Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie no dzidzi to jeszcze nie bo ja nawet nie po ślubie :evil_lol:

Co prawda pisze że tesciowie to a tesciowie tamto ale to tak w przenośni zawsze było ;)

Ale.... No cóż.. Pamietacie co sie ostatnio zdarzyło w życiu i galerii debe? Jakie zdjęcia przywiozła oprócz zdjęć Szpilosławy?? :roll::diabloti:

Posted

Ech wstyd się przyzna ale nie było mnie jeszcze w jej galeri a mogłabyś mi podac linka??
No i zdradź tą tajemnice
[COLOR="Yellow"]Ja też bez ślubu a dzidzia idzie[/COLOR]

Posted

Ale ja na dzidzie to poczekam do skończenia studiów :razz:

ale za to........................

[COLOR=Green][SIZE=5][B]MÓJ TZ MI SIĘ [COLOR=Red]OŚWIADCZYŁ!!!!!

:multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi:
[/COLOR][/B][/SIZE][/COLOR]

Posted

NO to moje gratulacje bravvooo
Nie żebym Ci zazdrościła ale kiedy u mnie to nastąpi???:placz:
Ja mam o tyle gorzej że mój jest z przeszłością i nie śpieszno mu do następnego ślubu

Posted

[quote name='Wyjątek']Ale ja na dzidzie to poczekam do skończenia studiów :razz:

[COLOR=green][SIZE=5][B]MÓJ TZ MI SIĘ [COLOR=red]OŚWIADCZYŁ!!!!![/COLOR][/B][/SIZE]

[B][SIZE=5][COLOR=green]:multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/B]
[/COLOR][/quote]

[CENTER][SIZE=6][COLOR=red]Gratulacje[/COLOR]:multi: :multi: :multi: [/SIZE][/CENTER]

Posted

[quote name='Kitka20']NO to moje gratulacje bravvooo
Nie żebym Ci zazdrościła ale kiedy u mnie to nastąpi???:placz:
Ja mam o tyle gorzej że mój jest z przeszłością i nie śpieszno mu do następnego ślubu[/quote]

Dziękuję!!! :D

Nie ważne kiedy to nastapi. Ważne, ze sie kochacie! Mój brat z dziewczyna są juz razem 7 lat. maja roczna dzidzie a są bez slubu i im z tym dobrze :)

Posted

[quote name='DORRAG'][CENTER][SIZE=6][COLOR=red]Gratulacje[/COLOR]:multi: :multi: :multi: [/SIZE][/CENTER]
[/quote]

:multi::multi: :loveu::loveu:

Dziękować ;) Aaaaaale jestem szczęśliwa!!! I taki ładny pierścionek dostałam że ho ho :loveu: Jutro Wam powstawiam zdjęcia i wszystko opowiem, bo zaraz idziemy opijać ZARĘCZYNY!! :D :D

Posted

[quote name='Wyjątek']

[/COLOR][/B][/SIZE][/COLOR][/quote]
bosze :mdleje: jak czytam takie wiadomosci to mam dreszcze :lol::evil_lol: [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]nie bede pisac dlaczego :lol:[/COLOR][/SIZE]

[COLOR=Black]wielkie gratulacje:multi::multi::multi::multi:

[SIZE=1]p.s- kitka a czy ty przypadkiem nie jestes w ciazy :hmmmm:[/SIZE]
[/COLOR]

Posted

[quote name='Wyjątek']
[B]Alu [/B]pomysł ze wspólną galerią fajny :D Czemu ja ta to nie wpadłam:oops: Tylko jak to teraz zrobic zeby wszystkie posty z galerii Gamy przenieśc tu? Mod to może zrobić??[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:myślę że byłoby to w mocy Moda ....poproś na PW Vectrę ..Ewa napewno nie odmówi ci pomocy :p[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

Hej, wpadam wpadam, a co piersze widze, duzy radosny napis :loveu: :multi: Szczere Grarulacje:multi: . Mojej siostrze chłopak też ostatnio się oświatrzył i całą w skowronkach :loveu: Pozdrawiam !

Posted

[quote name='evaxon']bosze :mdleje: jak czytam takie wiadomosci to mam dreszcze :lol::evil_lol: [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]nie bede pisac dlaczego :lol:[/COLOR][/SIZE]

[COLOR=Black]wielkie gratulacje:multi::multi::multi::multi:

[/COLOR][/quote]

Dreszcze dreszcze że może i Ty zaraz dostaniesz hihih :) a wiesz jaka to fajna sprawa??? :D a ja siem bałam:eviltong: a teraz skacze i śpieeeeeeewam!! :D

[quote name='tygra']Gratulacje!!!!!
A Kiedy ślub W Takim Razie Planujecie?[/quote]

Dziekujemy bardzo :D :D

A ślub no cóż. Chcielismy za rok. ale chyba jednak będzie za dwa lata jak tylko inżyniera zrobię:cool3:

[quote name='drzalka']Hej, wpadam wpadam, a co piersze widze, duzy radosny napis :loveu: :multi: Szczere Grarulacje:multi: . Mojej siostrze chłopak też ostatnio się oświatrzył i całą w skowronkach :loveu: Pozdrawiam ![/quote]

Nie dziwne, ze w skowronkach bo to piekne cudowne przeżycie!! :loveu::loveu::loveu:

[quote name='agaciaaa']ooooo super, gratuluje!!!!! i miłego opijania życzę ;)[/quote]

Dzieki dzieki:oops: Opijanie było wczoraj ale to jeszcze nie koniec :D dzis wieczorem tez pewnie bedziemy :D

Posted

[quote name='Wyjątek']Ale ja na dzidzie to poczekam do skończenia studiów :razz:

[/COLOR][/B][/SIZE][/COLOR][/quote]

Wielkie gratki :multi::multi::multi:

A tak poza tym , to ja tu pierwszy raz jestem chyba:cool3:
Wrócę się teraz i pooglądam jak wygląda Wasz nowy ON-kowy dobytek :loveu:
Pozdrowionka

Posted

[quote name='Wyjątek']Dreszcze dreszcze że może i Ty zaraz dostaniesz hihih :) a wiesz jaka to fajna sprawa??? :D a ja siem bałam:eviltong: a teraz skacze i śpieeeeeeewam!! :D[/quote]
:lol:no ostatnio prawie dostałam :evil_lol: naszczescie wybilam to szybko TZtowi z głowy :cool1: jakos mi ni espieszno :lol:

witanko:multi:

Posted

[quote name='bonita']Wielkie gratki :multi::multi::multi:

A tak poza tym , to ja tu pierwszy raz jestem chyba:cool3:
Wrócę się teraz i pooglądam jak wygląda Wasz nowy ON-kowy dobytek :loveu:
Pozdrowionka[/quote]

Oglądaj oglądaj i powiedz jak Ci się 'wilczysko' podoba :cool3: :D

[quote name='evaxon']:lol:no ostatnio prawie dostałam :evil_lol: naszczescie wybilam to szybko TZtowi z głowy :cool1: jakos mi ni espieszno :lol:

witanko:multi:[/quote]

Cześć, dzieńdoberek! :D

[SIZE=1][COLOR=DarkOrange]A że tak sie niedyskretnie zapytam, to długo już ze soba jesteście?[/COLOR][/SIZE]

Posted

No to może jednak juz niedługo Cie cos czeka:evil_lol:

My sie znamy rok i 8 miesięcy, jesteśmy razem 17 miechów i juz zareczyny.... Niby szybko ale ja jestem pewna, ze to to!! :D :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Wyjątek']No to może jednak juz niedługo Cie cos czeka:evil_lol:

My sie znamy rok i 8 miesięcy, jesteśmy razem 17 miechów i juz zareczyny.... Niby szybko ale ja jestem pewna, ze to to!! :D :loveu::loveu::loveu:[/quote]
:evil_lol: mi to sie nie spieszy do zareczyn:shake:
tez wiem i mam nadzieje ze to ten ale ja to nie lubi ew pierscionkach chodzic :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Juz jestem!! :)
Byłam w Mińsku- tak jakoś wyszło ;)

Dziewczyny razem szalały a ja nie wzięłam głupia aparatu:angryy::angryy:
Co prawda ładnie to bawiły sie tylko w mieszkaniu bo na działce to Gera z zębami do małej non stop leciała... :mad::mad::-( Trzeba było je rozdzielić

A tak w ogóle to jak Wam przypadł do gustu pomyśł ze wspólną galeryjką?? :D :cool3:

Posted

[quote name='Wyjątek']

Dziewczyny razem szalały a ja nie wzięłam głupia aparatu:angryy::angryy:
Co prawda ładnie to bawiły sie tylko w mieszkaniu bo na działce to Gera z zębami do małej non stop leciała... :mad::mad::-( Trzeba było je rozdzielić

A tak w ogóle to jak Wam przypadł do gustu pomyśł ze wspólną galeryjką?? :D :cool3:[/quote]
Może zazdrosne biedactwo:-(:-(:-(
Pomysł całkiem fajny:grins: