Neris Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Chciałabym, żeby los się do niej uśmiechnął... Bo teraz nie jest jej wesoło. Mam wrażenie, ze byłąby świetna dla kogoś kto na przykład chciałby z nią trenować agility. Ma tyle energii... I jest bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem. Quote
malawaszka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Sara jest na stronie na pierwszym miejscu - domku gdzie jesteś :placz: Quote
brazowa1 Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Sznaucerka szuka domu,bardzo pilne!!!! Quote
red Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Miałam rano o 6.40 telefon z ogłoszenia oderty warsz. dzwoniła Pani z przedmieścia Warszawy, mieszka na parterze z ogródkiem, nie ma innych zwierząt. Nie mam telefonu do Neris. Podaję numer tej pani 662 261 918. Jeśli ktoś ma kontakt z nią, podajcie jej ten telefon. Pani bardzo zależy, dzwoniła z rana. Nie mam kontaktu z Neris, a nie wiem kiedy tu zajrzy. Dajcie jej znać proszę.Pilne. Quote
red Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Już znalazłam telefon do Neris, podała mi kiedyś na pw. Ale rano się spieszyłam do pracy. Jeśli jeszcze ktoś zadzwoni skontaktuję się z nią bezpośrednio. Z rozmowy babka była b.sympatyczna. Oby sie udało. Quote
red Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Sierowałam jeszcze dwie osoby, które dzwoniły. Czy dzwoniły do Ciebie Neris? Quote
Neris Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Dzwoniła koło 10 jedna pani, chcą przyjechać z mężem w weekend obejrzeć Sarę. Quote
Neris Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='red']Miałam rano o 6.40 telefon z ogłoszenia oderty warsz. dzwoniła Pani z przedmieścia Warszawy, mieszka na parterze z ogródkiem, nie ma innych zwierząt. Nie mam telefonu do Neris. Podaję numer tej pani 662 261 918. Jeśli ktoś ma kontakt z nią, podajcie jej ten telefon. Pani bardzo zależy, dzwoniła z rana. Nie mam kontaktu z Neris, a nie wiem kiedy tu zajrzy. Dajcie jej znać proszę.Pilne.[/quote] Relacjonuję treść rozmowy z panią: - Czy suczka jest sznaucerem, czy ma stojące okrągłe uszy? (nie ma, Sara ma uszy załamane. Mam wrażenie że to był DUŻY minus) - gdzie mieszka? Jak pani usłyszała że Pomiechówek, to stwierdziła, że bardzo dziekuje. Dostałąm sms-a od miłych państwa, rozmawiam z nimi i jak tylko coś będzie wiadomo to dam znać. Quote
brazowa1 Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 sara szuka dalej domu,a wszystkim milosnikom rasowych sznaucerow za friko,serdecznie dziekujemy :mad: Quote
red Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Mimo wszystko ponawiam ogłoszenie w ofercie. A może Ci państwo sie zdecydują, trzymam kciuki. Quote
brazowa1 Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 jasne,trzeba probowac ! Im wiecej ludzi o niej wie,tym wieksze szanse. Quote
malawaszka Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='Neris']Relacjonuję treść rozmowy z panią: - Czy suczka jest sznaucerem, czy ma stojące okrągłe uszy? (nie ma, Sara ma uszy załamane. Mam wrażenie że to był DUŻY minus) [/quote] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: buuuahahaha a ciekawe który rasowy sznaucer ma duże stojące OKRĄGŁE uszy :evil_lol: ale się ubawiłam :mad: trzymam bardzoe mocno kciuki!!!! Quote
Neris Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: buuuahahaha a ciekawe który rasowy sznaucer ma duże stojące OKRĄGŁE uszy :evil_lol: ale się ubawiłam :mad: trzymam bardzoe mocno kciuki!!!![/quote] No właśnie nie wiem o co z tymi uszami chodziło... Może pani chciałą BULDOŻKA FRANCUSKIEGO? Quote
Neris Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Jeśli będzie szansa na domek będziemy się starać o transport. Ale dom powinien być bez kotów i małych dzieci. Quote
elik Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 [quote name='brazowa1']podnosze Sare![/quote] Ja także ją popycham, może do domku Saruniu ?? Quote
brazowa1 Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Cos wiadomo?Cos sie kroi??? sara szukamy domu! Quote
red Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Wczoraj dzwoniła dziewczyna w sprawie sary, podałam jej tel. do Neris, ale nie wiem czy się kontaktowała z nią. Quote
Neris Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Dzwoniła do mnie pani, jej szześcoletni synek marzy o sznaucerku a pani nie stać na rasowego. Pani ma przyjechać w piątek obejrzeć moje psy. Ale szzcerze mówiąc od razu mogę powiedzieć, że Sara do tego domu nie pojedzie. Ona, kiedy się zdenerwuje, gryzie i to solidnie. Kiedy sie rozszaleje w zabawie dzieje sie podobnie, tylko wtedy podszczypuje. Umówiłam się z trenerem psów. Ma czas w przyszłym tygodniu. Uważam, że moja wiedze jest niewystarczająca, pani Kasia powie mi jak postępować żeby wyeliminować u Sary te dominacyjne zachowania. Bardzo proszę, zmieńcie w tytule wątku, dopiszcie "zbieramy na trenera" czy coś w tym rodzju, pani pewnie weźmie z 50 złotych... Quote
Tigraa Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Neris zmienilam tytul. Na AFN jest na Sare zebrane ponad 60 zl wiec mysle ze mozna to przeznaczyc na tresera. Quote
Neris Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Część z tych pieniędzy została przelana do lecznicy na szczepionkę i leczenie Sary (antybiotyki). Quote
brazowa1 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Sara! szukamy domu i tresera. Martwi mnie ten treser,bo na jednej lekcji sie nie skonczy.Skad wezmiemy pieniadze??? Quote
Recommended Posts