Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ew moge streścić co i jak jak by juz sił zabrakło ;)
Ja zabieram malucha na spacer a potem do poduchy poczytam historie Gutka :) Tylko że u Ciebie stron jeszcze więcej :roll:
Na razie obejrzałam ostatnie zdjęcia i sie chwilowo nasyciłam :)

Posted

No to juz wszystko( prawie) wiem - przeszlam przez Otisowe wiesci, zolte boxie, mala ONke - zareczyny, pewnego pana, co sie w pracy obijai mu wlosy dluuuugie rosna ( pewno z nadmiaru czasu?), no i foty z knajpy! Fajnie tu!

Posted

Witanko wieczorkowe :loveu:
Piękny jest tatko Gamy:loveu:,
to nie jedyny śliczny ON-ek o tym imieniu :cool3: kiedyś bardzo interesowałam się tą rasą i pamiętam z tych czasów ( lata 93-97)cudownego LASSO v. Neuen Berg :loveu:, od razu mi się przypomniał kiedy przeczytałam to imię :loveu:

Pozdrowionka :)

Posted

Wyjątek napisał(a):
A ludzie jakos ustawiaja:razz: Widziałam nawet na filmikach... ale moze to jakies sztuczne psy??? :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Chyba tak, wiesz, to takie z latającymi głowami, jak do samochodu :evil_lol:
Bo ja sobie tego fizycznie nie wyobrażam. Mam zamiar mieć w niedalekiej przyszłości dożka na wystawy, i nie wiem jak przez to przebrnę :shake: ;)

Pozdrawiamyy!

Posted

Ok, przejrzałam te 10, a teraz prosze te z Tobą i pierścionkiem! :loveu:

No Dożek oczywiście Niemiecki! Nie wiem tylko, czy Błękitny, czy Czarny, czy Arlekin, wogóle nie wiem ;) Pewnie się w jakimś zakocham przy wybnorze i po kłopocie. Ale sunia, bo będzie mniej ślinić :loveu:

Posted

Wyjątek napisał(a):
jak byłam w sklepie to Gama zabrała sie za zjadanie dywanu :angryy::placz:
Wyciagała niteczka po niteczce i tych niteczek ładny kłębek sie zebrał:mad:

Brawo, Gama! :multi::diabloti: