chicken Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Cerber']Gosia mowi, ze 0,75 [/quote] OJ OJ! Nie ladnie tak chlac :mad: Chociaz... wkoncu byly sylwestra :evil_lol: Quote
Cerber Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [B][SIZE=5][COLOR=#ff0000]KTO MA NR. TEL DO FURCIACZKOWEJ???!!!!! BŁAGAM NAPISZCIE NA PW, JAK NAJSZYBCIEJ, BO TO BAAAAARDZO PILNE!!! BŁAGAM!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Samturia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 niestety nie mam :( ja Sylwestrowałam z koleżanką do 1szej, a na komnpie siedziałam do 4tej xD Quote
Agushka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Hej Luizko :) Stęskniłam się za Wami. Pędzę nadrabiać zaległości... Quote
Ola&Kora Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Hejka Lui :*:* Ja tylko na chwileczkę, w pierwszej wolnej chwilce nadrobię zaległości ;) Quote
Alicja Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [I][B]:evil_lol::evil_lol:no super jesteście dziewczyny z tym Sylwestem ...czyli wyszło znowu że nie planowana imprezka najlepsza;)[/B][/I] Quote
Alynkaaa Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [COLOR=Red][B]witam:) w nowym roQ...ojojoooj ja dopieroo dzis do siebie w 100% doszlam....i na dogo weszlam: i przywitac sie wpadalam.....[/B][/COLOR] Quote
Cerber Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Witam was... emmm no czy taka udana imprezka to ja nie wiem... Gosia wydala kupe kasy, a ja zgubilam telefon :/ myslalam, ze sie zabije... moj ukochany telefon szlak trafil... tragedia, no ale dzis poszlam zerwac umowe i w sobote ide po nowy (bo bedzie dostawa) telefonikiren, rtaki zajebisty i tej samej marki, czyli samsung... :D:D:D:D:D szkoda tego tylko, poniewaz to byl telefon po mojej mamie... teraz do soboty musze skombinowac jakis nowy, bo musi mnie jakis budzik budzic do szkoly, musze patrzec na godziny i muesze miec kontakt z ojcem, chrzesnym i chrzesnom... no i z kolegzami i kolezankami... Quote
Tina.Sara Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 w tym roku coś dużo komórek ginie :shake: Quote
Cerber Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Znaczy ten telefon to pierwszy telefon jaki mi zginął w życiu, a miałam ich chyba 6... to musi byc pech, naprawde, tym bardziej, ze mówię... to tel mojej mamy... Quote
furciaczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 mna sie prosze nie przejmowac, pieniadze rzecz nabyta, raz sa a raz ich niema. szkoda tylko tego telefonu:( Quote
Cerber Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Gosia przestań, myślisz, ze to wszystko ze mnie tak spłynęło. Ja teraz wszystkim sie przejmuje i Twoja kasa i moim telefonem... znaczy kasa to wlasciwie tez moja... Quote
Ola&Kora Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Przykro mi z powodu tej komórki.... ale każdemu to sie możne przytrafić... głowa do góry, na szczęście już w sobote bedziesz miała nowy.... tylko faktycznie teraz jest problem, co cie bedzie budzić rano i jak bedziesz sie kontaktować z innymi.... :-( Quote
furciaczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Cerber']Gosia przestań, myślisz, ze to wszystko ze mnie tak spłynęło. Ja teraz wszystkim sie przejmuje i Twoja kasa i moim telefonem... znaczy kasa to wlasciwie tez moja...[/quote] ojezusiu luizko napisalam ci juz cos na ten temat na gg wiec prosze sie zastosowac do tego cio ustalilysmy:p Quote
Cerber Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 No Tak, ale było ustalone Gosia, że kiedyś... Ci wynagrodze wszystko prawda? i tak ma być... No a ja musze szukac telefonu jakiegos bo jak nie to nie ide spac... bo znuwu zaspie do szkoly, jak dzis... Quote
Cerber Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 RTak najprawdopodobniej bedzie wygladal moj nowy tel... [URL]http://www.gsmmania.pl/images/articles/20060823183440800_1.jpg[/URL] [URL]http://www.plusgsm.pl/telefony/samsung/x680/[/URL] opcje ma zajebiste, ale z wygladu mi sie za bardzo nie podoba... jest taki duzy jak sie go otworzy... i nie jest takiej delikatnej budowy jak moj poprzdeni... no nie wiem czy go wezme, moze zostane przy tym, który juz mialam, bo ten z wygladu mi nie lezy zbytnio... wlasciwie to tylko o wyglad mi chodzi, bo opcje to mam gdzies... ja i tak uzywam tego tel. do patrzenia na godzine, nastawiania budzika i rzecz jasna do dzwonienia i wysytlania sms'ow Quote
Tina.Sara Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Luiza :* moja koleżanka ma taki ten pomarańczowy. nie jest taki wielgachny... znaczy sie może dla niektórych, ja sie już przyzwyczaiłam bo wielkością taki jak mój.. ale tamten mi sie z wyglądu nie jest tragiczny...ale jak chcesz go to weź :) Quote
Asiaczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [B]Cerber[/B] - a taki model komórki, jak ten, co Ci zginął, nie ma go już w ofercie? pzdr. Quote
milena182 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [B]zgadzam sie ten pomaranczowy jest bardzo ladny ale czy wielki to nie wiem;)[/B] Quote
Cerber Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='Asiaczek'][B]Cerber[/B] - a taki model komórki, jak ten, co Ci zginął, nie ma go już w ofercie? pzdr.[/quote] No właśnie jest mój stary i to mnie cieszy bo jest o wiele ładniejszy od tego, który pokazałam... chyba tak zrobie i pozostane przy staruszku... a oto on... [URL]http://www.plusgsm.pl/telefony/samsung/x640/[/URL] [URL]http://web.mobiguru.ru/web/photo/samsung_sgh-x640_1.jpg[/URL] moze i nie jest najlepszy, ale ja już mówiłam, ze opcje mam gdzieś... telefon z wyglądu mi sie straaaaasznie podoba... Podoba mi sie tez ten, ale nie wiem czy go znajde by go kupić... [URL]http://www.mobile.inspiracja.com/Samsung,E360,phone.php[/URL] Quote
_marcel_lo_ Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Cerber'] [IMG]http://www.pupile.com/pup/images/img_cerber11.7.jpg[/IMG] ale fajna fotka :D zapraszam na mój wątek Quote
Asiaczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 A co to za nowe modele? Jednego poznaję - Cerberek, a te 2 maluchy-puchacze...? Pzdr. Quote
Recommended Posts