sylwiaso Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Irenaka bardzo dziękujemy za kubraczek jest piękny!!!tylko mam problem,żeby mu założyć bo bardzo się szarpie i patrzy na mnie ten ćwoczek spod byka i się w duchu pewnie ze mnie śmieje!:eviltong: jeżeli nie uda mi się do piątku to pani doktor mu założy!!! Quote
irenaka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='sylwiaso']Irenaka bardzo dziękujemy za kubraczek jest piękny!!!tylko mam problem,żeby mu założyć bo bardzo się szarpie i patrzy na mnie ten ćwoczek spod byka i się w duchu pewnie ze mnie śmieje!:eviltong: jeżeli nie uda mi się do piątku to pani doktor mu założy!!![/QUOTE] Wytłumacz Bingusiowi, że to nie jest kaftan bezpieczeństwa;), może uwierzy? Quote
majqa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 On jest skubaniec kuty na 4 łapy, łatwo nie będzie. Mała, wyrywna pchła. Quote
lucia Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 No to znaczy, że Binguś charakterek posiada.:lol:Mój piesio to dopiero charakterny jest.Problem jest nawet przy zakładaniu obroży na pchełki.:angryy: Quote
majqa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Oj, to rzeczywiście masz Luciu używanie! :-) Quote
irenaka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Dziewczyny, nie wiem, czy to zrządzenie losu, ale mam namiar na babeczkę z Krakowa, która szuka dla swojej znajomej pudla. Może Bingo będzie pasował? Nie wiem jak mocno Bingo siedzi w rasie pudlowatych;). Czy ktoś może pogwarzyć najpierw z tą Panią a później z ewentualnym domkiem? Gdyby była Wasza akceptacja wstępna, to oczywiście zgłaszam się na ochotnika;) do wizyty przedadopcyjnej. Quote
Energy Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ja oczywiście nie widziałam Bingo "na żywo", ale wg mnie, starego pudlarza:cool3:jest pudlem:lol: Quote
majqa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Winna mi jesteś monitor Irenko. Ty się jeszcze pytasz??? :-o Quote
irenaka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Reakcja błyskawiczna, to komu telefonik na pw, do znajomej tej Pani która szuka pudla? Izuś, gdybyś zachodziła w głowę, skąd telefon w sprawie pudla do mnie, to uprzejmie informuję, że Pani znalazła moje ogłoszenie Łatki. Pamiętasz moją Łatkę?:evil_lol: Quote
majqa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Pamiętam. Nie wszystkie ogłoszenia dało się zdjąć. Irenko, a mogłabyś Ty porozmawiać, skoro pani do Ciebie się odezwała? Plizzz... Quote
irenaka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='majqa']Pamiętam. Nie wszystkie ogłoszenia dało się zdjąć. Irenko, a mogłabyś Ty porozmawiać, skoro pani do Ciebie się odezwała? Plizzz...[/QUOTE] Ale ja nie znam Bingo Izuś a z wątku wynika, że to pies z charterem;) Wolałabym, że ktoś pogadał z babką, kto zna psa. Oczywiście, że później mogę nawiedzić;) domek i pogadać, ale zależy mi na tej rozmowie wstępnej z Waszej strony. Quote
majqa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Podaj pani numer Temidy, czyli tak jak to było podane w ogłoszeniu. Quote
coronaaj Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='irenaka']Dziewczyny, nie wiem, czy to zrządzenie losu, ale mam namiar na babeczkę z Krakowa, która szuka dla swojej znajomej pudla. Może Bingo będzie pasował? Nie wiem jak mocno Bingo siedzi w rasie pudlowatych;). Czy ktoś może pogwarzyć najpierw z tą Panią a później z ewentualnym domkiem? Gdyby była Wasza akceptacja wstępna, to oczywiście zgłaszam się na ochotnika;) do wizyty przedadopcyjnej.[/QUOTE] No to rob wizyte, zobacz co to za domek??? Nie wiedzilam , ze jestes z Krakowa. Pudli mamy troche na Pudle w Potrzebuie w mojej sygnaturce..umiescilam 4 nowe z Palucha... Quote
