tygra Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 o widzię Monika że nie tylko ja zaginęłam. Wracaj skoro ja już jestem :) Quote
mar....ka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 No właśnie gdzie się podziewasz:mad: Gerunię dawaj...i to szybko Quote
Medorowa Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ................................................ ................................................ ................................................ ................................................ Quote
ferraribox Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 :crazyeye: A może tak w sobotę się odezwiecie? Będę mogła się pochwalić.żę to ja Was odnalazłam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kitka20 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Hej Gerusie tak nie może być wracaj tu do nas szybko bo tęsknimy z Teklą:-( Quote
drzalka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Hej Goresławo :mad: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Quote
Wyjątek Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 no i odnalazła nas Kasia...... :) Witaj Kasiu w lipcowy dzien kiedy to udało nam się powrócic na dogo po prawie 4 miesiacach nieobecności.... Dziewczyny przeczytałam wszystko i widze, ze byłyście wytrwałe w nawoływaniach. i dziekuje za zyczenia... A Tobie Kasiu szczególnie, bo nawet po tak długim czasie postanowiłaś tu zajrzeć. A teraz z wazniejszych rzeczy o które pewnie zapytacie: nie było internetu były problemy osobiste, rodzinne i wszystkie inne naraz Gera nie mogła z nami mieszkac wiec nie ma nowych zdjęć... Ale Gera miszkała te 4 miesiące u przyszłych mych teściów, którzy sa najwspanialszymi ludźmi na świecie... I miała łąki i inne psy i konie... dobrze jej było..., a ja ją czasem (bo częściej nie mogłam) odwiedzałam. I.... co najwazniejsze ze mna Pawłem i GERĄ wszystko jest juz w zasadzie okej. Wiecie boje sie trochę, bo w sobotę..... jadę do Gery!!! I Prawdopodobnie zabieram ja z powrotem do nas!! Mam nadzieję, że juz na zawsze!! :D Boję sie bo 4 miesiace nie mieszkała z nami... to długo. nie wiem jak zareaguje. jak bedzie sie zachowycwac w mieszkaniu kiedy przez 4 miesiace miala łaki... ale trzymajcie kciuki i... prosze nie zadawajcie żadnych pytań o przeszłość... Buziaki dziewczyny :) Quote
Jagoda1 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Ciesze się, że wróciłaś, poskładałaś, jak można swoje życie, jedziesz po Gerę:lol: . Czekamy na zdjęcia, pewnie Gera zmężniała i urosła. Będzie dobrze, trzymaj się :calus: ! Quote
Medorowa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Fajnie, że już wróciliście:p;p:p Teraz czekamy na fotki Gery:razz: Quote
Wyjątek Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Gera to wielka baba jest! :) A w zasadzie to góóóóra mięśni i tyle;) Quote
Recommended Posts