Milla.j Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Camara napisał(a):mowy nie ma :diabloti: gruba zajmuje najlepsze berneńsko-podhalańskie DT i ma stamtąd znikać w trybie przyspieszonym :evil_lol: bo jak nie, to sama pojadę i wykopię do domu :cool3: Mogę pomóc:cool3: A jak będzie allegro, to mam się brać do roboty? Quote
ElzaMilicz Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Wiem, że Kinga to niezwykle utalentowana jednostka, ale wydaje mi się, że najlepszy talent ma jednak do Camary ! :mad: Quote
kinga Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Camara napisał(a):mowy nie ma :diabloti: gruba zajmuje najlepsze berneńsko-podhalańskie DT i ma stamtąd znikać w trybie przyspieszonym :evil_lol: bo jak nie, to sama pojadę i wykopię do domu :cool3: a co wy takie ortodoksyjne :shake: ...że niby co - bernardyn z potrzebie to juz nie pies? :crazyeye: A CO JAK NIE PIES ???!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
ani@ Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Muszę się jednak przyjrzeć Koce dokładnie co wyście mi tu wcisnęły pod dach drogie koleżanki :mad: Quote
ani@ Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Sunia jakby napisał koniarz - bezproblemowa :sg168: można ją szczotkować całą we wszystkich kierunkach łącznie z ogonem niestety poprzedni właściciele nie dbali zanadto o jej sierść musiałam więc z portek i ogona powycinać wielkie kołtuny Quote
karina1002 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 ani@ napisał(a):Muszę się jednak przyjrzeć Koce dokładnie co wyście mi tu wcisnęły pod dach drogie koleżanki :mad: To przyglądaj się koleżanko dokładnie. Może się okaże, że to jednak podhalan :p Quote
Malwi Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Ani@ - jak z tą metryczką ? chciałabym małą jak najszybciej wrzucić na stronkę ... Quote
ani@ Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 [quote name='Malwi']Ani@ - jak z tą metryczką ? chciałabym małą jak najszybciej wrzucić na stronkę ... Malwi Wy macie na tej stronce tyle bernardynów że nie bedę Wam dorzucać jeszcze mojego szczęścia mam już zwarty i gotowy sztab ogłoszeniowy jestem zabezpieczona finansowo: na sterylizację i jedzonko więc damy radę - dzięki ! Quote
ani@ Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Koka uwielbia dzieci szczególnie mojego Jeremiego, którego buzia jest na idealnej wysokości do lizania :lol: dzisiaj już padam więc więcej fotek jutro :p Quote
Malwi Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 aniu - tu nie chodzi o dorzucanie kolejnego benka czy nie ... w stronce chodzi o zbiór WSZYSTKICH benków do adopcji - dużo ludzi wchodzi na stronę szukając tego jedynego .. może akurat w Koce się zakochają ? jeśli chodzi o sztab ogłoszeniowy i finanse - super! ciesze się bardzo - dla nas roboty mniej ;) ale i tak chciałabym żeby Koka na stronce się znalazła ;) to zawsze zwiększa szanse adopcji :D a i zgłaszają się do nas domki które nie patrzą na wygląd psiaka ale na charakter - i pod to dopasowujemy psiaka - znając zachowania Koki może rodzinka będzie chciała akurat takiego psiaka ? Koka i tak jest w pełni przygotowana do wrzucenia na stronkę ;) tylko metryczki brak .... Quote
Camara Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 allegro dla Koki: http://allegro.pl/bernardyn-uwaga-koka-uzaleznia-i1228373352.html ani@, jak będą nowe zdjęcia to podmienię na aukcji Quote
ani@ Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 mam jeszcze dwa Uploaded with ImageShack.us Quote
ani@ Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Camara jak zwykle Twoje allegro jest the best !:loveu: Quote
Malwi Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 1. Imię - Koka 2. Płeć - suka 3. Wiek - ? 4. Sierść - półdługa 5. Sterylizacja - ? 6. Wielkość - w cm w kłębie 7. Miejscowość - Warszawa 8. Województwo - Mazowieckie 9. Miejsce Pobytu - Dom Tymczasowy 10. Zachowanie - 11. Zachowanie względem Dzieci - 12. Zachowanie względem Zwierząt - 13. Dla Kogo - 14. Historia - 15. Kontakt - 16. Krótki Opis - Aniu - baaardzo proszę o uzupełnienie .... wrzucam benki na stronkę chciałabym i Kokę za jednym razem wrzucić ... prooszę :loveu: Quote
ani@ Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Malwi ledwo się dzisiaj ruszam i jeszcze miarki nie mam a linijką nie zmierzę wszystkie informacje są w Camary allegro Quote
Malwi Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 oj tam .. na oko w tych cm ;) nie musi być dokladnie ;) chodzi o to żeby mniej więcej wielkość określić ;) bo są benki Ski i XXL ;)) Quote
ani@ Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Malwi napisał(a):oj tam .. na oko w tych cm ;) nie musi być dokladnie ;) chodzi o to żeby mniej więcej wielkość określić ;) bo są benki Ski i XXL ;)) zamęczy mnie kobieta dla mnie jest normalnych rozmiarów a spotykani ludzie mówią ale wielka na oko jest tak duża że wylizałaby talerz na stole bez większych kłopotów Quote
ani@ Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Koka pojechała na sterylkę wróci wieczorem Quote
ani@ Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Jesteśmy od godziny w domu Koka ładnie zniosła zabieg grzecznie się wybudziła teraz jest już po wieczornym spacerku i odpoczywa w zielony kubraczek rozmiar XL ledwo się zmieściła :evil_lol: Quote
ani@ Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Koka dochodzi do formy ze swoim ulubionym towarzystwem czyli dziećmi :) Uploaded with ImageShack.us Quote
Camara Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 ja sobie oczywiście kradnę fotki i ozdabiam nimi ogłoszenia :cool3: Quote
ani@ Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Kradnij do woli kochana :loveu: Quote
Recommended Posts