irenaka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='coronaaj']No to rob wizyte, zobacz co to za domek??? Nie wiedzilam , ze jestes z Krakowa. Pudli mamy troche na Pudle w Potrzebuie w mojej sygnaturce..umiescilam 4 nowe z Palucha...[/QUOTE] Jak to nie wiedziałaś, że jestem z Krakowa?:evil_lol: Przecież mój Patosek to Kraków, Amor w Niepołomicach pod Krakowem, Sonię tylko wywiało:shake: pod Warszawę na DT. Całość psów mam pod opieką Biafry:loveu: też z Krakowa, a ja zasiedziała;) jestem prawie od urodzenia pod tym nieszczęsnym;) Wawelem. Chętnie oczywiście pomogę w sprawdzeniu tego domu dla pudelka, tylko nie znam Bingo. Jak się okaże, że np. jego zachowania przerosną babkę, albo będzie chciała np. białą suczkę, to się zgłoszę do Ciebie. Quote
majqa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='irenaka'](...) Chętnie oczywiście pomogę w sprawdzeniu tego domu dla pudelka, tylko nie znam Bingo. (...) [/QUOTE] W poście 688 ujęłam sedno tego, co wypatrzyłam i pod takim kątem, kątem uświadomienia domku, że Bingo to nie ciapa, trzeba dany domek sprawdzać. Quote
irenaka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='majqa']W poście 688 ujęłam sedno tego, co wypatrzyłam i pod takim kątem, kątem uświadomienia domku, że Bingo to nie ciapa, trzeba dany domek sprawdzać.[/QUOTE] Obawiam się, że jeszcze na ten domek poczekamy. Próbowałam wyciągnąć bezpośredni numer do zainteresowanej adopcją kobiety od tej babki co dzwoniła dl mnie, ale oczywiście go nie ma. Ma szukać:shake:. Quote
sylwiaso Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 :thumbs::thumbs:I cały lasek" brzozowy trzyma " Quote
Temida Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Jednak będzie potrzebna wizyta przed adopcyjna. Pani także przyjedzie Bingo oglądać już po kastracji. O jej wykonie już ładnie się uśmiechnęłam do Irenki. :) Quote
Romka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Byłyśmy dziś u naszych psiaków w hoteliku u Sylwiaso i przy okazji zrobiłąm zdjęcie Bingusiowi.Chciałyśmy mu załozyć ubranko ale jest za duże.Sylwia przeniosła za to Bingo do 1(narożnego boksu),który jest najbardziej słoneczny.A oto Bingo: [IMG]http://foto2.m.onet.pl/_m/3f725df0d0a9ea314fcab174d47e403a,10,19,0.jpg[/IMG] Quote
majqa Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='irenaka']Nic nie rozumiem? To kolejny dom?[/QUOTE] Musimy poczekać na wyjaśnienie. Quote
coronaaj Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='irenaka']Jak to nie wiedziałaś, że jestem z Krakowa?:evil_lol: Przecież mój Patosek to Kraków, Amor w Niepołomicach pod Krakowem, Sonię tylko wywiało:shake: pod Warszawę na DT. Całość psów mam pod opieką Biafry:loveu: też z Krakowa, a ja zasiedziała;) jestem prawie od urodzenia pod tym nieszczęsnym;) Wawelem. Chętnie oczywiście pomogę w sprawdzeniu tego domu dla pudelka, tylko nie znam Bingo. Jak się okaże, że np. jego zachowania przerosną babkę, albo będzie chciała np. białą suczkę, to się zgłoszę do Ciebie.[/QUOTE] :razz::razz:No kochana nie wiedzialam bo nie piszesz skad jestes???:shake::shake: Myslalam ze Wroclaw??? No Patoska znam...musze wrocic na watek...:loveu::loveu:teraz wyjezdzam do Chicago na ponad tydzien...Bingo przyjazny pudliszonek..:eviltong::eviltong:.napisz co to za domek i co wydedukowalas czy OK Biale pudle tez mamy do wyboru do koloru...;);) Quote
Recommended Posts