cockermaister Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 U mnie josera w zologu kosztuje 14 zł kg ;) Quote
Casablanca Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='cockermaister']U mnie josera w zologu kosztuje 14 zł kg ;)[/QUOTE] [quote name='deer_1987']Bardzo fajna mordka![/QUOTE] Dziękuję :) Narinka dzisiaj była u fryzjera i wygląda pięć kg szczuplej :D Ale i tak tłuścioszek z niej ;) Quote
Casablanca Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='westie_justa']O, fajnie czekam na fotki Narinki:D[/QUOTE] Postaram się jutro zrobić kilka :) Quote
Yuveza Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Ja też:D i czekamy u Blanki też na jakieś fotki;) Quote
Casablanca Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='westie_justa']Ja też:D i czekamy u Blanki też na jakieś fotki;)[/QUOTE] No to przy okazji porobię ;) Może zrobię taką pozowaną sesyjkę jak ty miałaś z Dotką? Tylko czy Blanka mi usiedzi :D Quote
Yuveza Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Hehe, tak zrób sesyjkę, u mnie wystarczył smak i cierpliwosc później była nagroda w postaci gryzaka, za siedzenie w miejscu i pozowanie:D Quote
Casablanca Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='westie_justa']Hehe, tak zrób sesyjkę, u mnie wystarczył smak i cierpliwosc później była nagroda w postaci gryzaka, za siedzenie w miejscu i pozowanie:D[/QUOTE] Narinka ładnie usiądzie i będzie patrzeć, ale ten mały mój rozbójnik to zacznie skakać jak kozica :D Mam zdjątka z dworu ;) Zaraz zrobię sesyjkę....może się uda Quote
Casablanca Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='westie_justa']o fajnie, czekamy:D[/QUOTE] Zaraz wstawię fotki, ale nie pozowane ;) Może jutro, albo jeszcze dzisiaj zrobię taką sesyjkę, bo się jakoś nie mogę zebrać :D Jako, że wszystkie śniegi u nas stopniały w ogrodzie wyłonił się 'śmierdzący problem ludzkości'. A więc ja, uzbrojona w wiadro i plastikową doniczkę zabrałam się za odKUPOWYWANIE :D Tak od godz. 16 do 18 ze zgiętymi plecami szukałam niespodzianek. Nie wiem czy mam jeszcze niewidzialnych pięć psów, czy dwa, a raczej 1,5 :D Całe wiadro przez trzy miesiące?! No cóż...teraz bolą mnie plecy, ale nie trzeba przeskakiwać min jak się biegnie po torze agility! :D Quote
Casablanca Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 :laola:Zapomniałam całkiem o fotkach, bo...robiłam torcik urodzinowy dla Blanki, która kończy dziś 1 roczek! :BIG: Quote
White Terrier Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Przecież to jest czysta suczka w typie cocker spaniela ang. :mad: Poproś o przeniesienie wątku, powinien znaleźc się w kategorii ---> cocker spaniel angielski ---> Galeria Prześliczna węgielka :loveu: Quote
White Terrier Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Casablanca']:laola:Zapomniałam całkiem o fotkach, bo...robiłam torcik urodzinowy dla Blanki, która kończy dziś 1 roczek! :BIG: Wszystkiego psiego dla nieznanej mi Blanki :mad: Quote
Yuveza Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]Wszystkiego naj naj naj naj najj!!!!!!!! Dla Blaneczki od cioci Justynki i przyjaciółki Dotki oraz czarnuchów!!!!! [/FONT]:new-bday::new-bday::BIG::BIG::tort: Quote
cockermaister Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Toffy']Przecież to jest czysta suczka w typie cocker spaniela ang. :mad: Poproś o przeniesienie wątku, powinien znaleźc się w kategorii ---> cocker spaniel angielski ---> Galeria [/QUOTE] właśnie :) zapraszamy do wątku o cockerkach ;) A dla Blanki 100 lat Quote
Casablanca Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='Toffy']Przecież to jest czysta suczka w typie cocker spaniela ang. :mad: Poproś o przeniesienie wątku, powinien znaleźc się w kategorii ---> cocker spaniel angielski ---> Galeria Prześliczna węgielka :loveu: Przez 7 lat żyłam w przekonaniu, że to czysty spaniel, ale jak zaczęłam się interesować kynologią to okazało się, że Narina to kundelkowaty :) Mamusia Blanki rodowodowa tylko ojciec spanielowaty. Zaraz poproszę moderatorów, a jak nie to się przeniosę :D [quote name='Toffy']Wszystkiego psiego dla nieznanej mi Blanki :mad: Blank to chihuahua-w moim podpisie jest link do jej galerii ;) [quote name='westie_justa'][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]Wszystkiego naj naj naj naj najj!!!!!!!! Dla Blaneczki od cioci Justynki i przyjaciółki Dotki oraz czarnuchów!!!!! [/FONT]:new-bday::new-bday::BIG::BIG::tort: Dziękujemy jeszcze raz! [quote name='deer_1987']Wszystkiego najlepszego! Dziękujemy! :) [quote name='cockermaister']właśnie :) zapraszamy do wątku o cockerkach ;) A dla Blanki 100 lat Może się skuszę przeprowadzić do 'rasowców' :D Dziękujemy ;) Quote
Casablanca Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 cockermaister napisał(a):A fotki to gdzie :hmmmm: Przepraszam, ale jakoś nie mam czasu, a zaraz wyjeżdżam. Jutro wieczorem nie zdążę...może w czwartek, na prawdę przepraszam...ale fotki będę warte czekania (postaram się :D) Quote
cockermaister Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Casablanca napisał(a):..może w czwartek, na prawdę przepraszam...ale fotki będę warte czekania (postaram się :D) trzymam za słowo :) Quote
Casablanca Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 [quote name='cockermaister']trzymam za słowo :) Mam fotki, nie wiem czy takie warte czekania, ale wrzucę :lol: Narina w czasie sztuczki 'daj głos' :evil_lol: : I jak, warte czekania? :diabloti: Quote
Yuveza Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 TAK!! moja też podczas szczekania tak 'nadyma' mordkę :D http://images46.fotosik.pl/694/58afba3fc6cccba6med.jpg Jak zgranie idą :evil_lol: http://images46.fotosik.pl/694/592a95eb8f7579fdmed.jpg Ooo wysoko, jak Dotka by sobie poradziła (bo na palisadzie jeszcze nie była) a Narinka pięknie:D http://images43.fotosik.pl/733/8494b21ed03d10b4med.jpg Quote
Casablanca Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 [quote name='westie_justa']TAK!! moja też podczas szczekania tak 'nadyma' mordkę :D http://images46.fotosik.pl/694/58afba3fc6cccba6med.jpg Jak zgranie idą :evil_lol: http://images46.fotosik.pl/694/592a95eb8f7579fdmed.jpg Ooo wysoko, jak Dotka by sobie poradziła (bo na palisadzie jeszcze nie była) a Narinka pięknie:D http://images43.fotosik.pl/733/8494b21ed03d10b4med.jpg Na pewno Doti by sobie poradziła palisadzie :) A już na pewno na tej naszej-mini :D Quote
Yuveza Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Fajnie by było... na drzewach sobie dobrze radzi....:evil_lol: Quote
Recommended Posts