Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 897
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]red[/B], pokasuj trochę wiadomości ze skrzynki, bo nie można do Ciebie wysłać pw

a TZ [B]tuli[/B] nie jeździ codzienie Radom-Warszawa?
[B]tula[/B] napisała na [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26456]wątku Busi[/url], że jeździ codziennie do Warszawy... a sama jest z Radomia... więc TZ chyba też z Radomia jeździ?

Posted

Transport potrzebny , najlepiej z koncem tygodnia bo w domku nikogo nie ma , jak ja ją zostawie sama na 9 godzin? a od piątku będzie już opiekunka.........w postaci mojego syncia.....
Aniu widziałaś ostatnio sunie?

Posted

[quote name='akucha']Kar0la, a co Ty wymyśliłaś???[/QUOTE]
Wysłałam propozycję Sary pewnej pani z Katowic, ale ona ma kilka kotów, więc muszę wiedzieć jak z kotami...

Posted

Sara z kotami chyba ok.
enia bedzie transport,maz tuli zawiezie,zaraz dogadamy kiedy.Tylko trzeba by jąa odebrac przed 8 rano w okolicy Al.Jerozolimskie/Promyka bo mąż tuli jezdzi do pracy i musi zdazyc na 8.

Posted

Karola a Ty pilnuj tego domku , jak sie uda to Sarunia u mnie odetchnie i zawieziemy jakos wspólnie........
moj syn jedzie na obóz w góry więc jest szansa......jeśli tylko pani sie spodoba i zechce.....