Jump to content
Dogomania

Wyprawka szkolna i książki do klasy maturalnej bardzo potrzebne DZIĘKUJĘ :-))))))))))

Recommended Posts

Posted

Oh gdyby zdawał historię... tego to mi się sporo zachowało. Jeśli chodzi o polski to znalazłam jakieś opracowanie i 2 gazetowe z motywami i bohaterami to dorzucę do przesyłki :)

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aldrumka']rozejrzę się w domu jakie książki jeszcze nieoddane, a dyszkę mogę wpłacić :)[/QUOTE]

[quote name='ojasia']Ja mogę dać 20,00 PLN. Na jakie konto wysłać?

Żadnych opracowań ani podręczników nie mam, bo maturę zdawałam hohoho czasu temu[/QUOTE]

Dziewczyny jesteście kochane, dzięki ogromne! Konto wyślę na pw ;) Idę zanotować na pierwszej :)

Posted

[quote name='Iv_']gametowa dawaj konto :razz: wyśle dwie dychy na zeszyty czy cóś ;), bo książek nie posiadam :roll:[/QUOTE]

Dzięki ogromnę już ślę :)

Posted

moja dyszka już poszła :)

edit czyżby już było deklaracji na 60 zł ?
jeszcze tylko ksiązki

patrzylam wczoraj po allegro
ale "za moich czasów" to sie jakos rozeznawalam w ksiązkach
tutaj musiałby ktos pomóc kto niedawno kończył szkołę
mozna kupic na kiermaszach itp
tylko trzeba wiedziec co
zeby kupić na pewno dobrą pozycję

Posted

[quote name='szuwar']Gameta, ja dorzucę 30 zł. Podaj tylko konto.[/QUOTE]

Dziękuję, ogromnie dziękuję :)

3x, tak, deklaracj łącznie z Szuwar juz mamy 90zł, jak się nie znajdą osoby chcące oddać książki to ja te książki kupię na allegro - poczekam do końca tygodnia a potem zamówię, bo dzieciak nie może bez książek chodzić - wiecie jak to jest, szczególnie z foszącym nauczycielem ;)

Posted

[quote name='gameta']Dziękuję, ogromnie dziękuję :)

3x, tak, deklaracj łącznie z Szuwar juz mamy 90zł, jak się nie znajdą osoby chcące oddać książki to [B]ja te książki kupię na allegro[/B] - poczekam do końca tygodnia a potem zamówię, bo dzieciak nie może bez książek chodzić - wiecie jak to jest, szczególnie z foszącym nauczycielem ;)[/QUOTE]

tak zrób :)

Posted

Który ten język polski mam wysłać? Bo ladySwallow też jakiś wysyła zdaje się :)

I czy matematyka ma być do III klasy czy do II też? (do II moge załatwić do trzeciej nie)

Posted

Jestem, cały dzień mnie nie było, ale już jestem. Korzystając z okazji byłam w tesco i zakupiłam zeszyty, później wam pokażę. Shani, matrematyka tylko do 3 klasy, j. polski aaa nie wiem który - zaraz przejrzę i sprawdzę co mi pisała LS.
Na pw poodpisuję jak się ogarnę i młodego też :)

Posted

Dorzucam do kaganka oswiaty 50zl ode mnie i 50 zl od mojej pierworodnej

[IMG]http://lh4.ggpht.com/_oAeK0DYoAA0/SldKWZHrbGI/AAAAAAAAX1E/twRVUddpJyQ/s800/hastar062.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Osiolek']Dorzucam do kaganka oswiaty 50zl ode mnie i 50 zl od mojej pierworodnej
[/QUOTE]

Ogrrrrrrrrrrrrrrooooomne dzięki :) Tobie i Pierworodnej :)
Jak uśpię młodego (ha-ha) to poszukam tych książek na allegro - będziemy mieć pogląd i ogląd po ile toto ...

Posted

Ty powiedz mlodemu zeby spal i nabieral sil, bo on tez kiedys bedzie chodzil do szkoly, chcial nie chcial.

A maturzyscie powiedz zeby sie przylozyl do nauki, bo go stare ciotki przepytaja.

[IMG]http://lh6.ggpht.com/_oAeK0DYoAA0/S076zMwjvTI/AAAAAAAAc7w/gR9zHbIMs9I/s800/cache_2470908756.gif[/IMG]

Posted

Najpierw paragon i zeszyty:

[IMG]http://a.imageshack.us/img694/9816/paragonzeszyty0001.jpg[/IMG]
[IMG]http://a.imageshack.us/img841/5066/wrzesienn022.jpg[/IMG]

Zobaczcie ile fajnych rzeczy udało mi się kupić! Tam na paragonie ostatnia pozycja (dziurkacz) jest moja, na Maturzystę wydałam [B]76,24zł[/B]

Posted

[quote name='gameta']
Zobaczcie ile fajnych rzeczy udało mi się kupić! Tam na paragonie ostatnia pozycja (dziurkacz) jest moja, na Maturzystę wydałam [B]76,24zł[/B][/QUOTE]

fajnie, że juz sa zeszyty

jeszcze ksiązki zostały
tak myslę (ale to pewnie wszyscy wiedzą co nei przeszkadza mi o tym napisac ;))
zeby szukac u jednego sprzedawcy na allegro

jeśliby się takowy trafił w warszawie to mozemy odebrac osobiście - pewnie pozniej wysyłka paczki 'z dogo' bedzie tansza niż policzyliby sprzedawcy z allegro
tylko w jakiejs ludzkiej lokalizacji moghę odebrac ;)

Posted

[quote name='mama_Alfika']Dorzucam 20,00 zł, syn popyta wśród znajomych o książki, może są tacy, którzy jeszcze coś mają[/QUOTE]

Dziękuję bardzo serdecznie!

[quote name='3 x']
jeszcze ksiązki zostały
tak myslę (ale to pewnie wszyscy wiedzą co nei przeszkadza mi o tym napisac ;))
zeby szukac u jednego sprzedawcy na allegro

jeśliby się takowy trafił w warszawie to mozemy odebrac osobiście - pewnie pozniej wysyłka paczki 'z dogo' bedzie tansza niż policzyliby sprzedawcy z allegro
tylko w jakiejs ludzkiej lokalizacji moghę odebrac ;)[/QUOTE]

Wiesz co, nie wiem czy się uda u jednego - pewnie dużo już posprzedawali. Jak by przesyłka miała być z kosmosu, to pewnie, że będę Cię gonić po Wawce (dzięki za pomysł), ale jak będzie w normie, to nie ma sensu ;)