tula Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Byłyśmy w sobote w schronie, ja jeszcze byłam wczoraj na chwilę i widziałam Sarunię, faktycznie ma zaropiały nosek ale poza tym chyba czuje się dobrze bo jadła chetnie suchą karme i machała ogonkiem kiedy do niej mówiłyśmy i ją głaskałyśmy. Niestety ze względu na zagrożenie chorobą innych psiaków nie możemy jej wypuszczać żeby sobie pobiegała. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i że niedługo wyjasni się czy to wogóle jest nosówka, będę niedługo w schronie to dam znać co z sunieczką. Quote
Kar0la Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 No to czekamy na wieści. Trzymam kciuki, aby to nie była jednak nosówka. Quote
ice_t Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 hej no i co z sunią? wiadomo co dalej? czy to na pewno nosówka??? Quote
Tigraa Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 To nosowka.Sara ma zaropialy nosek ale ma apetyt i merda ogonkiem.Nie jest zle,mysle ze sunia z tego wyjdzie. Teraz to zalezy tylko od jej organizmu,za pozno juz na podanie surowicy. Wierze ze jest na tyle silna ze jej organizm sobie poradzi... Sara prawdopodobnie zarazila sie nosowką od swojej coreczki,ktora zmarla.....nie wiedzielismy na co,ale prawdopodobnie to byla nosowka. Quote
ice_t Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 mam nadzieję że Sara da sobie radę i znajdzie piękny domek i kochających ją ludzi, tak dużo już wycierpiała - zresztą jak każdy pies opisywany na tych topikach Quote
black sheep Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Biedna Sarunia, cos los się do niej nie chce uśmiechnąć!!! Cały czas kódy pod łapki!!! Ale bedzie dobrze!!! Quote
tula Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Sarunia podobno jest leczona, ma podawane jakies zastrzyki, tylko że nam ciężko sie dowiedzieć co to za lekarstwo. Ma zaropiały nosek, ropa ma zielonkawy kolor, jak nasypałyśmy jej sucha karmę to jadła. Ona jest taka milusieńka i grzeczna, cały czas merda ogonkiem, biedne wystraszone maleństwo. W weekend zrobię jej nowe zdjecia. Quote
Kar0la Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Musi być dobrze, tylko to schroniskowe leczenie....różnie z nim bywa.... Quote
ice_t Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 no właśnie w schroniskach prawie nigdy się za bardzo tym nie przejmują , mam nadzieję że w tym wypadku będzie innaczej i Mała wyzdrowieje Quote
black sheep Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 napewno! bedzie dobrze, nie wierze by spotkalo ja wiecej cierpien! Quote
red Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Sara jest na izolatce z jeszcze dwoma pieskami, ale wygląda dobrze, myślę, że niedługo będzie zdrowa. Quote
agula Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 dzisiaj to ty nie byłaś jeszcze na pierwszej stronie:shake: Quote
black sheep Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Oj biedna Sarunia, widze że trzeba ostro podbijać! Quote
black sheep Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Takie nieszczesci tą psinke spotkały, czy w końcu coś się zmieni??? Quote
Recommended Posts