Tola Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 To dobre wieści:lol: Agusiazet - wrzuciłam Twoje dane do kontaktu do 1 postu Quote
agusiazet Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Dzisiaj Milka siedziała sama, niestety trzeba wszystko przed nią chować, bo zbiera i gryzie - zjadła średniej córce pasek od torebki - dobrze, że i tak torebka zniszczona! Muszę jej kupić coś do zajęcia, bo gumowe zabawki Sonego jej nie interesują! Macie jakieś propozycje? Quote
zadra Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='agusiazet']Dzisiaj Milka siedziała sama, niestety trzeba wszystko przed nią chować, bo zbiera i gryzie - zjadła średniej córce pasek od torebki - dobrze, że i tak torebka zniszczona! Muszę jej kupić coś do zajęcia, bo gumowe zabawki Sonego jej nie interesują! Macie jakieś propozycje?[/QUOTE] Może kosteczki,gryzaczki dlapsów. Quote
agusiazet Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Kupiłam kość prasowana, zajęta, ale już prawie rozgryzła! Chyba kupię joj kongo ze smakołykami:) Strasznie absorbująca dziewczynka:) Quote
karolciasz28 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Jestem na zaproszenie Toli, ogłoszę Milke jutro, albo w środę. :):p Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Milka jest typem podobnym do Muminka. Taki parówkowiec mały. Ja też mam takiego absorbującego psiaka, zniszczył już sporo rzeczy, a codzień czeka jakaś niespodzianka. Jego ulubione zabawki wcale nie są psie - to moje stare scrunchy, taka gumka do włosów z aksamitu, która kiedyś była popularna oraz moje stare maskotki, ostatnio zniosłam mu 4 nowe maskoty i od tamtego czasu spokój, przerzuca sie z jednej na drugą albo na scrunchy i już :) Quote
coronaaj Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='__Lara']A namiary?? [B]Allegro: [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1218590512[/url][/B][/QUOTE] Swietne Allegro....Milka prezentuje sie wspaniale!!!! Oby znalazl sie dobry domeczek dla tej kruszynki....czy on juz wysterelizowana??? Quote
IVV Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='agusiazet']Kupiłam kość prasowana, zajęta, ale już prawie rozgryzła! Chyba kupię joj kongo ze smakołykami:) Strasznie absorbująca dziewczynka:)[/QUOTE] konga to bardzo dobry pomysl,bezpieczny i zajmie dziewczyne na dlugi czas Quote
agusiazet Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Milka już prawie opanowała chodzenie po schodach - oprócz zaliczania siedzenia na każdej wycieraczce, aż do naszego pietra i cigąnięcia w drugą stronę niż wymagana na początku schodów - to idzie w miarę szybko. W sobotę nie dało jej się w ogóle namówić! Z chodzenia na smyczy zajarzyła, ze to ona omija przeszkody a nie ja. Jest mocno nachalna, jeśli chodzi o głaskanie i żebranie, trzeba ją tego koniecznie oduczyć - ja osobiście tego nie lubię! A i próbuje gonić rowerzystów, co też jest karygodne. Ale nad wszystkim będziemy pracować. A i opanowała siad:) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Z tym żebraniem to tak, niektóre psiaki potrafią dojść do perfekcji. Mój małżowin też tak nauczył psy, mnie też to irytuje, ale jemu nie przeszkadza gdy go obsiądą przy stole i oka nie spuszczą z żadnego kęsa. Ale mała na pewno inteligenta, oduczy się :) Quote
Tola Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [quote name='Rodzice Maciusia :)']Z tym żebraniem to tak, niektóre psiaki potrafią dojść do perfekcji. Mój małżowin też tak nauczył psy, mnie też to irytuje, ale jemu nie przeszkadza gdy go obsiądą przy stole i oka nie spuszczą z żadnego kęsa. Ale mała na pewno inteligenta, oduczy się :)[/QUOTE] Moje obie dziewczyny tak żebrzą:oops: Na kazde otworzenie lodówki, szelest w kuchni , stukniecie naczyń pędza jak zwariowane. Siedzą nawet jak pije się kawę:cool3: Quote
agada Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Jejku, tyle tych nowych wątków powstało, ze nie moge nadrobić zaległości, obiecuję poprawę :oops: Quote
agusiazet Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Mila wczoraj ukąpana, dzisiaj zakroplona na pchły i kleszcze, bo strasznie się drapała. W sobotę pójdziemy się szczepić i ew. rozmawiać w sprawie sterylki. Quote
karolciasz28 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Ogłoszenia Milki: [B]cafeanimal, kupię psa, przygarnij zwierzaka, adopcje psów, adopcja psa, morusek, gumtree, e-zwierzak, animalia, e-oferty, petsy, ojej, pet world, pineska, kokosy, top- ogłoszenia, szerlok, [/B] Quote
agusiazet Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='karolciasz28']Ogłoszenia Milki: [B]cafeanimal, kupię psa, przygarnij zwierzaka, adopcje psów, adopcja psa, morusek, gumtree, e-zwierzak, animalia, e-oferty, petsy, ojej, pet world, pineska, kokosy, top- ogłoszenia, szerlok, [/B][/QUOTE] Kochana, bardzo dziękuję:) Quote
agusiazet Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Ważna rzecz, Milka goni rowery i samochody, trzeba bardzo uważać przy ulicy, ale skarcona natychmiast przestaje! Quote
Tola Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [quote name='karolciasz28']Ogłoszenia Milki: [B]cafeanimal,[/B] [B]kupię psa,[/B] [B]przygarnij zwierzaka,[/B] [B]adopcje psów,[/B] [B]adopcja psa,[/B] [B]morusek, [/B] [B]gumtree,[/B] [B]e-zwierzak,[/B] [B]animalia,[/B] [B]e-oferty,[/B] [B]petsy,[/B] [B]ojej,[/B] [B]pet world,[/B] [B]pineska,[/B] [B]kokosy,[/B] [B]top- ogłoszenia,[/B] [B]szerlok,[/B] [/QUOTE] Ja tez baaaardzo dziękuję:loveu: Milka widzę poczuła sie pewniej i wychodzi prawdziwy charakterek:cool3: Quote
karolciasz28 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Dziewczyny, nie ma za co :) oby tylko Milka dobry dom znalazła.:lol: Quote
sonia71 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 znajdzie na pewno -ostatnio allegro przynosi domki :) Quote
agusiazet Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='sonia71']znajdzie na pewno -ostatnio allegro przynosi domki :)[/QUOTE] Czy Mila ma już allegro? Quote
sonia71 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='__Lara']A namiary?? [B]Allegro: [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1218590512[/url][/B][/QUOTE] no dzięki Larze ma :) Quote
Recommended Posts