Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chciałabym, żeby los się do niej uśmiechnął... Bo teraz nie jest jej wesoło. Mam wrażenie, ze byłąby świetna dla kogoś kto na przykład chciałby z nią trenować agility. Ma tyle energii... I jest bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem.

• Replies 897
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam rano o 6.40 telefon z ogłoszenia oderty warsz. dzwoniła Pani z przedmieścia Warszawy, mieszka na parterze z ogródkiem, nie ma innych zwierząt. Nie mam telefonu do Neris. Podaję numer tej pani 662 261 918. Jeśli ktoś ma kontakt z nią, podajcie jej ten telefon. Pani bardzo zależy, dzwoniła z rana. Nie mam kontaktu z Neris, a nie wiem kiedy tu zajrzy. Dajcie jej znać proszę.Pilne.

Posted

Już znalazłam telefon do Neris, podała mi kiedyś na pw. Ale rano się spieszyłam do pracy. Jeśli jeszcze ktoś zadzwoni skontaktuję się z nią bezpośrednio. Z rozmowy babka była b.sympatyczna. Oby sie udało.

Posted

[quote name='red']Miałam rano o 6.40 telefon z ogłoszenia oderty warsz. dzwoniła Pani z przedmieścia Warszawy, mieszka na parterze z ogródkiem, nie ma innych zwierząt. Nie mam telefonu do Neris. Podaję numer tej pani 662 261 918. Jeśli ktoś ma kontakt z nią, podajcie jej ten telefon. Pani bardzo zależy, dzwoniła z rana. Nie mam kontaktu z Neris, a nie wiem kiedy tu zajrzy. Dajcie jej znać proszę.Pilne.[/quote]

Relacjonuję treść rozmowy z panią:

- Czy suczka jest sznaucerem, czy ma stojące okrągłe uszy? (nie ma, Sara ma uszy załamane. Mam wrażenie że to był DUŻY minus)
- gdzie mieszka? Jak pani usłyszała że Pomiechówek, to stwierdziła, że bardzo dziekuje.

Dostałąm sms-a od miłych państwa, rozmawiam z nimi i jak tylko coś będzie wiadomo to dam znać.

Posted

[quote name='Neris']Relacjonuję treść rozmowy z panią:

- Czy suczka jest sznaucerem, czy ma stojące okrągłe uszy? (nie ma, Sara ma uszy załamane. Mam wrażenie że to był DUŻY minus)
[/quote]

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: buuuahahaha a ciekawe który rasowy sznaucer ma duże stojące OKRĄGŁE uszy :evil_lol: ale się ubawiłam :mad:

trzymam bardzoe mocno kciuki!!!!

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: buuuahahaha a ciekawe który rasowy sznaucer ma duże stojące OKRĄGŁE uszy :evil_lol: ale się ubawiłam :mad:

trzymam bardzoe mocno kciuki!!!![/quote]

No właśnie nie wiem o co z tymi uszami chodziło... Może pani chciałą BULDOŻKA FRANCUSKIEGO?

Posted

Dzwoniła do mnie pani, jej szześcoletni synek marzy o sznaucerku a pani nie stać na rasowego. Pani ma przyjechać w piątek obejrzeć moje psy. Ale szzcerze mówiąc od razu mogę powiedzieć, że Sara do tego domu nie pojedzie. Ona, kiedy się zdenerwuje, gryzie i to solidnie. Kiedy sie rozszaleje w zabawie dzieje sie podobnie, tylko wtedy podszczypuje.

Umówiłam się z trenerem psów. Ma czas w przyszłym tygodniu. Uważam, że moja wiedze jest niewystarczająca, pani Kasia powie mi jak postępować żeby wyeliminować u Sary te dominacyjne zachowania.

Bardzo proszę, zmieńcie w tytule wątku, dopiszcie "zbieramy na trenera" czy coś w tym rodzju, pani pewnie weźmie z 50 złotych...