paros Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Biedny Lordzik :-( Gonitwa napisał(a):.................. Lord ma allegro założone przez dziewczyny z forum pomocy goldenom... Czy oprócz tego mały ma jakieś ogłoszenia? Gdzie? Ma moje, ostatnio nie wznawiałam. Zrobię nowe, kiedy będzie nowy tekścik :roll: Quote
Jagoda1 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Lordziku, coraz zimniej u nas, a ty bez domu... Quote
Ania_i_Kropka Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Może uda nam się wcisnąć jutro na wizytę do ortopedy. Jak będzie diagnoza 100% napisze nowy tekst do ogłoszeń. Quote
Gonitwa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 No to czekam niecierpliwie- oby nie było to nic takiego... Quote
Ania_i_Kropka Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Dzisiaj nie udało nam się dostać na wizytę. Lord ma umówioną wizytę na piątek. Dzisiaj byliśmy na krótkim spacerze. Lord szedł ładnie,w pewnym momencie nawet kawałek podbiegł. Gdy wracaliśmy do klatki Lord się położył i nie chciał wstać. Myślałam, że bolą go łapy i chce odpocząć. Zostawiłam go i poszłam po miskę z wodą. Gdy Lord zobaczył, że odchodzę wstał jakby nigdy nic i poszedł w drugą stronę. Mam kilka fotek za spaceru. Postaram się je wstawić dzisiaj lub jutro rano. Quote
Camara Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Lord jest śliczny :loveu: naprawdę piękny z niego podhalan! Ale patrząc na te ostatnie fotki jestem bardzo zmartwiona... popatrzcie na tylnie łapy - ma nienaturalnie wygięte stopy od stawu skokowego. Żle to wygląda. Mam niemiłe skojarzenia... już widziałam coś takiego. Z niecierpliwościa czekam na opinię ortopedy... Quote
patch75 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 oby diagnoza nie umniejszala jego szansy na adopcje Quote
Ela_and_Krzys Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 cudny podhalan miniaturka - tylko dlaczego tak długo czeka na dom... Quote
Gonitwa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Lordziku hopaj na pierwszą stronę.... Quote
Ania_i_Kropka Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Przepraszam, że się nie odzywałam, ale miałam awarie komputera. Lordzik został w lecznicy na badaniach. Wszystkie wyniki mają być jutro. Quote
Ania_i_Kropka Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Niestety nie mam dobrych wiadomości. Lord ma zwyrodnienie kręgosłupa. Jutro dostanę pełną diagnozę na piśmie. Lord nadal jest w lecznicy. Quote
ewatr Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Lordzik ciotka kciuki zaciska moooooooooooooocno ! Quote
Ania_i_Kropka Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Lord przekroczył dzisiaj w nocy TM. :placz::placz::placz::placz::placz: Rano lekarze znaleźli go martwego w jego klatce. Piesku przepraszam, że nie zdążyłam Ci pomóc:placz::placz:. Dlaczego???:placz: Quote
Marta697 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Piesiu...żegnaj szkoda że Twoje ostatnie dni nie były w domu wśród ludzi :( Quote
iwop Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Wierzyłam, ze Lord znajdzie swój dom. Siedze i płaczę. Podhalanka to była moja pierwsza suczka, która znalazła dom dzięki camarze z dogo. [*] Quote
Recommended Posts