shani Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Oh gdyby zdawał historię... tego to mi się sporo zachowało. Jeśli chodzi o polski to znalazłam jakieś opracowanie i 2 gazetowe z motywami i bohaterami to dorzucę do przesyłki :) Quote
Aldrumka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 rozejrzę się w domu jakie książki jeszcze nieoddane, a dyszkę mogę wpłacić :) Quote
ojasia Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Ja mogę dać 20,00 PLN. Na jakie konto wysłać? Żadnych opracowań ani podręczników nie mam, bo maturę zdawałam hohoho czasu temu Quote
gameta Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [quote name='Aldrumka']rozejrzę się w domu jakie książki jeszcze nieoddane, a dyszkę mogę wpłacić :)[/QUOTE] [quote name='ojasia']Ja mogę dać 20,00 PLN. Na jakie konto wysłać? Żadnych opracowań ani podręczników nie mam, bo maturę zdawałam hohoho czasu temu[/QUOTE] Dziewczyny jesteście kochane, dzięki ogromne! Konto wyślę na pw ;) Idę zanotować na pierwszej :) Quote
Iv_ Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 gametowa dawaj konto :razz: wyśle dwie dychy na zeszyty czy cóś ;), bo książek nie posiadam :roll: Quote
gameta Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [quote name='Iv_']gametowa dawaj konto :razz: wyśle dwie dychy na zeszyty czy cóś ;), bo książek nie posiadam :roll:[/QUOTE] Dzięki ogromnę już ślę :) Quote
3 x Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 moja dyszka już poszła :) edit czyżby już było deklaracji na 60 zł ? jeszcze tylko ksiązki patrzylam wczoraj po allegro ale "za moich czasów" to sie jakos rozeznawalam w ksiązkach tutaj musiałby ktos pomóc kto niedawno kończył szkołę mozna kupic na kiermaszach itp tylko trzeba wiedziec co zeby kupić na pewno dobrą pozycję Quote
szuwar Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Gameta, ja dorzucę 30 zł. Podaj tylko konto. Quote
gameta Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [quote name='szuwar']Gameta, ja dorzucę 30 zł. Podaj tylko konto.[/QUOTE] Dziękuję, ogromnie dziękuję :) 3x, tak, deklaracj łącznie z Szuwar juz mamy 90zł, jak się nie znajdą osoby chcące oddać książki to ja te książki kupię na allegro - poczekam do końca tygodnia a potem zamówię, bo dzieciak nie może bez książek chodzić - wiecie jak to jest, szczególnie z foszącym nauczycielem ;) Quote
3 x Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='gameta']Dziękuję, ogromnie dziękuję :) 3x, tak, deklaracj łącznie z Szuwar juz mamy 90zł, jak się nie znajdą osoby chcące oddać książki to [B]ja te książki kupię na allegro[/B] - poczekam do końca tygodnia a potem zamówię, bo dzieciak nie może bez książek chodzić - wiecie jak to jest, szczególnie z foszącym nauczycielem ;)[/QUOTE] tak zrób :) Quote
Iv_ Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='gameta']Dzięki ogromnę już ślę :)[/QUOTE] Melduję, że 20 zeta poleciało ;) Wpłata zrobiona :evil_lol: Quote
shani Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Który ten język polski mam wysłać? Bo ladySwallow też jakiś wysyła zdaje się :) I czy matematyka ma być do III klasy czy do II też? (do II moge załatwić do trzeciej nie) Quote
gameta Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Jestem, cały dzień mnie nie było, ale już jestem. Korzystając z okazji byłam w tesco i zakupiłam zeszyty, później wam pokażę. Shani, matrematyka tylko do 3 klasy, j. polski aaa nie wiem który - zaraz przejrzę i sprawdzę co mi pisała LS. Na pw poodpisuję jak się ogarnę i młodego też :) Quote
