Cerber Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Mamuś wyszło to tak... Nie wiem czy Ci się spodoba, zrobiłam w dwóch róznych konturach progresywnych, bo nie wiedziałam jaki bardziej będzie Cui się podobał... [IMG]http://img459.imageshack.us/img459/3337/1111111sf4.jpg[/IMG] [IMG]http://img293.imageshack.us/img293/2558/222222222eh2.jpg[/IMG] no i zmniejszyłam bener do 85 pikseli i wydaje mi sie, ze czcionka jest za mało widoczna Quote
Tina.Sara Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 cześć Luiza :* Fajne te banerki :cool3: Quote
samograj Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='Cerber']Mamuś wyszło to tak... Nie wiem czy Ci się spodoba, zrobiłam w dwóch róznych konturach progresywnych, bo nie wiedziałam jaki bardziej będzie Cui się podobał... [IMG]http://img459.imageshack.us/img459/3337/1111111sf4.jpg[/IMG] [IMG]http://img293.imageshack.us/img293/2558/222222222eh2.jpg[/IMG] no i zmniejszyłam bener do 85 pikseli i wydaje mi sie, ze czcionka jest za mało widoczna[/quote] BARDZO NAM SIE PODOBA!!! GOGUNIA TEŻ PODPATRUJE:loveu: :loveu: :loveu: Ale mamy prośbę, czy dałoby się rosciągnąć tło do 500 pikseli i rozmyć je - literki bardzo ładne, czcionka ładna, ale rzeczywiście napis mógłby być bardziej wyraźny, ale nie agresywny, taki delikatny:loveu: :loveu: :loveu: NAPRAWDĘ JESTEŚ ZDOLNA BESTIA!!! NIE PRÓBUJ ZAPRZECZAĆ!!!:mad: :mad: :mad: Quote
Cerber Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 [quote name='samograj']BARDZO NAM SIE PODOBA!!! GOGUNIA TEŻ PODPATRUJE:loveu: :loveu: :loveu: Ale mamy prośbę, czy dałoby się rosciągnąć tło do 500 pikseli i rozmyć je - literki bardzo ładne, czcionka ładna, ale rzeczywiście napis mógłby być bardziej wyraźny, ale nie agresywny, taki delikatny:loveu: :loveu: :loveu: NAPRAWDĘ JESTEŚ ZDOLNA BESTIA!!! NIE PRÓBUJ ZAPRZECZAĆ!!!:mad: :mad: :mad:[/quote] czyli wszystko od nowa... mamuś wejdz na gg i wtedy przedyskutujemy bo na dogo to tak sie nie da, a poza tym na dogo mi sie nie chce siedzieć... Quote
Cerber Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 nie wyjdzie mi 500x85 bo się bener rozciąga mocno i wyglada to koszmarnie: dokładnie tak... [IMG]http://img372.imageshack.us/img372/6745/czdzikdobannerka2tj52iw0.jpg[/IMG] Dobra wymyśliłam coś takiego... może być????? inaczej nie potrafię, chyba, ze dacie mi większa fotkę... [IMG]http://img186.imageshack.us/img186/9659/11111iu9.jpg[/IMG] [IMG]http://img186.imageshack.us/img186/9913/2222hb6.jpg[/IMG] mogę jeszcze czcionke poprawić jak chcesz... Quote
Cerber Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 dobra ja juz lece spac, jak cos to jutro mamuś Ci zrobie ejszcze raz ok. [B]DOBRANOC WSZYSTKIM :*:*:*:*[/B] Quote
samograj Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 dobranoc córciu :**** TROCHĘ WYCIĄGNĘŁO CZADZIKA, ja się na tym nie znam, myślałam, że można zostawić środek z psem , a tylko rozciagnąć samą zieleń - ale całość jest zrobiona bardzo delikatnie i tak jak nam się podoba, dzieki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alynkaaa Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [B][COLOR=red]hej luizka jak tam dzien mija???u nas pada jest beznadziejna pogoda a ja jestem w szkole...ale chcem juz do domQ......ehhh....milego dnia zycze 3m sieee paaa:***[/COLOR][/B] Quote
tygra Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 u mnie też pada - ale śnieżek i jest fajnie :) Quote
furciaczek Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 czesc luizka :) jak tam ci dzionek mija? mam nadzieje ze masz dobry humorek i jest wszystko wporzadku Quote
furciaczek Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Luizko ja przyjade do Ciebie jakos w przyszlym tygodniu z obiecanym prezencikiem swiatecznym:cool3: i mysle ze wtedy to juz niebedziesz sie wykrecac od spotkania co:evil_lol: Quote
