Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fona']Dziewczyny, ja się pogubiłam, czy Flip i Flab są kobietami? Jak Kopernik?[/QUOTE]

Baaaa nie tylko jak Kopernik ale i Mickiewicz i nawet jak sam Szopen!!!! ;)
takie cuda dzieją się w naszym schronisku...psy na suczki się zmieniają...
Muszę zaraz swoją Milkę obejrzeć ;)..........

Posted

Wetki są zdania, że to narośl ale zamknięta, czyli nie ma charakteru złośliwego, nie rozrasta się. Miejmy nadzieję, że nic nam Misia nowego nie wyprodukuje. Guzisko wyglądało ohydnie, aż brak mi słów. Nie wyobrażam sobie Miśki żyjącej u mnie z tym czymś.

Posted

Niestety nie :roll: Wysłałam jej sporo fotek suń owczarkowatych, któe dostałam od Dei. Zadzwoniła, że którąś rozważa i że się odezwie. Może czeka na weekend, na decyzję o adopcji Kory, która jej tak w serce zapadła.

Posted

[quote name='mysza 1']A kiedys Ania i Kajber pisała o jakiejś darmowej opcji dla suni, nic z tego nie wyszło?[/QUOTE]

Myślałam ew. o wysłaniu tej suni z wysokiej bez łapki do Gutty do Rokitna, ale ona juz kompletnie zapsiona, nie przyjmuje na razie nic.
A tu okazuje sie jeszcze, ze powinny jechac dwie sunie razem.
Poza tym Gitta nie ma kojcy, wszystkie psy biegaja luzem, musza sie zgadzac ze soba i z kotami, no i pierwszeństwo mają sunie małe.

Mam nadzieję, ze psom z Wysokiej nie grozi na razie uspienie.

Posted

[quote name='fona']zROBIĘ DZIEWCZYNKOM BAZAREK, ale być może dopiero w przyszłym tygodniu mi się uda.[/QUOTE]

Super :) A tymczasem zapraszam na bazarek z mojego podpisu , między innymi na dziewczynki .

Posted

Na razie taki bazarek, nie wiem, czy cos z tego bedzie, ale obiecuje wiecej.

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/194154-Almanach-mediów-i-reklamy-2009-2010-i-2008-2009?p=15507189#post15507189[/URL]

Posted

Myślę, że Misia i Kajka to siostry rodzone. Tak im jakoś z pysków patrzy. Dziewczynki mają się dobrze. Chodzą przy mojej nodze obie i odganiają inne psy - straszne zazdrośnice. Misia musi być przy budzie na smyczce - zahaczona o kołek, ponieważ, kiedy idę do mieszkanioa drapie łapami i domaga się wpuszczenia. Czasem myślę, że to ona niedowidzi...Jest nieco zaburzona. Kajka jest bardziej stabilna, dominująca, męska i zazdrosna. Kiedy jest puszczona chodzi własnymi drogami, leje jak pies unosząc łapę i marszczy pysk warcząc, kiedy któryś pies się zaczyna spoufalać ze mną. Kiedy jest sama z psami jest przyjazna.

Posted

Ewo...ja szatyna w typie wschodnim o oczętach zielonych niczym szmaragdy, siostra ma blond anioł o oczach brązowych ;) Zawsze wprawiamy w osłupienie :D
Mam foteczki naszych siostrzyczek. Miały być psia krew ledwo żywe ślepaki z nowotworami, a one są jak dynamit!!! Muszę dozować, bo mi stadko rozniosą :D