LadyS Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 To ja pomogę - wysyłam cz. II do klasy I . ;) Quote
Osiolek Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Dorzucam do kaganka oswiaty 50zl ode mnie i 50 zl od mojej pierworodnej [IMG]http://lh4.ggpht.com/_oAeK0DYoAA0/SldKWZHrbGI/AAAAAAAAX1E/twRVUddpJyQ/s800/hastar062.gif[/IMG] Quote
gameta Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [quote name='Osiolek']Dorzucam do kaganka oswiaty 50zl ode mnie i 50 zl od mojej pierworodnej [/QUOTE] Ogrrrrrrrrrrrrrrooooomne dzięki :) Tobie i Pierworodnej :) Jak uśpię młodego (ha-ha) to poszukam tych książek na allegro - będziemy mieć pogląd i ogląd po ile toto ... Quote
Osiolek Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Ty powiedz mlodemu zeby spal i nabieral sil, bo on tez kiedys bedzie chodzil do szkoly, chcial nie chcial. A maturzyscie powiedz zeby sie przylozyl do nauki, bo go stare ciotki przepytaja. [IMG]http://lh6.ggpht.com/_oAeK0DYoAA0/S076zMwjvTI/AAAAAAAAc7w/gR9zHbIMs9I/s800/cache_2470908756.gif[/IMG] Quote
gameta Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Najpierw paragon i zeszyty: [IMG]http://a.imageshack.us/img694/9816/paragonzeszyty0001.jpg[/IMG] [IMG]http://a.imageshack.us/img841/5066/wrzesienn022.jpg[/IMG] Zobaczcie ile fajnych rzeczy udało mi się kupić! Tam na paragonie ostatnia pozycja (dziurkacz) jest moja, na Maturzystę wydałam [B]76,24zł[/B] Quote
gameta Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [quote name='Isadora7']Sie wpisuje i myśle jak pomóc[/QUOTE] Witaj :) Może masz jakieś repetytoria z biologii gdziesz zaszyte i zbędne? Quote
mama_Alfika Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Dorzucam 20,00 zł, syn popyta wśród znajomych o książki, może są tacy, którzy jeszcze coś mają Quote
3 x Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='gameta'] Zobaczcie ile fajnych rzeczy udało mi się kupić! Tam na paragonie ostatnia pozycja (dziurkacz) jest moja, na Maturzystę wydałam [B]76,24zł[/B][/QUOTE] fajnie, że juz sa zeszyty jeszcze ksiązki zostały tak myslę (ale to pewnie wszyscy wiedzą co nei przeszkadza mi o tym napisac ;)) zeby szukac u jednego sprzedawcy na allegro jeśliby się takowy trafił w warszawie to mozemy odebrac osobiście - pewnie pozniej wysyłka paczki 'z dogo' bedzie tansza niż policzyliby sprzedawcy z allegro tylko w jakiejs ludzkiej lokalizacji moghę odebrac ;) Quote
gameta Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 [quote name='mama_Alfika']Dorzucam 20,00 zł, syn popyta wśród znajomych o książki, może są tacy, którzy jeszcze coś mają[/QUOTE] Dziękuję bardzo serdecznie! [quote name='3 x'] jeszcze ksiązki zostały tak myslę (ale to pewnie wszyscy wiedzą co nei przeszkadza mi o tym napisac ;)) zeby szukac u jednego sprzedawcy na allegro jeśliby się takowy trafił w warszawie to mozemy odebrac osobiście - pewnie pozniej wysyłka paczki 'z dogo' bedzie tansza niż policzyliby sprzedawcy z allegro tylko w jakiejs ludzkiej lokalizacji moghę odebrac ;)[/QUOTE] Wiesz co, nie wiem czy się uda u jednego - pewnie dużo już posprzedawali. Jak by przesyłka miała być z kosmosu, to pewnie, że będę Cię gonić po Wawce (dzięki za pomysł), ale jak będzie w normie, to nie ma sensu ;) Quote
Aldrumka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 książek nie mamy, ale jeszcze spytam bratanka Quote
Recommended Posts