Mani2000 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 WsZyStKiEgO nAj NaRiNa!!!:BIG: :new-bday: Quote
Yuveza Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Wszystkiego Najlpeszego!!!:BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: Quote
Vesper Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 :tort:Wszystkiego nallepszego dla Narinki!!! Sto lat!!!:new-bday::BIG: Quote
Casablanca Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Narinka serdecznie dziękuje wszystkim :) Quote
Casablanca Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='cockermaister']100 lat !!![/QUOTE] Dziękujemy :) Quote
Casablanca Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Fotki z urodzinek :bday:: Pyszne torciki z kaszy, mięska, warzywek i psich ciasteczek :lol:: Mam jeszcze fotki z naszej małej sesyjki, ale niestety nie mam czasu żeby wybrać te ładne, przerobić i wstawić :siara: :shake: Quote
Misia&Ruby Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Mmmmm, jaką wyżerkę dziewczynki miały :D Całkiem apetycznie wygląda :) Quote
Casablanca Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='cockermaister']Smaczne musiało być ;)[/QUOTE] Smacznie, smacznie, aż się uszy trzęsły :) [quote name='Misia&Ruby']Mmmmm, jaką wyżerkę dziewczynki miały :D Całkiem apetycznie wygląda :)[/QUOTE] Następnym razem zapraszamy, to się poczęstujesz :D Quote
Molowe Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Narina ładnie wygląda w tej urodzinowej kokardzie :loveu: A co do torciku to pańcia sie postarała:evil_lol: Quote
Misia&Ruby Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Casablanca']Smacznie, smacznie, aż się uszy trzęsły :) Następnym razem zapraszamy, to się poczęstujesz :D[/QUOTE] Hahaha, zapamiętam :D Quote
Casablanca Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='Molowe']Narina ładnie wygląda w tej urodzinowej kokardzie :loveu: A co do torciku to pańcia sie postarała:evil_lol:[/QUOTE] Hehe :) Narina nawet wcale nmie protestowała gdy jej kokardę zakładałam, bo już widziała, że na stole się coś szykuje :D [quote name='Misia&Ruby']Hahaha, zapamiętam :D[/QUOTE] Tak, tak, zrobimy imprezkę ;) Quote
cockermaister Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Daj nowe fotki Nariny :razz: Narinka ma piękną krawatę w kropki tak jak moja Koki :loveu: Quote
Casablanca Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 cockermaister napisał(a):Daj nowe fotki Nariny :razz: Narinka ma piękną krawatę w kropki tak jak moja Koki :loveu: Mam kilka fotek ze spacerku, ale mam miesięczny limit transferu internetu i jak go wyczerpię, to mnie rodzice uduszą, a więc fotki pod koniec miesiąca Narina dziś ogolona przez moją mamę na łyso :D Sierść wyglądała strasznie, jak wełna...Narina chyba ma alergię-zaczerwienione spojówki, łupież, spuchnięte fafle, swędzą ją uszy i wyżarła sobie łysy placek na łapie i teraz sączy się jej z tego krew. Weterynarz stwierdził, że ma "międzypalczaka" :shake: Quote
cockermaister Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Casablanca napisał(a):Mam kilka fotek ze spacerku, ale mam miesięczny limit transferu internetu i jak go wyczerpię, to mnie rodzice uduszą, a więc fotki pod koniec miesiąca Narina dziś ogolona przez moją mamę na łyso :D Sierść wyglądała strasznie, jak wełna...Narina chyba ma alergię-zaczerwienione spojówki, łupież, spuchnięte fafle, swędzą ją uszy i wyżarła sobie łysy placek na łapie i teraz sączy się jej z tego krew. Weterynarz stwierdził, że ma "międzypalczaka" :shake: na łyso czyli nie ma żadnych firanek?? jak będziesz mogła to zrób foki łysej Narinki ;) Zdrówka dla niej !!! Quote
Misia&Ruby Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Casablanca napisał(a):Mam kilka fotek ze spacerku, ale mam miesięczny limit transferu internetu i jak go wyczerpię, to mnie rodzice uduszą, a więc fotki pod koniec miesiąca Narina dziś ogolona przez moją mamę na łyso :D Sierść wyglądała strasznie, jak wełna...Narina chyba ma alergię-zaczerwienione spojówki, łupież, spuchnięte fafle, swędzą ją uszy i wyżarła sobie łysy placek na łapie i teraz sączy się jej z tego krew. Weterynarz stwierdził, że ma "międzypalczaka" :shake: Biedulka :( Niech szybko wraca do zdrowia! Quote
Casablanca Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 cockermaister napisał(a):na łyso czyli nie ma żadnych firanek?? jak będziesz mogła to zrób foki łysej Narinki ;) Zdrówka dla niej !!! Ma taką króciutką i cienką firankę, ale burzucho cały łysy :) Fotki porobię i wstawię w weekend ;) Misia&Ruby napisał(a):Biedulka :( Niech szybko wraca do zdrowia! Narina wcale nie zachowuje się jakby coś jej dolegało, tylko wszystko ją swędzi...Ale dalej szaleje :D Quote
Casablanca Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 dagaa111 napisał(a):to powrotu do zdrowia życzę Dziękujemy. Narina dostaje zastrzyki codziennie u weta. Quote
cockermaister Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Casablanca napisał(a):Dziękujemy. Narina dostaje zastrzyki codziennie u weta. Bidulka:( niech wraca do zdrówka ;) zapraszam do nas na zdjęcia Quote
Casablanca Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 cockermaister napisał(a):Bidulka:( niech wraca do zdrówka ;) zapraszam do nas na zdjęcia Na zdjęcia zajżę, jak mi intyernet wróci ;) Molowe napisał(a):Zdrówka dla Narinki:dog: Dziękujemy :) Narinka już zdrowa, teraz dietę ma-sam royal canin sensitive control. Ma zapalenie wargi i ma smarowane maścią. Łysolek poprawił się w agility, a w najbliższym czasie będę robić z tatą nowe hopki pcv ;) Quote
Casablanca Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 cockermaister napisał(a):Kiedy fotki ?? :mad: Aaaa....już daję :D Quote
Recommended Posts