Tymonka Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Czarodziejko czy podjęłaś już jakąś decyzję co do kojca dla misi ?? Quote
Czarodziejka Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Kojca dla jednego psa nie wybuduję, ale ogrodzony terenik i buda w środku owszem ;) Quote
Tymonka Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 I wtedy Misia mogła by zostać ?? Ja to widzę tak : My zbieramy fundusze na budę i " ogrodzony terenik " ty budujesz odliczasz nam to od " Czynszu " za misię , Np. koszt -900 zł , więc nie płacimy przez 3 miesiące za pobyt Misi . Quote
Czarodziejka Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Dobrze. I tak miałam grodzić wybieg, więc pasuje. Ale jednocześnie nadal Misia będzie ogłaszana? Może w międzyczasie ktoś się nią zainteresuje...:-? Quote
Tymonka Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Będzie , szukam właśnie jakiegoś fajnego bazarku ogłoszeniowego , bo mam pare psów do ogłoszenia , a czasu wogóle , teraz dziewczyny mają allegro i stare ogłoszenia . Czarodziejko wylicz proszę ile wyjdzie budowa wybiegu . Quote
Ania i Kajber Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Taką zagródkę to najlepiej chyba zrobić z gotowych paneli ogrodzeniowych, tylko warto doinwestować i kupić możliwie najwyższe ( 2,50 m chyba), bo onkowate egzemplarze, nawet starsze potrafią być zadziwiająco skocze :-). Quote
minia913 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 [quote name='Anja2201']Będzie , szukam właśnie jakiegoś fajnego bazarku ogłoszeniowego , bo mam pare psów do ogłoszenia , a czasu wogóle , teraz dziewczyny mają allegro i stare ogłoszenia . Czarodziejko wylicz proszę ile wyjdzie budowa wybiegu .[/QUOTE] zapytaj tutaj o ogłoszenia: [url]http://www.dogomania.pl/threads/209672-Zamów-pakiet-ogłoszeń-grafikę-i-wydarzenie-na-FB!-Na-Rocky-ego-i-Dina!Do-30.06.?p=17082331#post17082331[/url] Quote
kaskadaffik Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Super, że Miśka dostanie szansę i nie wróci do schronu... Czarodziejko może podpytaj Kasię-Murkę, ona budował kojec niedawno dla Loriego od nas z Mielca, chyba ma pojecie na temat jka najlepiej i z czego budować :) Quote
minia913 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 ale Murkowy to był trochę drogi ;) pamiętam awanturę na wątku Loriego o ten kojec:shake: Quote
Tymonka Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 [quote name='minia913']ale Murkowy to był trochę drogi ;) pamiętam awanturę na wątku Loriego o ten kojec:shake:[/QUOTE] Ale tam z tego co kojarzę problem był taki że oprócz kojca Murka chciała normalną opłatę za hotelowanie ?? A Czarodziejka nam odliczy to od czynszu Misi . Zakończył się bazarek na dziewczyny , jak dojdą wpłaty to będzie 50 zł Quote
Czarodziejka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Zapytam. Mąż Murki był kiedyś u mnie z jakimś transportem psa. Ja zakładam raczej wersję ogrodzonego wybiegu z głębiej wkopanymi płytami betonowymi na wypadek podkopów. Ogrodzę chyba siatką, bo najtaniej, chyba, że wyżebram jakieś zdekompletowane płyty betonowe. Byłyby lepsze, bo w razie śnieżyc nie będzie nawiewał śnieg. Budę Misia już ma - swoją osobistą. Koszty wyliczę wkrótce. Muszę się nabiegać i popytać, gdzie taniej. Może ktoś coś podaruje...Miejsce już wytypowałam. Placyk z gaikiem brzozowym, więc będzie cień w upały. Quote
Tymonka Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Jak dla mnie brzmi super , Misia będzie mogła spokojnie pobiegać bez zagrażania reszcie staruszków . Quote
ocelot Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 [quote name='Czarodziejka']Zapytam. Mąż Murki był kiedyś u mnie z jakimś transportem psa. Ja zakładam raczej wersję ogrodzonego wybiegu z głębiej wkopanymi płytami betonowymi na wypadek podkopów. Ogrodzę chyba siatką, bo najtaniej, chyba, że wyżebram jakieś zdekompletowane płyty betonowe. Byłyby lepsze, bo w razie śnieżyc nie będzie nawiewał śnieg. Budę Misia już ma - swoją osobistą. Koszty wyliczę wkrótce. Muszę się nabiegać i popytać, gdzie taniej. Może ktoś coś podaruje...Miejsce już wytypowałam. Placyk z gaikiem brzozowym, więc będzie cień w upały.[/QUOTE] Mam prośbę, bierz wszystko na faktury, podesle na pw dane do faktur. Do 600 zł. zakupimy z pieniędzy Stowarzyszenia. Tak rozwiążemy problem faktur za hotelik i opłaty dziewczyn:) Quote
minia913 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 byłoby super jakby się udało rozwiązać problem z miejscem Misi schron brzmi .... okropnie Quote
Tymonka Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Misia ma wykupione ogłoszenia : [url]http://www.dogomania.pl/threads/208438-ALLEGRO-50-og%C5%82oszen-10-z%C5%82-za-pakiet!-Na-sterylkow%C4%85-skarbonk%C4%99!-do-25.06[/url]! Quote
kaskadaffik Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 To może by i tytuł zmienić, bo mi zmroził krew w żyłach na początku :) Quote
Tymonka Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Na razie czekamy , jak się uda i wybudujemy wybieg to zmienię tytuł . Quote
AniaGucio Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Zapraszam serdecznie !! [url]http://www.dogomania.pl/threads/210394-Wisiorki-kolczyki-pier%C5%9Bcionki-kosmetyki...-do-10.07-godz.-21.59-!!?p=17169094#post17169094[/url] Quote
Tymonka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 A ja jeszcze chyba śnię , właśnie zadzwoniła Czarodziejka , Misia jutro jedzie do nowego domu , fajnego , sprawdzonego domu !!!! :knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa: Quote
fona Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 O rany, ale wieści! Trzymam mocno kciuki. Chciałabym przeprosić, obiecałam bazarek, ale mam teraz taki sajgon, że nie mam kiedy zrobić zdjęć, mam tylko listę książek i filmów, bez fotek lub nie wszytskimi fotami niestety. A jutro wyjeżdżam na urlop (o ile w nocy zdążę się spakować). Obiecuję po powrocie nadrobić dogozaległości. Quote
3 x Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Czarodziejka']Zapytam. Mąż Murki był kiedyś u mnie z jakimś transportem psa. Ja zakładam raczej wersję ogrodzonego wybiegu z głębiej wkopanymi płytami betonowymi na wypadek podkopów. Ogrodzę chyba siatką, bo najtaniej, chyba, że wyżebram jakieś zdekompletowane płyty betonowe. Byłyby lepsze, bo w razie śnieżyc nie będzie nawiewał śnieg. Budę Misia już ma - swoją osobistą. Koszty wyliczę wkrótce. Muszę się nabiegać i popytać, gdzie taniej. Może ktoś coś podaruje...Miejsce już wytypowałam. Placyk z gaikiem brzozowym, więc będzie cień w upały.[/QUOTE] kiedys wyliczałam koszty kojca rozi miała skarbonkę dla staruszkow i w ostatniej realizacji składałyśmy projekt jak ktoś umie odszukac wątek tam jest w miarę dokładne wyliczenie kojca budowanego z paneli (sama też zaraz poszukam) edit. mam wyliczenie jest sprzed roku cenu - z ofert od producentów [IMG]http://i536.photobucket.com/albums/ff323/sleepingbyday/Clipboard01-2.jpg[/IMG] Quote
Tymonka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 A nam już kojec nie potrzebny chyba , misia jutro jedzie do DS :) Quote
3 x Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Anja2201']A nam już kojec nie potrzebny chyba , misia jutro jedzie do DS :)[/QUOTE] wiem, doczytałam :) ale jak już rozgorzała dyskusja o cenie to wkleiłam przykładowe koszty :) Quote
Recommended Posts