Astaroth Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Dziękuję za ogłoszenia dla Krecików. Szukałam parę dni temu bazarku z pakietami ale nie mogłam znaleźć. Do Tarnowskich Gór pojechał chyba w zeszłym roku Stivi (bernardyn od Zuzlikowej) który był u mnie w hoteliku. Może będą sąsiadami :) Trzymam kciuki i szukam kogoś kto by zrobił wizytę. Quote
obraczus87 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Astaroth napisał(a):Dziękuję za ogłoszenia dla Krecików. Szukałam parę dni temu bazarku z pakietami ale nie mogłam znaleźć. Do Tarnowskich Gór pojechał chyba w zeszłym roku Stivi (bernardyn od Zuzlikowej) który był u mnie w hoteliku. Może będą sąsiadami :) Trzymam kciuki i szukam kogoś kto by zrobił wizytę. Mam jeden namiar na osobe z TG. Pozniej zadzwonie. Wczoraj miala wazne sprawy do zalatwienia po pracy i nie zdążyłam zadzwonic :( Quote
obraczus87 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Mam juz osobe do wizyty. Zobaczymy co z tego wyniknie.... Quote
obraczus87 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 wizyta wypadła świetnie :) Domek jest wspanialy i cudowny. Panstwo sami pojada po rodzenstwo :) Ale bardzo prosze trzymac kciuki !!! Aby wszystko sie udalo :) Quote
Lu_Gosiak Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Awit']To wezmą dwójkę???[/QUOTE] tak, biora dwa Krety:):) Quote
obraczus87 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='lu_gosiak']tak, biora dwa krety:):)[/quote] tak tak tak :d :d :d :) Quote
Sehnsucht Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Kreciki są już z nami w domu. Poznały nowego kumpla. Teraz są troszkę zdezorientowane ale mam nadzieję że szybko im to przejdzie. Podróż minęła bez jakichkolwiek kłopotów. Quote
dorobella Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 To super :multi: Serdecznie Witamy na forum :lol: Quote
Astaroth Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Super. Bardzo dziękuję za informację. One nie przepadają za podróżami i bałam się jak zniosą taką długą wyprawę. Jak się zaklimatyzują to poprosimy o jakieś zdjęcia. Pozdrawiam i życzę powodzenia w wychowywaniu Krecików. Quote
obraczus87 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Bardzo się ciesze, że psiaczki w nowym domku grzeja doopki :) uff i tym razem udało się znaleźć super domek! Quote
dorobella Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Aklimatyzacja przebiega bardzo dobrze :) Quote
mona132 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 super, całusy dla Krecików i ich nowej Rodziny Quote
obraczus87 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Bardzooo sie ciesze :) Pozdrowienia dla Panstwa i psiakow :) A jak Kreciki beda mialy na imie?? :) Quote
Atomowka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 O kurde dopiero przeczytałam, łał łał łał Krety w domu i to obydwa razem ca za radośc:loveu::loveu: Powodzenia maluszki Quote
dorobella Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 obraczus87 napisał(a):Bardzooo sie ciesze :) Pozdrowienia dla Panstwa i psiakow :) A jak Kreciki beda mialy na imie?? :) Kreciki :evil_lol: Krecia i Krecik. Państwo nie zmienili im imion :lol: Quote
Awit Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Jejuńku! Takie dwa czarne szczęścia i jeszcze jedno wcześniejsze w domu:-) Raj i dla ludzi i psiaków. Powodzenia dla całej rodziny!! Quote
obraczus87 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 dorobella napisał(a):Kreciki :evil_lol: Krecia i Krecik. Państwo nie zmienili im imion :lol: Eeee no to super:) :) :) Quote
dorobella Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Sceny z życia Kretów by ich pani :) Krety i Ulfior Krety dwa Wytęż wzrok i znajdź Krecię Krecia w krzakach Quote
dorobella Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Szczeniaki dobrze, apetyt im dopisuje, są zdrowe i wesołe :) Krecia myszkuje Krajobraz zimowy z Kretem 1 Krajobraz zimowy z Kretem 2 Quote
Recommended Posts