Jump to content
Dogomania

Narina - cudowny kundelek w typie rasy cocer spaniel angielski

Recommended Posts

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='cockermaister']U mnie josera w zologu kosztuje 14 zł kg ;)[/QUOTE]
[quote name='deer_1987']Bardzo fajna mordka![/QUOTE]
Dziękuję :)

Narinka dzisiaj była u fryzjera i wygląda pięć kg szczuplej :D Ale i tak tłuścioszek z niej ;)

Posted

[quote name='westie_justa']Ja też:D i czekamy u Blanki też na jakieś fotki;)[/QUOTE]
No to przy okazji porobię ;) Może zrobię taką pozowaną sesyjkę jak ty miałaś z Dotką? Tylko czy Blanka mi usiedzi :D

Posted

[quote name='westie_justa']Hehe, tak zrób sesyjkę, u mnie wystarczył smak i cierpliwosc później była nagroda w postaci gryzaka, za siedzenie w miejscu i pozowanie:D[/QUOTE]
Narinka ładnie usiądzie i będzie patrzeć, ale ten mały mój rozbójnik to zacznie skakać jak kozica :D
Mam zdjątka z dworu ;) Zaraz zrobię sesyjkę....może się uda

Posted

[quote name='westie_justa']o fajnie, czekamy:D[/QUOTE]
Zaraz wstawię fotki, ale nie pozowane ;) Może jutro, albo jeszcze dzisiaj zrobię taką sesyjkę, bo się jakoś nie mogę zebrać :D

Jako, że wszystkie śniegi u nas stopniały w ogrodzie wyłonił się 'śmierdzący problem ludzkości'. A więc ja, uzbrojona w wiadro i plastikową doniczkę zabrałam się za odKUPOWYWANIE :D Tak od godz. 16 do 18 ze zgiętymi plecami szukałam niespodzianek. Nie wiem czy mam jeszcze niewidzialnych pięć psów, czy dwa, a raczej 1,5 :D Całe wiadro przez trzy miesiące?! No cóż...teraz bolą mnie plecy, ale nie trzeba przeskakiwać min jak się biegnie po torze agility! :D

Posted

Przecież to jest czysta suczka w typie cocker spaniela ang. :mad:
Poproś o przeniesienie wątku, powinien znaleźc się w kategorii ---> cocker spaniel angielski ---> Galeria
Prześliczna węgielka :loveu:

Posted

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]Wszystkiego naj naj naj naj najj!!!!!!!! Dla Blaneczki od cioci Justynki i przyjaciółki Dotki oraz czarnuchów!!!!! [/FONT]
:new-bday::new-bday::BIG::BIG::tort:

Posted

[quote name='Toffy']Przecież to jest czysta suczka w typie cocker spaniela ang. :mad:
Poproś o przeniesienie wątku, powinien znaleźc się w kategorii ---> cocker spaniel angielski ---> Galeria
[/QUOTE]

właśnie :) zapraszamy do wątku o cockerkach ;)

A dla Blanki 100 lat

Posted

[quote name='Toffy']Przecież to jest czysta suczka w typie cocker spaniela ang. :mad:
Prześliczna węgielka :loveu:
Przez 7 lat żyłam w przekonaniu, że to czysty spaniel, ale jak zaczęłam się interesować kynologią to okazało się, że Narina to kundelkowaty :) Mamusia Blanki rodowodowa tylko ojciec spanielowaty. Zaraz poproszę moderatorów, a jak nie to się przeniosę :D
[quote name='Toffy']Wszystkiego psiego dla nieznanej mi Blanki :mad:
Blank to chihuahua-w moim podpisie jest link do jej galerii ;)
[quote name='westie_justa']

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]Wszystkiego naj naj naj naj najj!!!!!!!! Dla Blaneczki od cioci Justynki i przyjaciółki Dotki oraz czarnuchów!!!!! [/FONT]
:new-bday::new-bday::BIG::BIG::tort:
Dziękujemy jeszcze raz!
[quote name='deer_1987']Wszystkiego najlepszego!
Dziękujemy! :)
[quote name='cockermaister']właśnie :) zapraszamy do wątku o cockerkach ;)

A dla Blanki 100 lat
Może się skuszę przeprowadzić do 'rasowców' :D Dziękujemy ;)

Posted

cockermaister napisał(a):
A fotki to gdzie :hmmmm:

Przepraszam, ale jakoś nie mam czasu, a zaraz wyjeżdżam. Jutro wieczorem nie zdążę...może w czwartek, na prawdę przepraszam...ale fotki będę warte czekania (postaram się :D)

Posted

[quote name='cockermaister']trzymam za słowo :)
Mam fotki, nie wiem czy takie warte czekania, ale wrzucę :lol:
Narina w czasie sztuczki 'daj głos' :evil_lol: :

I jak, warte czekania? :diabloti:

Posted

[quote name='westie_justa']TAK!!
moja też podczas szczekania tak 'nadyma' mordkę :D http://images46.fotosik.pl/694/58afba3fc6cccba6med.jpg
Jak zgranie idą :evil_lol: http://images46.fotosik.pl/694/592a95eb8f7579fdmed.jpg
Ooo wysoko, jak Dotka by sobie poradziła (bo na palisadzie jeszcze nie była) a Narinka pięknie:D http://images43.fotosik.pl/733/8494b21ed03d10b4med.jpg
Na pewno Doti by sobie poradziła palisadzie :) A już na pewno na tej naszej-mini :D