Jump to content
Dogomania

Narina - cudowny kundelek w typie rasy cocer spaniel angielski

Recommended Posts

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fotki z urodzinek :bday::

Pyszne torciki z kaszy, mięska, warzywek i psich ciasteczek :lol::

Mam jeszcze fotki z naszej małej sesyjki, ale niestety nie mam czasu żeby wybrać te ładne, przerobić i wstawić :siara: :shake:

Posted

[quote name='cockermaister']Smaczne musiało być ;)[/QUOTE]
Smacznie, smacznie, aż się uszy trzęsły :)
[quote name='Misia&Ruby']Mmmmm, jaką wyżerkę dziewczynki miały :D Całkiem apetycznie wygląda :)[/QUOTE]
Następnym razem zapraszamy, to się poczęstujesz :D

Posted

[quote name='Molowe']Narina ładnie wygląda w tej urodzinowej kokardzie :loveu: A co do torciku to pańcia sie postarała:evil_lol:[/QUOTE]
Hehe :) Narina nawet wcale nmie protestowała gdy jej kokardę zakładałam, bo już widziała, że na stole się coś szykuje :D
[quote name='Misia&Ruby']Hahaha, zapamiętam :D[/QUOTE]
Tak, tak, zrobimy imprezkę ;)

Posted

cockermaister napisał(a):
Daj nowe fotki Nariny :razz:

Narinka ma piękną krawatę w kropki tak jak moja Koki :loveu:

Mam kilka fotek ze spacerku, ale mam miesięczny limit transferu internetu i jak go wyczerpię, to mnie rodzice uduszą, a więc fotki pod koniec miesiąca
Narina dziś ogolona przez moją mamę na łyso :D Sierść wyglądała strasznie, jak wełna...Narina chyba ma alergię-zaczerwienione spojówki, łupież, spuchnięte fafle, swędzą ją uszy i wyżarła sobie łysy placek na łapie i teraz sączy się jej z tego krew. Weterynarz stwierdził, że ma "międzypalczaka" :shake:

Posted

Casablanca napisał(a):
Mam kilka fotek ze spacerku, ale mam miesięczny limit transferu internetu i jak go wyczerpię, to mnie rodzice uduszą, a więc fotki pod koniec miesiąca
Narina dziś ogolona przez moją mamę na łyso :D Sierść wyglądała strasznie, jak wełna...Narina chyba ma alergię-zaczerwienione spojówki, łupież, spuchnięte fafle, swędzą ją uszy i wyżarła sobie łysy placek na łapie i teraz sączy się jej z tego krew. Weterynarz stwierdził, że ma "międzypalczaka" :shake:

na łyso czyli nie ma żadnych firanek?? jak będziesz mogła to zrób foki łysej Narinki ;)
Zdrówka dla niej !!!

Posted

Casablanca napisał(a):

Biedulka :( Niech szybko wraca do zdrowia!

Posted

na łyso czyli nie ma żadnych firanek?? jak będziesz mogła to zrób foki łysej Narinki ;)
Zdrówka dla niej !!!

Ma taką króciutką i cienką firankę, ale burzucho cały łysy :) Fotki porobię i wstawię w weekend ;)
Misia&Ruby napisał(a):
Biedulka :( Niech szybko wraca do zdrowia!

Narina wcale nie zachowuje się jakby coś jej dolegało, tylko wszystko ją swędzi...Ale dalej szaleje :D

Posted

Bidulka:( niech wraca do zdrówka ;)

zapraszam do nas na zdjęcia

Na zdjęcia zajżę, jak mi intyernet wróci ;)
Molowe napisał(a):
Zdrówka dla Narinki:dog:

Dziękujemy :)
Narinka już zdrowa, teraz dietę ma-sam royal canin sensitive control.
Ma zapalenie wargi i ma smarowane maścią.
Łysolek poprawił się w agility, a w najbliższym czasie będę robić z tatą nowe hopki pcv ;)

• 2 weeks later...