Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 897
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No własnie też bym chciała wiedziec kiedy? bo pracuje codziennie do 17 i jesli ona przyjedzie rano bedzie wielki problem! chyba że w sobotę rano.......
a Calineczka do kogo jedzie?

Posted

[B][COLOR=red]prosze wpisujcie sie do MAPY POMOCY DOGO !!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][COLOR=black]to trwa chwile[/COLOR] , mozna UZUPELNIC potem...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]PO NAMYSLE...ona jest "w budowie"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]WPIS WOJEWODZTWAMI !!![/COLOR][/B]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645"][B]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645[/B][/URL]

Posted

enia ,tula mi pisala ze nie masz jak odebrac Sary przed 8 rano wiec robimy zamiane,czy dasz rade odebrac Sare po poludniu w piątek?Magda ją zawiezie.A z mezem Mileny pojechalaby Calinka.

Posted

Magda mówiła, że jedzie Mokotów Dolny, Al.Krakowskie, Ochota. Ona wyjeżdza z Radomia o 14-15 , dam Ci telefon komórkowy do niej i będziecie się umawiać. Zadzwoń do niej jutro żeby miała też Twoj numer kom.
Telefon do Magdy 606-612-995.

Posted

Magda mieszka blisko lecznicy weterynaryjnej na Gagarina - moze tam
będzie wygodnie się wam umówić.
Zorganizujcie tak, żeby sunia miała chociaż obróżkę. Nie wiadomo jak
będzie sie zachowywała w samochodzie, może być niespokojna i przeszkadzać w prowadzeniu albo bedzie chciała uciekać. W takim
przypadku obróźka daje możliwość przywiązania pieska / ostatnia
sznaucereczka nie miała obróżki ale szczęsliwie była grzeczna/.

Posted

Już wszystko ustalone kontakowałysmy się.Sunia będzie odbierana w Jankach , bo potem jadę do Pruszkowa po dary dla węgrowskich psiaków.
No ale Sarunia musi mi towarzyszyć mam nadzieje że wytrzyma, potem będą całuski i wszystko co zechce......

Posted

Milena pojechala po Sare a wetka powiedziala ze nie wyda jej bo Sara ma podejrzenie nosowki...
W takim wypadku musimy sie wstrzymac z transportem :placz:

Posted

Enia bedziemy Sare obserwowac,jesli to nosowka to bedziemy ja leczyc w miescie u weta.Jak wyzdrowieje-moze jechac do Ciebie?
I nie martw sie bo ja wszystko rozumiem :buzi:

Posted

No cóż, nie ma żadnego porozumienia nawet w zakresie leczenia zwierząt. Gdyby wetka była otwarta na pomoc ludzi i zależało jej na zwierzetach w schronisku, wielu z nich udało by się pomóc.

Posted

Matko, dopiero tu weszłam a tu takie wieści...tylko nie to chchiałam przeczytać, że niunia już jutro będzie u Enii a tutaj takie coś...tylko nie nosówka...

Posted

[quote name='Dabrowka']A nie można jej wyciągnąć mimo wszystko? Podpisując zobowiązanie o dalszym leczeniu?

Przecież ona w schronie ma takie małe szanse... :([/QUOTE]
No mozna by bylo ale nie mozemy narazac psoakow eni przeciez.
Mysle ze jesli to nosowka to Sara wyjdzie z tego-nie jest juz szczeniaczkiem,powinna przejsc w miare lekko.Bedziemy monitorowac sprawe.