Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 579
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj Milka siedziała sama, niestety trzeba wszystko przed nią chować, bo zbiera i gryzie - zjadła średniej córce pasek od torebki - dobrze, że i tak torebka zniszczona! Muszę jej kupić coś do zajęcia, bo gumowe zabawki Sonego jej nie interesują! Macie jakieś propozycje?

Posted

[quote name='agusiazet']Dzisiaj Milka siedziała sama, niestety trzeba wszystko przed nią chować, bo zbiera i gryzie - zjadła średniej córce pasek od torebki - dobrze, że i tak torebka zniszczona! Muszę jej kupić coś do zajęcia, bo gumowe zabawki Sonego jej nie interesują! Macie jakieś propozycje?[/QUOTE]
Może kosteczki,gryzaczki dlapsów.

Posted

Milka jest typem podobnym do Muminka. Taki parówkowiec mały.
Ja też mam takiego absorbującego psiaka, zniszczył już sporo rzeczy, a codzień czeka jakaś niespodzianka. Jego ulubione zabawki wcale nie są psie - to moje stare scrunchy, taka gumka do włosów z aksamitu, która kiedyś była popularna oraz moje stare maskotki, ostatnio zniosłam mu 4 nowe maskoty i od tamtego czasu spokój, przerzuca sie z jednej na drugą albo na scrunchy i już :)

Posted

[quote name='__Lara']A namiary??

[B]Allegro:

[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1218590512[/url][/B][/QUOTE]

Swietne Allegro....Milka prezentuje sie wspaniale!!!! Oby znalazl sie dobry domeczek dla tej kruszynki....czy on juz wysterelizowana???

Posted

[quote name='agusiazet']Kupiłam kość prasowana, zajęta, ale już prawie rozgryzła! Chyba kupię joj kongo ze smakołykami:) Strasznie absorbująca dziewczynka:)[/QUOTE]
konga to bardzo dobry pomysl,bezpieczny i zajmie dziewczyne na dlugi czas

Posted

Milka już prawie opanowała chodzenie po schodach - oprócz zaliczania siedzenia na każdej wycieraczce, aż do naszego pietra i cigąnięcia w drugą stronę niż wymagana na początku schodów - to idzie w miarę szybko. W sobotę nie dało jej się w ogóle namówić! Z chodzenia na smyczy zajarzyła, ze to ona omija przeszkody a nie ja. Jest mocno nachalna, jeśli chodzi o głaskanie i żebranie, trzeba ją tego koniecznie oduczyć - ja osobiście tego nie lubię! A i próbuje gonić rowerzystów, co też jest karygodne. Ale nad wszystkim będziemy pracować. A i opanowała siad:)

Posted

Z tym żebraniem to tak, niektóre psiaki potrafią dojść do perfekcji. Mój małżowin też tak nauczył psy, mnie też to irytuje, ale jemu nie przeszkadza gdy go obsiądą przy stole i oka nie spuszczą z żadnego kęsa. Ale mała na pewno inteligenta, oduczy się :)

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']Z tym żebraniem to tak, niektóre psiaki potrafią dojść do perfekcji. Mój małżowin też tak nauczył psy, mnie też to irytuje, ale jemu nie przeszkadza gdy go obsiądą przy stole i oka nie spuszczą z żadnego kęsa. Ale mała na pewno inteligenta, oduczy się :)[/QUOTE]

Moje obie dziewczyny tak żebrzą:oops:
Na kazde otworzenie lodówki, szelest w kuchni , stukniecie naczyń pędza jak zwariowane.
Siedzą nawet jak pije się kawę:cool3:

Posted

Ogłoszenia Milki:
[B]cafeanimal,
kupię psa,
przygarnij zwierzaka,
adopcje psów,
adopcja psa,
morusek,
gumtree,
e-zwierzak,
animalia,