enia Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 No własnie też bym chciała wiedziec kiedy? bo pracuje codziennie do 17 i jesli ona przyjedzie rano bedzie wielki problem! chyba że w sobotę rano....... a Calineczka do kogo jedzie? Quote
pixie Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [B][COLOR=red]prosze wpisujcie sie do MAPY POMOCY DOGO !!![/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][COLOR=black]to trwa chwile[/COLOR] , mozna UZUPELNIC potem...[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]PO NAMYSLE...ona jest "w budowie"[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]WPIS WOJEWODZTWAMI !!![/COLOR][/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645"][B]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645[/B][/URL] Quote
enia Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 podnosze bo nie wiem na czym stoję, halooo?????? Quote
Tigraa Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 enia ,tula mi pisala ze nie masz jak odebrac Sary przed 8 rano wiec robimy zamiane,czy dasz rade odebrac Sare po poludniu w piątek?Magda ją zawiezie.A z mezem Mileny pojechalaby Calinka. Quote
red Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Magda mówiła, że jedzie Mokotów Dolny, Al.Krakowskie, Ochota. Ona wyjeżdza z Radomia o 14-15 , dam Ci telefon komórkowy do niej i będziecie się umawiać. Zadzwoń do niej jutro żeby miała też Twoj numer kom. Telefon do Magdy 606-612-995. Quote
*Gajowa* Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Magda mieszka blisko lecznicy weterynaryjnej na Gagarina - moze tam będzie wygodnie się wam umówić. Zorganizujcie tak, żeby sunia miała chociaż obróżkę. Nie wiadomo jak będzie sie zachowywała w samochodzie, może być niespokojna i przeszkadzać w prowadzeniu albo bedzie chciała uciekać. W takim przypadku obróźka daje możliwość przywiązania pieska / ostatnia sznaucereczka nie miała obróżki ale szczęsliwie była grzeczna/. Quote
red Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Enia odezwij się, skontaktuj sie też z Magdą, nie wiemy czy wyjedziesz po małą. Quote
enia Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Już wszystko ustalone kontakowałysmy się.Sunia będzie odbierana w Jankach , bo potem jadę do Pruszkowa po dary dla węgrowskich psiaków. No ale Sarunia musi mi towarzyszyć mam nadzieje że wytrzyma, potem będą całuski i wszystko co zechce...... Quote
black sheep Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Hura, dobre wiadomosci, wszystko sie uda! Quote
enia Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 No ale i tak najważniejsze żeby jej dobry domek znaleść...... ktos nam musi pomóc rozgłosić Sarunie........ Quote
Tigraa Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 Milena pojechala po Sare a wetka powiedziala ze nie wyda jej bo Sara ma podejrzenie nosowki... W takim wypadku musimy sie wstrzymac z transportem :placz: Quote
enia Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Aniu wykup leki jeśli tam nie mają a ja Ci przeleję za nie.....proszę niech oni ja leczą....... Quote
Tigraa Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 Enia bedziemy Sare obserwowac,jesli to nosowka to bedziemy ja leczyc w miescie u weta.Jak wyzdrowieje-moze jechac do Ciebie? I nie martw sie bo ja wszystko rozumiem :buzi: Quote
red Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 No cóż, nie ma żadnego porozumienia nawet w zakresie leczenia zwierząt. Gdyby wetka była otwarta na pomoc ludzi i zależało jej na zwierzetach w schronisku, wielu z nich udało by się pomóc. Quote
Tigraa Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 Sara musi z tego wyjsc.po prostu musi... Quote
Kar0la Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Matko, dopiero tu weszłam a tu takie wieści...tylko nie to chchiałam przeczytać, że niunia już jutro będzie u Enii a tutaj takie coś...tylko nie nosówka... Quote
Kar0la Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 To wszystko jest niesprawiedliwe:shake:...a było tak blisko.... Quote
Dabrowka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 A nie można jej wyciągnąć mimo wszystko? Podpisując zobowiązanie o dalszym leczeniu? Przecież ona w schronie ma takie małe szanse... :( Quote
Tigraa Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 [quote name='Dabrowka']A nie można jej wyciągnąć mimo wszystko? Podpisując zobowiązanie o dalszym leczeniu? Przecież ona w schronie ma takie małe szanse... :([/QUOTE] No mozna by bylo ale nie mozemy narazac psoakow eni przeciez. Mysle ze jesli to nosowka to Sara wyjdzie z tego-nie jest juz szczeniaczkiem,powinna przejsc w miare lekko.Bedziemy monitorowac sprawe. Quote
Recommended Posts