Jump to content
Dogomania

>>>Szariczek już nie cierpi, odszedł spokojnie...<<<

Recommended Posts

Posted

Max jest na lekach p/zapalnych i p/Bólowych ale jego stawy siadają na całej linii. Wszyscy mylą Maxa z Szarikiem choć ja widzę małe podobieństwo.

Starość jest okropna. Ja bym raczej nie pomyliła;)

Tęskniłam. I to bardzo. :)

Oleno, przez moment myślałam, że to Ty zrobiłaś te zdjęcia Szarikowi... ;)

Może w lato jak nie Lilu przyjmie odwiedze Szarika!

Posted

Spójrzmy prawdzie w oczy, Szarika nikt nie chce:(

Olena nie załamuj się! Może chcą ale dopiero po Świętach będą dzwonić ;)

Niestety nie on pierwszy i nie ostatni "zasiedziany" w hotelu... Za to jaki szczęśliwy...

• Upvote 2
Posted

Szarik miał 572 wyświetlenia  i pobrań telefonów 18 ale nikt nie dzwonił :(

Mimo wszystko, trzeba wierzyć, że ktoś jeszcze zadzwoni. Może za długie czekanie będzie nagroda w postaci wspaniałego domu. 

Trzymam mocno kciuki za Szarika!

Posted

Oj to ja coś przeoczyłam, ale wątek ma tyle stron, że nie jestem w stanie przebrnąć. Czyli Szarik ma zapewniony dożywotnio dom tymczasowy/ hotelik, ale gdyby ktoś sensowny zainteresował się psinką to wtedy nie jest wykluczona adopcja? Chyba tak to rozumiem. Tak czy inaczej, jeśli są ogłoszenia to i kciuki są potrzebne, nawet jak się ten dom już znajdzie to też, jak pokazało życie...

Pozdrowienia :)

Posted

Oj to ja coś przeoczyłam, ale wątek ma tyle stron, że nie jestem w stanie przebrnąć. Czyli Szarik ma zapewniony dożywotnio dom tymczasowy/ hotelik, ale gdyby ktoś sensowny zainteresował się psinką to wtedy nie jest wykluczona adopcja? Chyba tak to rozumiem. Tak czy inaczej, jeśli są ogłoszenia to i kciuki są potrzebne, nawet jak się ten dom już znajdzie to też, jak pokazało życie...

Pozdrowienia :)

Wiesz chodziło mi o to, że Szariczek jest juz stary a że tyle lat siedzi u Lilutosi to pewnie on ten hotel traktuje jak dom. Kaska na razie jest, ale z deklaracjami przez te 5 (6?) lat bywało różnie, raz były, raz połowy nie było, teraz jakos ciułamy. 

• Upvote 1