Alicja Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 świetne foteczki rybek ...ale Gerunia piękniejsza :loveu::loveu::loveu: Wyjątku ...a ja chciałam zapytać ...czy robiliście Geruni sterylkę ....bo wiem że była w planach a nie doczytałam czy była....a ciekawa jestem , jak przeszła operację , leczenie ... Quote
Wyjątek Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 [quote name='drzalka']WItanko GAmko :loveu: Cześć kobitko! ;) fajnie że zajrzałaś :) [quote name='Kitka20']I my witamy i pozdrawiamy Cześć Iwonko. My równiez pozdrawiamy ze słonecznej warszawy :D [quote name='agaciaaa']Witamy ;) Śliczna sunia :loveu: http://images24.fotosik.pl/57/0700320b9e4e3beb.jpg :loveu: :loveu: :loveu: Hej hej! No nie wiem czy taka śliczna bo ma zabłocone ucha :eviltong: A do tego rozbójnik mały, własnie zajęła się walką z pudełkiem po jajkach. Wszystkie inne zabawki od panci, a jest ich 6, poszły w kąt:evil_lol: Quote
Wyjątek Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Sterylke chciała zrobic mama Pawła teraz po drugiej cieczce. Poszła do weta w Mińsku i co??? i powiedział, ze nie tylko hormony ni wchodzą w gre ale i sterylka! Że czegos takiego nie uzna,. Nie chciała zrobić!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja dowiedziałam sie o tym za późno bo tak to bym zabrała Gere do warszawy na sterylkę. teraz musimy do następnej cieczki czekać, tak? Możesz mi dokładnie powiedzieć kiedy robic sterylkę? Quote
Kitka20 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Hahaha w ile Twoja suńka rozwala zabawki?? Bo ja jak miałam Basterka poszłam do zoologika i mówie: -Panie potrzebuje czegoś extra coś zczym ONek szybko się nie rozprawi żeby wytrzymało chociaż dwa dni:D Pan zapewniając dał mi jakąś piłkę która miała nawet miesiąc wytrzymać i steka hm jak się pewnie domyślasz te zabawki nie wytrzymały ani jednego dnia:) A Tequila szanuje swoje zabawki od kąd mam ją (10miesięcy) zniszczyła tylko jedną zabawkę a hot dog który jest jej pierwszą zabawką dalej istnieje ale już nie piszczy Quote
Alicja Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='Wyjątek']Sterylke chciała zrobic mama Pawła teraz po drugiej cieczce. Poszła do weta w Mińsku i co??? i powiedział, ze nie tylko hormony ni wchodzą w gre ale i sterylka! Że czegos takiego nie uzna,. Nie chciała zrobić!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja dowiedziałam sie o tym za późno bo tak to bym zabrała Gere do warszawy na sterylkę. teraz musimy do następnej cieczki czekać, tak? Możesz mi dokładnie powiedzieć kiedy robic sterylkę?poczytaj sobie na wet. tu masz kilka tematów o sterylce http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=104 Co za wet.:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Sterylki nie robi się w czasie cieczki ale w okresie ciszy hormonalnej..... Quote
agbar Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Wyjątek napisał(a):Sterylke chciała zrobic mama Pawła teraz po drugiej cieczce. Poszła do weta w Mińsku i co??? i powiedział, ze nie tylko hormony ni wchodzą w gre ale i sterylka! Że czegos takiego nie uzna,. Nie chciała zrobić!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja dowiedziałam sie o tym za późno bo tak to bym zabrała Gere do warszawy na sterylkę. teraz musimy do następnej cieczki czekać, tak? Możesz mi dokładnie powiedzieć kiedy robic sterylkę? Wlasnym oczom nie wierze:angryy: ..co to za wet:angryy: :angryy: :angryy: nie ma innego w calym minsku i najblizszej okolicy????????biegem do innego weta bo za chwilke nam napiszesz ze Gera mamunia zostanie.. Quote
Wyjątek Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 dealer napisał(a):Wlasnym oczom nie wierze:angryy: ..co to za wet:angryy: :angryy: :angryy: nie ma innego w calym minsku i najblizszej okolicy????????biegem do innego weta bo za chwilke nam napiszesz ze Gera mamunia zostanie.. Nie tego to wam na pewno nie napiszę. jak Gera miała cieczke bedąc w Mińsku to przez miesiąc była tylko w mieszkaniu, nie wozili jej na działkę gdzie jest pies. więc pilnują jej odpowiednio :) No ale ten lekarz to szok totalny. tym bardziej , że to najlepsza klinika w Mińsku. Inne to taki dziury... Quote
agbar Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Wyjątek napisał(a):Nie tego to wam na pewno nie napiszę. jak Gera miała cieczke bedąc w Mińsku to przez miesiąc była tylko w mieszkaniu, nie wozili jej na działkę gdzie jest pies. więc pilnują jej odpowiednio :) No ale ten lekarz to szok totalny. tym bardziej , że to najlepsza klinika w Mińsku. Inne to taki dziury... daj no mi telefon do tej kliniki...powiem im co mysle..... Quote
