Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję za ogłoszenia dla Krecików. Szukałam parę dni temu bazarku z pakietami ale nie mogłam znaleźć.
Do Tarnowskich Gór pojechał chyba w zeszłym roku Stivi (bernardyn od Zuzlikowej) który był u mnie w hoteliku. Może będą sąsiadami :) Trzymam kciuki i szukam kogoś kto by zrobił wizytę.

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Astaroth napisał(a):
Dziękuję za ogłoszenia dla Krecików. Szukałam parę dni temu bazarku z pakietami ale nie mogłam znaleźć.
Do Tarnowskich Gór pojechał chyba w zeszłym roku Stivi (bernardyn od Zuzlikowej) który był u mnie w hoteliku. Może będą sąsiadami :) Trzymam kciuki i szukam kogoś kto by zrobił wizytę.

Mam jeden namiar na osobe z TG. Pozniej zadzwonie. Wczoraj miala wazne sprawy do zalatwienia po pracy i nie zdążyłam zadzwonic :(

Posted

Kreciki są już z nami w domu. Poznały nowego kumpla. Teraz są troszkę zdezorientowane ale mam nadzieję że szybko im to przejdzie. Podróż minęła bez jakichkolwiek kłopotów.

Posted

Super. Bardzo dziękuję za informację. One nie przepadają za podróżami i bałam się jak zniosą taką długą wyprawę. Jak się zaklimatyzują to poprosimy o jakieś zdjęcia.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w wychowywaniu Krecików.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Bardzooo sie ciesze :) Pozdrowienia dla Panstwa i psiakow :)

A jak Kreciki beda mialy na imie?? :)

Kreciki :evil_lol: Krecia i Krecik. Państwo nie zmienili im imion :lol:

• 3 weeks later...