Jagoda1 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Wstawiaj rybcie, ja też mam... Są ich zdjęcia gdzieś w mojej galeryjce. Quote
Wyjątek Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 evaxon napisał(a)::lol:a aportuja piłeczke?:evil_lol: No właśnie niestety nie i to mnie najbardziej boli...:lol::lol: Quote
Wyjątek Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Wstawiaj rybcie, ja też mam... Są ich zdjęcia gdzieś w mojej galeryjce. Już aparat ładuję :D Quote
Kitka20 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Hej Gerosławy a ja nie mam rybek za to dorobiłam się świnek morskich też są fajne a i jak piszczą jak rano wstaję:D Wymiziaj ode mnie Gerę i czekam na fotki Quote
Wyjątek Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Mój brat miał kiedyś takś świnke co leżała mu na kolanach do góey brzuszkiem i kazała sie drapać a jak sie ja drapało to piszczała i lizała po rekach tym swoim małym jęzorkiem:loveu::loveu: Quote
Wyjątek Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 kurcze ni zdążyłam ich wstawić, bo pojechaliśmy do Mińska o wiel wcześniej niż to było w planach... I już jestem z Gerą!!! :D Quote
Kate I Luka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Witajcie, witajcie Wreszcie dałaś znak życia, cały czas się bałam, że coś niedobrego się dzieje. Teraz jak już moje zawirowania się wyprostowały zajrzałam do Ciebie i widzę same dobre wiadomości :loveu: Cieszę się, że Gercia wraca, wstaw fotki suńci bo wszyscy ciekawi jak wydoroślała :p Buziaki :multi: Quote
Wyjątek Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Zdjcia już zrobione jednak nie mam jak teraz wstawić- ni mam kabelka do aparatu ... Jak wrócimy do Warszawy to się tym zajmę :D Wiecie, że Gera niesamowicie wydoroślała? Mówię nie tylko o względzie fizycznym ale przede wszystkim o psychicznym. Jest bardzo grzeczna, nawet jak została wczoraj sama pod wieczór :) Jak wrócimy do Warszawy to zobaczymy czy to było tylko na pokaz czy rzeczywiście trochę zmądrzała:evil_lol: Quote
Wyjątek Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 A i jeszcz chciałabym przeprosić wszystkich odwiedzających, że u nich w galeryjkach sie nie udzielam!! Jeszcz nie wszystko ustabilizowane, więc brak czasu na to! Ale to nie znaczy, że nie zaglądam! Śledzę wątki na ile tylko mogę, lecz nie zawsze mam czas żeby jeszcze coś napisać... Wymiziajci swoje psie mordki od mnie dziewczyny!! :) Quote
Jagoda1 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Koniecznie wstaw Gerę, jesteśmy ciekawi jak wygląda teraz...:razz: Quote
Wyjątek Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Tadada daaam ;) : Reszta później lub jutro :) mam mnóstwo fotek ale będę wklejac sukcesywnie, jak czas na to pozwoli :) Quote
Jagoda1 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Gera zmężniała, super!:lol: A jakie ładne rameczki zrobiłaś.:razz: Quote
Wyjątek Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Troche sieę pobawiłam ale kiepsko mi to jeszcze wychodzi:razz: Quote
Wyjątek Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Miała być kolejna porckja fotek ale ni bedzie bo fotosik mi padł chwilowo:mad: Quote
Wyjątek Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Chcecie kolejne fotki?? :razz::razz: :diabloti: Quote
Wyjątek Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 aaa tam, mam Was w.,... nosie! o! Wstawię sobie nawet jak nie chcecie!:eviltong::eviltong::eviltong: Ale najlepsze i tak zostawiłam na koniec :diabloti: Quote
Kitka20 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Ale ona wydoroślała i jaka piękna jest. aA tak na marginesie ile Gerusia już ma?? i jakiej jest wielkości? Quote
Wyjątek Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Gerusia dziekuje za komplement;) Panienka ma 16 miesięcy :) a ile ma i ile wazy jeszcze nie zdążyłam sprawdzić po przywiezieniu jej do warszawy. dobrze, że mi przypomniałaś- postaram sie to jutro wybadać;) Quote
tygra Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 no foty obejrzałam :) Gera jak zawsze piękna i wesoła :), też ciekawi mnie czy Tygrę przerosla :). My ważymy się jutro bo po ostatnim wychudzeniu, które na szczescie za nami musimy wagę kontrolować, a wzrostu nie sprawdzałam odkąd skończyła rok - ale już nie rośnie przecież Quote
Wyjątek Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Juz mam wagę: 22kg. Troche mi Pasqda schudła "na wygnaniu":mad: Quote
tygra Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Tygra trochę wraca do normy na dziś 29kg, czyli jak na nią nieźle Quote
Wyjątek Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 łoooj tyo moja Panna nigdy tyle nie wazyła- max 25,5kg. Mam do was pytanko: znacie jakąś sucha karme godna polecenia? Chodzi o taka dla psów aktywnych a jednocześnie na te ze słabym żołądkiem. Gera czesto ma takie problemy, ze słychac jak jej sie w brzuszku wszystko przelewa... potem sa bączurki:evil_lol::oops: (z reszta one sa praktycznie codziennie :eviltong:) a i czesto rzadszy kał... Czym to może być spowodowane? Quote
Recommended Posts