Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I wtedy Misia mogła by zostać ??

Ja to widzę tak :
My zbieramy fundusze na budę i " ogrodzony terenik " ty budujesz odliczasz nam to od " Czynszu " za misię , Np. koszt -900 zł , więc nie płacimy przez 3 miesiące za pobyt Misi .

Posted

Będzie , szukam właśnie jakiegoś fajnego bazarku ogłoszeniowego , bo mam pare psów do ogłoszenia , a czasu wogóle , teraz dziewczyny mają allegro i stare ogłoszenia .

Czarodziejko wylicz proszę ile wyjdzie budowa wybiegu .

Posted

Taką zagródkę to najlepiej chyba zrobić z gotowych paneli ogrodzeniowych, tylko warto doinwestować i kupić możliwie najwyższe ( 2,50 m chyba), bo onkowate egzemplarze, nawet starsze potrafią być zadziwiająco skocze :-).

Posted

[quote name='Anja2201']Będzie , szukam właśnie jakiegoś fajnego bazarku ogłoszeniowego , bo mam pare psów do ogłoszenia , a czasu wogóle , teraz dziewczyny mają allegro i stare ogłoszenia .

Czarodziejko wylicz proszę ile wyjdzie budowa wybiegu .[/QUOTE]
zapytaj tutaj o ogłoszenia:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/209672-Zamów-pakiet-ogłoszeń-grafikę-i-wydarzenie-na-FB!-Na-Rocky-ego-i-Dina!Do-30.06.?p=17082331#post17082331[/url]

Posted

Super, że Miśka dostanie szansę i nie wróci do schronu...

Czarodziejko może podpytaj Kasię-Murkę, ona budował kojec niedawno dla Loriego od nas z Mielca, chyba ma pojecie na temat jka najlepiej i z czego budować :)

Posted

[quote name='minia913']ale Murkowy to był trochę drogi ;) pamiętam awanturę na wątku Loriego o ten kojec:shake:[/QUOTE]

Ale tam z tego co kojarzę problem był taki że oprócz kojca Murka chciała normalną opłatę za hotelowanie ?? A Czarodziejka nam odliczy to od czynszu Misi .

Zakończył się bazarek na dziewczyny , jak dojdą wpłaty to będzie 50 zł

Posted

Zapytam. Mąż Murki był kiedyś u mnie z jakimś transportem psa. Ja zakładam raczej wersję ogrodzonego wybiegu z głębiej wkopanymi płytami betonowymi na wypadek podkopów. Ogrodzę chyba siatką, bo najtaniej, chyba, że wyżebram jakieś zdekompletowane płyty betonowe. Byłyby lepsze, bo w razie śnieżyc nie będzie nawiewał śnieg. Budę Misia już ma - swoją osobistą. Koszty wyliczę wkrótce. Muszę się nabiegać i popytać, gdzie taniej. Może ktoś coś podaruje...Miejsce już wytypowałam. Placyk z gaikiem brzozowym, więc będzie cień w upały.

Posted

[quote name='Czarodziejka']Zapytam. Mąż Murki był kiedyś u mnie z jakimś transportem psa. Ja zakładam raczej wersję ogrodzonego wybiegu z głębiej wkopanymi płytami betonowymi na wypadek podkopów. Ogrodzę chyba siatką, bo najtaniej, chyba, że wyżebram jakieś zdekompletowane płyty betonowe. Byłyby lepsze, bo w razie śnieżyc nie będzie nawiewał śnieg. Budę Misia już ma - swoją osobistą. Koszty wyliczę wkrótce. Muszę się nabiegać i popytać, gdzie taniej. Może ktoś coś podaruje...Miejsce już wytypowałam. Placyk z gaikiem brzozowym, więc będzie cień w upały.[/QUOTE]
Mam prośbę, bierz wszystko na faktury, podesle na pw dane do faktur. Do 600 zł. zakupimy z pieniędzy Stowarzyszenia.
Tak rozwiążemy problem faktur za hotelik i opłaty dziewczyn:)

Posted

Misia ma wykupione ogłoszenia :
[url]http://www.dogomania.pl/threads/208438-ALLEGRO-50-og%C5%82oszen-10-z%C5%82-za-pakiet!-Na-sterylkow%C4%85-skarbonk%C4%99!-do-25.06[/url]!

Posted

A ja jeszcze chyba śnię , właśnie zadzwoniła Czarodziejka , Misia jutro jedzie do nowego domu , fajnego , sprawdzonego domu !!!!

:knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa:

Posted

O rany, ale wieści! Trzymam mocno kciuki.

Chciałabym przeprosić, obiecałam bazarek, ale mam teraz taki sajgon, że nie mam kiedy zrobić zdjęć, mam tylko listę książek i filmów, bez fotek lub nie wszytskimi fotami niestety. A jutro wyjeżdżam na urlop (o ile w nocy zdążę się spakować). Obiecuję po powrocie nadrobić dogozaległości.

Posted

[quote name='Czarodziejka']Zapytam. Mąż Murki był kiedyś u mnie z jakimś transportem psa. Ja zakładam raczej wersję ogrodzonego wybiegu z głębiej wkopanymi płytami betonowymi na wypadek podkopów. Ogrodzę chyba siatką, bo najtaniej, chyba, że wyżebram jakieś zdekompletowane płyty betonowe. Byłyby lepsze, bo w razie śnieżyc nie będzie nawiewał śnieg. Budę Misia już ma - swoją osobistą. Koszty wyliczę wkrótce. Muszę się nabiegać i popytać, gdzie taniej. Może ktoś coś podaruje...Miejsce już wytypowałam. Placyk z gaikiem brzozowym, więc będzie cień w upały.[/QUOTE]

kiedys wyliczałam koszty kojca
rozi miała skarbonkę dla staruszkow i w ostatniej realizacji składałyśmy projekt
jak ktoś umie odszukac wątek tam jest w miarę dokładne wyliczenie kojca budowanego z paneli

(sama też zaraz poszukam)

edit. mam
wyliczenie jest sprzed roku
cenu - z ofert od producentów

[IMG]http://i536.photobucket.com/albums/ff323/sleepingbyday/Clipboard01-2.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Anja2201']A nam już kojec nie potrzebny chyba , misia jutro jedzie do DS :)[/QUOTE]

wiem, doczytałam :)
ale jak już rozgorzała dyskusja o cenie to wkleiłam przykładowe koszty :)