Cerber Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Cześć wam, u mnie nic ciekawego, właściwie to stara bida... Cerber i Kama też leżącałymi dniami i bąki puszczają :D:D:D:D:D:D:D tylko Kama to mnie o tyle denerwuje, ze kładzie się na czym popadnie... to nic że leżą moje ciuchy na wersalce czyfotelu, ta na nie wejdzie i sie na nich położy :/ Cerber by nawet łay nie postawił na wersalce jakby ciuchy leżały... nawet jakby leżał głu[i pilot to by się nie położył bo przeszkadzałoby to mu :D:D:D a ta jego wredna matka tak jakoś ten... :D:D:D:D:D dobra kochani ja sie wynosze, bo nie chce mi się siedzieć na dogo, a poza tym mam trochelekcji do robienia... Pozdrawiam was :* Quote
leemonca Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 ha, ha, ha, Haker też się kładzie byle gdzie, na jeżu też byłoby mu chyba wygodnie :evil_lol: Quote
Cerber Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Ludzie Błagam Pomóżcie Mi Natychmiast... Co Amm Zrobić, żeby Mi Nie Przychodziły Powiadomienia Na Poczte... Ja Zwariuje Chyba... Codziennie Usuwam Z Poczty Setki Tych Durnowatych Powiadomien Z Dogo I Nie Potrafie Tego Zmienić, Zeby Nie Przychodziły... Admin Mojej Poczty Napisał Mi, że Jeśli Dalej Będą Mi Przysyłać Te Powiadomienia To Zablokuja Mi Poczte A Tego Nie Mogą Zrobić, Bo Ta Poczta Jest Dla Mnie Ważna... Błagam Napiszcie Co Mam Do Cholery Zrobić Z Tymi Pierniczonymi Powiadomieniami... Jak Je Zablokować... Quote
Alicja Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [I]Witaj Luizko:p Ja powyłączałam wszystkie za kazdym razem jak pisałam post to przy wysyłce zaznaczałam :bez powiadomienia na mail i coś tam zmieniłam w profilu :cool3: [/I] Quote
Agushka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Hej Luiza. W edycji opcji (w panelu użytkownika) jest taki kawałek o powiadamianiu o subskrybowanych tematach. Musisz zmienić na "bez powiadamiania na e mail" Będziesz miała spokój :) Quote
Cerber Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 [quote name='Agushka']Hej Luiza. W edycji opcji (w panelu użytkownika) jest taki kawałek o powiadamianiu o subskrybowanych tematach. Musisz zmienić na "bez powiadamiania na e mail" Będziesz miała spokój :)[/quote] no ja dziewczynki wszystko tam pozmieniałam i wszystko pousuwałam co bylo zwiazane z powiadomieniami i mailem, nawet chciałam sam mail usunąc, ale nie dało rady i mimo wszytsko mi te pieprzone powiadomienia przychodzą :(:(:( Quote
samograj Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 ZEBY NIE DOSTAWAĆ POWIADOMIEŃ MUSISZ TAK MIEĆ W EDYCJI OPCJI [B]Przysyłanie informacji i powiadomień[/B]: W [COLOR=red]Domyślnym trybie powiadomiania[/COLOR] o postach musisz wybrać: bez powiadamiania na email [COLOR=red]Prywatne przesyłanie wiadomości[/COLOR] 1 kwadrat zaznacz 2kwadrat pusty 3kwadrat pusty 4kwadrat zaznacz Quote
Cerber Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 juz chyba lepiej jest, bo od ponad godz. mi nie przyszlo nawet jedno powiadomienie... chyba juz nie przyjdzie...:multi: :multi: :multi: :multi: nareszcie wolna...:multi: :multi: :multi: Quote
Tina.Sara Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 cześć Luiza :loveu: Super że już Ci nie przesyłają :] Quote
Dobcia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Cześć Luiza:lol: Wygodniś z Cerberka-na byle czym nie leży;) Quote
tygra Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 o dobrze że się uporałąś z powiadomieniami Quote
haska_12 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Dzien dobry dziewczynki :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts