Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Legion serdeczne dzieki
One nie maja duzo czasu.Mama lagodna,jak ktos wezmie dziecko,zostanie wrzucona na bytowe a wtedy nie wiem czy sobie poradzi-jest bardzo lagodna.
akucha,kochana cioteczko napisz do Lulki prosze...

• Replies 897
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przepraszam, ze dopiero dzis, ale siła wyzsza

[URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=111117565"][B][COLOR=#0000ff]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=111117565[/COLOR][/B][/URL]

Posted

U cioteczki Kasi jest jednak miejsce, zastanawiała się nad szczeniakiem z Łodzi, z tych znalezionych na giełdzie samochodowej, ale one mogą być chore, więc chyba nic z tego...no to może malutką by przygarnęła na jakiś czas?

Posted

Kochane dziewczyny
Jak zabierzemy malenstwo to matka zostanie wrzucona na pozarcie na bytowe.Poki jest z dzieckiem-jest bezpieczna.
Sama juz nie wiem co robic :shake:

Posted

maja tyle czasu ile dziecko bedzie przy matce,moze ze 2 tygodnie....moze miesiac gora.Potem pojdzie do boksu szczeniat a mama na bytowe.Nie poradzi sobie :shake:

Posted

Hotelik w Radomiu jest tylko jeden-wlasnie w schronisku:mad:
Niczym sie nie roznia boksy hotelowe od zwyklych....
Jest hotelik w Dabrowce Warszawskiej ale pani nie przymie psa bez szczepien...doba chyba ok.20 zl

Posted

A u Was w schronisku psów nie szczepią?

Kurcze jeśli szczenię ma już 8 tygodni to nie wiem czy bedą je jeszcze trzymać razem 2-3 tygodnie...prawde mówiąc wąpię...

Posted

Od 1 lipca bedzie nowy kierownik i mam nadzieje ze to bedzie ktos komu bedzie zalezalo na zwierzakach.Wtedy poprosimy zeby sunie byla z dzieckiem poki nie wyadoptuja.A potem moze jakiegos lagodnego kastrata do niej?A moze uda sie znalezc dom i mamusi?Wszyscy mamy nadzieje ze nowy kierownik bedzie Czlowiekiem.

Kar0la u nas psy szcepia tylko na wscieklizne,na wirusowki nie

Posted

Bidulki ... :-(, straszny ten żywot psi...
trzeba sie coś dołożyć ? jak im pomóc ??? :shake: no, poza tym że domek trzeba szukać ...trace serce dla ludzi :angryy:...to takie okrotne..:placz:

Posted

KarOla najgorsze jest to, ze moj TZ chce tego doga de bordoux ,ktory jest tu na dogo do adopcji...i to na stale oczywiscie... a ja nie moge mu zabronic....:eviltong: suczka bedzie do sterylki wiec nie bedzie problemu...