Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kitka20 napisał(a):
Jestem Iwona.
Jasne że dadzą hehe ja jak idę z Tequilą do zoologika to zawsze się tak nią zachwycają, że nie ma bata i wychodzi z niego zadowolona bo dostaje od sprzedawców smakołyki:lol:

Miło mi ;)
No ja jak z Gera chodziłam na zakupy do tego zoologika to zawsze cos w prezencie dostała :)

evaxon napisał(a):
no z probkami roznie bywa tak jak pisze kitka
a w sklepie przeciez nie trzeba kupic zaraz calego kilograma :)

Dokładnie. macie rację. Kupuje ile chcę. A poza tym jest własnie ta mozliwośc spróbowania na miejscu ;) Troche drożej niby wychodzi w takim zoologiku na kilogramy ale jak cos gamie zasmakuje bardzo to po prostu potem zamówie juz worek :)

Posted

Słodziusia nie słodziusia czy tam inne cudo ;) ale czas wziąc sie za czyszczeniu uszu. Na poczatku sie strasznie wyrywała ale wiadomo- to były pierwsze dni wiec dałam jej spokój. Teraz juz ładnie siedzi jak przemywałam oczka czy czesałam. Więc bierzemy sie za uchole:cool3: bo tam ziemi trochę po brykaniu w hodowli na wolności ;)

Posted

Moniczko zapytaj się weta bo ja nie wiem na stówe ale... Kiedyś miałam ONka (z papierami) i hodowca mi powiedział oddając mi szczeniorka żebym do 6-tego miesiąca nie dotykała mu uszów bo mogą opaść nie wiem to dawno było

Posted

Kitka20 napisał(a):
Moniczko zapytaj się weta bo ja nie wiem na stówe ale... Kiedyś miałam ONka (z papierami) i hodowca mi powiedział oddając mi szczeniorka żebym do 6-tego miesiąca nie dotykała mu uszów bo mogą opaść nie wiem to dawno było

opasc to i tak opadna :) bez dotykania czy z :)
dopiero pozniej znowu stana
a lepiej czyscic uchole jak sa brudne niz czekac na zapalenie;)

Posted

[quote name='drzalka']

Dzieki dzieki i jeszcze raz dzięki!!!!!!!!1 :multi::multi::multi::multi:

Tylko jak to cholerstwo teraz wstawic w podpis??? :eviltong:

[quote name='Kitka20']Moniczko zapytaj się weta bo ja nie wiem na stówe ale... Kiedyś miałam ONka (z papierami) i hodowca mi powiedział oddając mi szczeniorka żebym do 6-tego miesiąca nie dotykała mu uszów bo mogą opaść nie wiem to dawno było

:razz::razz::razz:
Nic takiego nie słyszałam....

[quote name='evaxon']opasc to i tak opadna :) bez dotykania czy z :)
dopiero pozniej znowu stana
a lepiej czyscic uchole jak sa brudne niz czekac na zapalenie;)

O o włansie tak to i ja słyszałam ;)

[quote name='g_o_n_i_a']Witanko :multi:
Śliczna Gamusia owczareczka :iloveyou:
http://images23.fotosik.pl/57/6635482fd64aedb0.jpg

Cześć! Witamy w naszej galerii!