posted

Za tydzień wyjeżdżam na tydzień. Mam nadzieję że uzupełnię finanse. W każdym razie hotelik jest zapłacony. Mamy w teatrze premierę i ledwo żyję.

Posted

Miałam powtórkę telefonu sprzed paru miesięcy - pani z bielska szuka małego pieska dla rodziców, tylko psiak miałby być w pewnym sensie obronny - bo musiałby być czujny i szczekać. Przyznaję, że poleciłam innego psa ze schroniska, bo Liderka nie widzę jako obrońcy domostwa.

Posted

Zrobiłam rozliczenia. Dziękuję pięknie za pamięć! Aryste, wpłaciłaś dwukrotnie z adnotacją, że na czerwiec, a już kiedyś musiałaś coś nadpłacić, bo mi wynika z rozliczeń, że do sierpnia masz spokój. :)

Posted

[quote name='Bjuta']Miałam powtórkę telefonu sprzed paru miesięcy - pani z bielska szuka małego pieska dla rodziców, tylko psiak miałby być w pewnym sensie obronny - bo musiałby być czujny i szczekać. Przyznaję, że poleciłam innego psa ze schroniska, bo Liderka nie widzę jako obrońcy domostwa.[/QUOTE]

No ja jakoś też nie potrafię sobie tego wyobrazić, kiedy patrzę na zdjęcie parówki zwiniętej na posłanku :D