Jump to content
Dogomania

Bingo staruszek - pudel - zaćma, padaczka, chore serce. $ - POMOCY!

Recommended Posts

Posted

Leni, ja mu zrobię ogłoszenia. Czekam tylko na lepsze zdjęcia (dobre foty to podstawa). To, co warto w moim odczuciu mu kupić to śliczne graficznie, wyróżnione allegro.

Posted

[quote name='majqa']Leni, ja mu zrobię ogłoszenia. Czekam tylko na lepsze zdjęcia (dobre foty to podstawa). To, co warto w moim odczuciu mu kupić to śliczne graficznie, wyróżnione allegro.[/QUOTE]

To super. Czekamy na fotki zatem

Posted

Uważam że nei ma sensu trzymać dłużej psiaka, powinien jechac do elinki jak najszybciej.
Wystarczy wziąć pod uwagę ekonomię, jeden miesiąc w hoteliku to jest już chyba cały transport do elinki,
a po tym już tylko karma i leki, także jakby na to nie patrezć się opłaca.
Może by ktoś napisał że piesek jedzie do inowrocławia i zobaczyć czy znajdzie się ktos na doczepkę?

Posted

Leni, Elinka założyła wątek transportowy, moja prośba z kolei jest taka, byś zmodyfikowała tytuł, że dla Bingo pilnie potrzebny jest transport Łowicz - Inowrocław.

Posted

Papatkiole masz racje domek to domek!!!dziś Binguś wygrzewał się na słoneczku chodził po całej działce zrobiłam zdjęcia, wyślę jutro.Psina tak ułożona delikatna przesympatyczny piesek!!!

Posted

Patrzyłam na mapę. Gdyby ktoś z Łodzi miał specjalnie zawieźć psa do Elinki, czyli robiłby kurs Łódź - hotelik - Inowrocław - Łódź to dystans jest 2 x 232km.
Gdyby znalazł się kierowca z Łowicza, czyli Łowicz - hotelik - Inowrocław - Łowicz ten dystans to 2 x 180km.

Jakie jest Wasze zdanie? Szukać kierowcy, który tylko dla Bingo zrobi taką trasę za zwrot kosztów, czyli co nie pójdzie na hotelikowanie pójdzie na paliwo, czy czekać, aż wykroi się transport przy okazji/ łączony?

Posted

[quote name='__Lara']A jak długo może zostać w hoteliku, w którym jest teraz?[/QUOTE]
Nie w tym rzecz Larko, że on ma jakieś ograniczenie terminem hotelikowym. Chodzi tu o to, by ogołocony z sierści, pozbawiony brudu (który go troszkę konserwował) nie załapał w warunkach zewnętrznych bakcyla. Lada moment zacznie się prawdziwe zimno, a dla niego, mimo dotychczasowego zahartowania, będzie ono bardziej odczuwalne. Bingo jest w typie mojego Remka i wiem, że jak Remiś został obcięty na króciutko, a jednocześnie przyszedł chłodniejszy dzionek to po spacerku wskakiwał pod kołdrę. Byłabym znacznie spokojniejsza, gdyby Bingo trafił już w warunki mieszkaniowe.

Posted

jesli Adam bierze 42zl za 100km. to za 460km wychodzi.... 210zl. to prawie miesiac hotelu. a u elinki tez trzeba wspomoc, moze ktos poda taka ogolna kwote na dt u elinki? ile na zarlo, ile na szczepienia- choc te trzeba i bez dt, a na hotelu robic, tak czy siak.
dt najlepszy, wiadomo!
a po cichu przypomne, ze gdzies Adam znizke na dowoz do dt oferowal... ciiiiiii

ale moze chociaz z tydzien poczkajmy na odzew z ogloszen? moze sie ds znajdzie akurat? ale jesli sie znajdzie, to potem znow zwlekani, bo czekanie na wizyte, na trans do domku i dni beda w kojcu mijaly...

Posted

Sądzę, że pani wet ale dla mnie to on na te 4 lata nie wygląda. Może mieć ciutkę więcej, chyba, że to co widzimy to efekt zabiedzenia, a to co widzę jako siwiznę to akurat taka uroda i kolorystyka jego sierści.

Posted

[quote name='majqa']Sądzę, że pani wet ale dla mnie to on na te 4 lata nie wygląda. Może mieć ciutkę więcej, chyba, że to co widzimy to efekt zabiedzenia, a to co widzę jako siwiznę to akurat taka uroda i kolorystyka jego sierści.[/QUOTE]

Mnie się też wydaje, że jest starszy, wg mnie to czarny, siwiejący już pudelek.