Alicja Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='Wyjątek']Nie tego to wam na pewno nie napiszę. jak Gera miała cieczke bedąc w Mińsku to przez miesiąc była tylko w mieszkaniu, nie wozili jej na działkę gdzie jest pies. więc pilnują jej odpowiednio :) No ale ten lekarz to szok totalny. tym bardziej , że to najlepsza klinika w Mińsku. Inne to taki dziury...to nie dajcie sie zwodzić ...po co Gerunia ma cierpieć w przyszłości :razz:...a o sterylkach poczytaj ...tam sporo temacików...weź sprawy w swoje ręce ....;)...:kciuki: Quote
Wyjątek Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Czytam czytam i jak będę w mińsku 25 to porozmawiam z mama Pawła na ten temat. zapytam kiedy dokładnie miała cieczke żeby wiedzieć kiedy mogłaby być sterylka telefonu nie mam u siebie. jest w minsku. sama zastanawiamłam sie czy tam nie pojść i powiedziec co o tym myslę Quote
Wyjątek Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Gama na razie porwała w strzępy tylko pluszowego misia. małpka żyje no i dwa gryzaki do czysczenia zębów również. Zobaczymy co kolejne dni przyniosą. Zabawki powinny przetrwac gdyby dalej interesowała się plastikowymi opakowaniami po jajuchach. Wiesz, one tak fajnie skrzypia jak trzyma je w zębolach. Więc trzyma i lata z nim zadowolona po mieszkaniu :D A co niszczy? Niszczy kwiatki! Ma fioła na ich punkcie! Juz jednego nam zjadła. Wczoraj u rodziców w ogrodzie szczekała na krzaki a potem na nie polowała:evil_lol: Quote
drzalka Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Witamy.. cieczke oczywiście mozesz zrobić ! dlaczego nie, znam suczke, ktora po cesarce, miała sterylke, a miała chyab ok 3 lata.. Quote
Kitka20 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Hehe no świetnie to musi wyglądać:evil_lol: Ja w domu nie mam kwiatów nie mogę bo wszystkie donniczki lądują na ziemi pod moją nieobecność a ziemia jest wcierana w dywan więc mam puste parapery. Tequila nawet potrafiła się z kaktusem rozprawić:o Quote
Wyjątek Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 A Gama dzis była 1h 20 min sama w domu bo musiałam pojechac na cmentarz i NIC nie zmajstrowała!! :multi::multi: I już wykonuje komende "siad" na ruch reki :D Quote
Wyjątek Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 tu razem z moim bowskim odkurzaczem :oops::oops::oops: Quote
Wyjątek Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 I jeszcze :D Tak Paweł uczył Game spać na jej posłanku :loveu: Tutaj z młodszą siostra mojej przyjaciółki Ogladać oglądać:cool3: napatrzec sie bo wiecej ni ma :eviltong::evil_lol: Quote
DORRAG Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Witamy:p Wyjątek napisał(a): Tak Paweł uczył Game spać na jej posłanku :loveu: I Jak Mu idzie ta nauka..?:cool3: Quote
agbar Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Wyjątek napisał(a):Czytam czytam i jak będę w mińsku 25 to porozmawiam z mama Pawła na ten temat. zapytam kiedy dokładnie miała cieczke żeby wiedzieć kiedy mogłaby być sterylka telefonu nie mam u siebie. jest w minsku. sama zastanawiamłam sie czy tam nie pojść i powiedziec co o tym myslę zapytaj mame TZta dokladnie o adres tel. tej kliniki - zrobimy im reklame na dogo:mad: Quote
olifka Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 http://images25.fotosik.pl/59/390dd8370ce2a13b.jpg Cudeńko Kochane:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Wyjątek Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 DORRAG napisał(a):Witamy:p I Jak Mu idzie ta nauka..?:cool3: A musze powiedzieć że nawet całkiem dobrze :) W dzień pałęta sie pod nogami malutka i tam też śpi :) Ale na noc grzecznie idzie na posłanko i przesypia do rana :D Quote
Wyjątek Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 W ksążeczce w Mińsku jest wizytówka. Spisze wszystkie dane :diabloti: Quote
e.v.a Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 hejjjj:multi: a tak patrze i patrze i jest TZ siostra przyjaciolki ale ciebie nie widze:shake: pokazala bys sie z Gamą:loveu: Quote
agaciaaa Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Witamy :) ale Gama jest śliczniutka!! http://images25.fotosik.pl/59/390dd8370ce2a13b.jpg :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts