Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szczerze mowiac, to ciezko nawet powiedziec ze jest w typie corsiaka niestety...zupelnie nie molosowata, leb, oczy, kosc, umaszczenie totalnie inne. Nawet ciezko okreslic ja jako mixa CCta, choc dziewczyna urocza jest :)
Pomoge w oglaszaniu, szukaniu innego DT itd ale tak jak Pirania napisala niestety nie mozemy wziasc odpowiedzialnosci finansowej za hotelowanie/DT niestety...choc serducho peka.

Jaki ma stosunek do innych psow?

Posted

po mojemu to może miał być jakis przestrzelony amstafem kundelek ...z CC to ma chyba tylko prążki

ogólnie sympatyczny kundelek ...w ogłoszeniach napisać ....SYMPATYCZNY MIX o ciekawym umaszczeniu

Posted

...to 12 miesieczna suczka ktora pomimo mlodego wieku juz wie co to samotnosc, glod i cierpienie. Zostala wyrzucona z autobusu, blakala sie kilka dni miedzy blokami, wkoncu ktos sie nad nia zlitowal i zabral do mieszkania. Niestety ..... nie moze tam dlugo zostac i szuka nowego odpowiedzialnego domku. Jest niesmiala, delikatna dziewczynka, ladnie chodzi na smyczy, spuszczona trzyma sie blisko opiekuna, nie oddala sie. Jest grzeczna, nauczona czystosci. Zostawiona sama w domu nie niszczy, nie wyje wiec moze bez problemu zamieszkac w mieszkaniu w bloku. Nowy dom musi zdawac sobie sprawe z tego ze przez pierwsze dni suczka bedzie wystraszona, wycofana. Szukamy cierpliwego, spokojnego opiekuna ktory zdobedzie jej zaufanie i pokaze ze czlowieka nie nalezy sie obawiac.

Tam gdzie .... imie sie wstawi ;)

Dario a czy w DT ma kontak z mezczyznami? Jesli na spacerach szczeka to moze miec rowniez problem w kontakcie bezposrednim i ludzi trzeba na to uczulic, powiedziec jak maja postepowac z takich strachulcem, jak zbudowac wiez emocjonalna i zapewnic poczucie bezpieczenstwa.

Posted

Suczka ma kontakt w domu z mężczyznami. Szczeka jedynie jak jest spuszczona ze smyczy. Nie, nie jestem pełnoletnia, mam 16 lat, ale siedzę w adopcjach już długo, więc mam o tym jakieś pojęcie :) Imię proponuję- Salma