Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Century Gothic]Kochane cioteczki przedstawiam wam Venus .To około 2-3 letnia sunia, mix bernardyna , chociaż niektórzy twierdzą ma bardzo dużo z Leonbergera. Jest zaszczepiona , odrobaczona i wysterylizowana .[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Postanowiłyśmy ją zabrac ze schroniska razem z lalusiem –otisem który jest u mnie w dt natomiast Venus jest w hoteliku w Konstancinie . Psiaki byłe razem w kojcu od ponad pół roku , na wybieg zawsze razem , jedzenie razem , w sumie były nie rozłączne . Po odejściu Lalusia z Wenus zaczeły się problemy . Przestała jeść , stała się apatyczna i smutna . Postanowiłyśmy ją zabrać ze schronu , nie mając żadnych deklaracji i jakichkolwiek pieniędzy , czyli na tak zwany „spontan”, ale nie mogłyśmy pozwolić żeby sunia się tam zmarnowała !!!!![/FONT]
[FONT=Century Gothic]W hoteliku oczywiście przebywa pod czujnym okiem cioteczki KAGO , która nie szczędzi jej pieszczot i spacerów , które oczywiście venusica bardzo polubiła[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Tz kampania reklamowa ruszyła , także mam nadziej że nie zagrzeje długo miejsca w hotelu , ale tak czy inaczej bardzo bym prosiła cioteczki o wsparcie finasowe choćby najdrobniejsze , bez was i bez waszej pomocy nie damy rady jej utrzymać w hotelu [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Mamy dwie stałe deklaracje [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Anusia bajlu - 20 zł.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]mała_czarna -10 zł.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Wpłaty jednorazowe [/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Comic Sans MS]MARKOFIX1 50 zł.[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Comic Sans MS]bazarek po buni - 75 zł.[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Comic Sans MS]spadek po buni - 65 zł.[/FONT][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]bazarek - 129 zł,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]pomoc od hesi - 150 zł[/FONT]
BonyJ 30 zł.
VASCO- 30 ZŁ.
mona025- 100 zł.
aga35- 167 zł.
hesia dla venus 50,90 zł.
bazarek mała czarna 65 zł.
spadek po staszku - 50 zł.
BAZAREK - 66 zł.

[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Comic Sans MS]Suma wpłat jednorazowych 1028zł.[/FONT][/FONT]
[/FONT]

[FONT=Arial][FONT=Comic Sans MS]WPŁATY DEKLARACJI STAŁYCH[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Comic Sans MS]PAŻDZIERNIK[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Comic Sans MS]mała_czarna - 10 zł.[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Comic Sans MS]LISTOPAD[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Comic Sans MS]mała_czarna- 10 zł.[/FONT][/FONT]
anusia&ajlu 30 zł.

[FONT=Comic Sans MS]GRUDZIEŃ [/FONT]
anusia&ajlu 30 zł.
styczeń
anusia&ajlu 30 zł.
luty
anusia&ajlu 30 zł.

Deklaracje 160 zł. (962+160=1122)
[FONT=Arial][FONT=Comic Sans MS]Wydatki [/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Comic Sans MS]hotelik pażdziernik ( 08,10,2010) 375 zł.[/FONT][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]karma 20 kg 86 zł,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]hotelik za listopad ( 07,11,2010) 375 zł.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]hotelik za grudziń (06,12,2010) 375 zł. (196 z koszyka venus + 179 ze skarpety klembowskiej[/FONT])
[FONT=Comic Sans MS]hotelik za styczeń (03,02,2011)[/FONT][FONT=Comic Sans MS] 375 zł.[SIZE=3](90 zł.z koszyka +285 bazarek na kleboszczaki )[/FONT]

[SIZE=3]hotelik luty 23 dni - 280 zł.

[FONT=Arial][FONT=Comic Sans MS]Stan koszyczka na 08,03,2011 0,00 zł.[/FONT] [/FONT]

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja niestety finansowo leżę, dzisiaj byłam u dentysty i nie chcecie wiedzieć ile $$ wydałam.... :shake:
Co mogę zaproponować - to służę sprzętem foto i postaram się zrobić ładne zdjęcia. Tylko nie mam auta, więc musiałby mnie ktoś zabrać do Konstancina...

Posted

Bonsai napisał(a):
Ja niestety finansowo leżę, dzisiaj byłam u dentysty i nie chcecie wiedzieć ile $$ wydałam.... :shake:
Co mogę zaproponować - to służę sprzętem foto i postaram się zrobić ładne zdjęcia. Tylko nie mam auta, więc musiałby mnie ktoś zabrać do Konstancina...

bardzo dziekuję i będzę maiła na uwadze twoja pomoc :-)

Posted

Bonsai napisał(a):

Dojazd jest z Dworca Południowego, autobusem, jeśli mieszkasz w Wawce. Jeździłam do Kosteczki, która była u Beaty :)
No co Aga, podnosić trzeba nieustannie, bo utoniemy z tymi psinami. I nieszczęsna Bunia z adopcji wróciła. Boże, tyle na ten swój wymarzony dom czekała :(

Posted

mala_czarna napisał(a):
Oprócz wrażenia potrzebne pieniążki. Tyle tych psów jest z Klembowa na hotelikach, a pieniążków brakuje :(

wiem ze brakuje pieniedzy,musze narazie isc z moimi zwierzetami do weta ,pozniej moge pomagac,bo moje zwierzaki sa super,a szczepien nie maja przeciw wsciekliznie,a podobno to nie przelewki.

• 2 weeks later...