Jump to content
Dogomania

Bingo staruszek - pudel - zaćma, padaczka, chore serce. $ - POMOCY!

Recommended Posts

Posted

Irenaka bardzo dziękujemy za kubraczek jest piękny!!!tylko mam problem,żeby mu założyć bo bardzo się szarpie i patrzy na mnie ten ćwoczek spod byka i się w duchu pewnie ze mnie śmieje!:eviltong: jeżeli nie uda mi się do piątku to pani doktor mu założy!!!

Posted

[quote name='sylwiaso']Irenaka bardzo dziękujemy za kubraczek jest piękny!!!tylko mam problem,żeby mu założyć bo bardzo się szarpie i patrzy na mnie ten ćwoczek spod byka i się w duchu pewnie ze mnie śmieje!:eviltong: jeżeli nie uda mi się do piątku to pani doktor mu założy!!![/QUOTE]

Wytłumacz Bingusiowi, że to nie jest kaftan bezpieczeństwa;), może uwierzy?

Posted

No to znaczy, że Binguś charakterek posiada.:lol:Mój piesio to dopiero charakterny jest.Problem jest nawet przy zakładaniu obroży na pchełki.:angryy:

Posted

Dziewczyny, nie wiem, czy to zrządzenie losu, ale mam namiar na babeczkę z Krakowa, która szuka dla swojej znajomej pudla.
Może Bingo będzie pasował? Nie wiem jak mocno Bingo siedzi w rasie pudlowatych;).
Czy ktoś może pogwarzyć najpierw z tą Panią a później z ewentualnym domkiem?
Gdyby była Wasza akceptacja wstępna, to oczywiście zgłaszam się na ochotnika;) do wizyty przedadopcyjnej.

Posted

Reakcja błyskawiczna, to komu telefonik na pw, do znajomej tej Pani która szuka pudla?
Izuś, gdybyś zachodziła w głowę, skąd telefon w sprawie pudla do mnie, to uprzejmie informuję, że Pani znalazła moje ogłoszenie Łatki. Pamiętasz moją Łatkę?:evil_lol:

Posted

[quote name='majqa']Pamiętam. Nie wszystkie ogłoszenia dało się zdjąć. Irenko, a mogłabyś Ty porozmawiać, skoro pani do Ciebie się odezwała? Plizzz...[/QUOTE]

Ale ja nie znam Bingo Izuś a z wątku wynika, że to pies z charterem;)
Wolałabym, że ktoś pogadał z babką, kto zna psa. Oczywiście, że później mogę nawiedzić;) domek i pogadać, ale zależy mi na tej rozmowie wstępnej z Waszej strony.

Posted

[quote name='irenaka']Dziewczyny, nie wiem, czy to zrządzenie losu, ale mam namiar na babeczkę z Krakowa, która szuka dla swojej znajomej pudla.
Może Bingo będzie pasował? Nie wiem jak mocno Bingo siedzi w rasie pudlowatych;).
Czy ktoś może pogwarzyć najpierw z tą Panią a później z ewentualnym domkiem?
Gdyby była Wasza akceptacja wstępna, to oczywiście zgłaszam się na ochotnika;) do wizyty przedadopcyjnej.[/QUOTE]

No to rob wizyte, zobacz co to za domek??? Nie wiedzilam , ze jestes z Krakowa. Pudli mamy troche na Pudle w Potrzebuie w mojej sygnaturce..umiescilam 4 nowe z Palucha...

Posted

[quote name='coronaaj']No to rob wizyte, zobacz co to za domek??? Nie wiedzilam , ze jestes z Krakowa. Pudli mamy troche na Pudle w Potrzebuie w mojej sygnaturce..umiescilam 4 nowe z Palucha...[/QUOTE]

Jak to nie wiedziałaś, że jestem z Krakowa?:evil_lol: Przecież mój Patosek to Kraków, Amor w Niepołomicach pod Krakowem, Sonię tylko wywiało:shake: pod Warszawę na DT. Całość psów mam pod opieką Biafry:loveu: też z Krakowa, a ja zasiedziała;) jestem prawie od urodzenia pod tym nieszczęsnym;) Wawelem.
Chętnie oczywiście pomogę w sprawdzeniu tego domu dla pudelka, tylko nie znam Bingo.
Jak się okaże, że np. jego zachowania przerosną babkę, albo będzie chciała np. białą suczkę, to się zgłoszę do Ciebie.

Posted

[quote name='irenaka'](...) Chętnie oczywiście pomogę w sprawdzeniu tego domu dla pudelka, tylko nie znam Bingo. (...) [/QUOTE]
W poście 688 ujęłam sedno tego, co wypatrzyłam i pod takim kątem, kątem uświadomienia domku, że Bingo to nie ciapa, trzeba dany domek sprawdzać.

Posted

[quote name='majqa']W poście 688 ujęłam sedno tego, co wypatrzyłam i pod takim kątem, kątem uświadomienia domku, że Bingo to nie ciapa, trzeba dany domek sprawdzać.[/QUOTE]

Obawiam się, że jeszcze na ten domek poczekamy. Próbowałam wyciągnąć bezpośredni numer do zainteresowanej adopcją kobiety od tej babki co dzwoniła dl mnie, ale oczywiście go nie ma. Ma szukać:shake:.

Posted

Jednak będzie potrzebna wizyta przed adopcyjna. Pani także przyjedzie Bingo oglądać już po kastracji. O jej wykonie już ładnie się uśmiechnęłam do Irenki. :)

Posted

Byłyśmy dziś u naszych psiaków w hoteliku u Sylwiaso i przy okazji zrobiłąm zdjęcie Bingusiowi.Chciałyśmy mu załozyć ubranko ale jest za duże.Sylwia przeniosła za to Bingo do 1(narożnego boksu),który jest najbardziej słoneczny.A oto Bingo:
[IMG]http://foto2.m.onet.pl/_m/3f725df0d0a9ea314fcab174d47e403a,10,19,0.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='irenaka']Jak to nie wiedziałaś, że jestem z Krakowa?:evil_lol: Przecież mój Patosek to Kraków, Amor w Niepołomicach pod Krakowem, Sonię tylko wywiało:shake: pod Warszawę na DT. Całość psów mam pod opieką Biafry:loveu: też z Krakowa, a ja zasiedziała;) jestem prawie od urodzenia pod tym nieszczęsnym;) Wawelem.
Chętnie oczywiście pomogę w sprawdzeniu tego domu dla pudelka, tylko nie znam Bingo.
Jak się okaże, że np. jego zachowania przerosną babkę, albo będzie chciała np. białą suczkę, to się zgłoszę do Ciebie.[/QUOTE]

:razz::razz:No kochana nie wiedzialam bo nie piszesz skad jestes???:shake::shake: Myslalam ze Wroclaw??? No Patoska znam...musze wrocic na watek...:loveu::loveu:teraz wyjezdzam do Chicago na ponad tydzien...Bingo przyjazny pudliszonek..:eviltong::eviltong:.napisz co to za domek i co wydedukowalas czy OK Biale pudle tez mamy do wyboru do koloru...;);)