Wyjątek Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Dzieńdoberek dziewczyny!!! :multi: hmmm chociaż nie wiem, czy taki dobry.... Ewcia, u nas pada!! :placz::placz::placz: A Twój planowany spacerek ma szanse zaistnieć?? Quote
bonita Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Dzień Doberek ślicznotki :) :) :) Szkoda że dzionek taki pochmurny , feeee Quote
Wyjątek Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='drzalka']he jo hejo ;]:loveu: ;) ojeh oj eh !! :multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='sznaucerka16']heja jak tam piekne fafelki hej hej dzis bowskie fafelki wracają do domu :) [quote name='DORRAG']:pCześć Gerusie:p Cześć Fionki :p [quote name='bonita']Dzień Doberek ślicznotki :) :) :) Szkoda że dzionek taki pochmurny , feeee Doberek :) I niestety dzis kolejny taki pochmurny dzień:shake: [quote name='madzia i medor']Brry bardzo :)) :)) Bry Bry:p p.s. Kiedy galeria Medorka???:mad::mad::mad: Quote
Kitka20 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Hej Wyjątki jak się Gerusia czuję?? wymiziaj ją odemnie i wielkiego słodkiego buziaka daj jej w ten śliczny nochalek:loveu: Quote
drzalka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Hejo.. wiec bedziesz miala wiecej roboty do miziania bo odemnie prosze ją wycałowac od stóp do główki :D Quote
mar....ka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 To jak sie już tak wprawiłaś w całowaniu, to ode mnie też:p Quote
Medorowa Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Wyjątek napisał(a): p.s. Kiedy galeria Medorka???:mad::mad::mad: Jak ja się nie mogę na żaden aparat zdecydować :placz: Quote
Alicja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 :oops:chyba pomyliłam daty urodzinkowe.......... Geruniu ...naj naj naj lepsiejszego od Cioteczki i Ozzulka :loveu::loveu::loveu:i niech Otisek['] nad tobą czuwa Quote
Wyjątek Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='Kitka20']Hej Wyjątki jak się Gerusia czuję?? wymiziaj ją odemnie i wielkiego słodkiego buziaka daj jej w ten śliczny nochalek:loveu: [quote name='drzalka']Hejo.. wiec bedziesz miala wiecej roboty do miziania bo odemnie prosze ją wycałowac od stóp do główki :D [quote name='majoka']To jak sie już tak wprawiłaś w całowaniu, to ode mnie też:p Łoooo matko, dziewczyny nie przesadzacie?? :razz: Toż to mi czasu na to wszystko nie starczy nawet i do wieczora:evil_lol: No ale Gera na pewno będzie zadowolona :D [quote name='madzia i medor']Jak ja się nie mogę na żaden aparat zdecydować :placz: Aj tam to nie wytłumaczenie! Medorek na pewno chciałby już mieć swoja galerię i my też chcemy!! Więc raz dwa, na chwile stań sie facetem i podejmij męska decyzję;):evil_lol: [quote name='AgusiaTerierka']Co u Gerusiek słychać?:cool3: Geruśka wróciła wczoraj z Mińska. Wybawiła się z psiakami, ale niestey... ma troche pcheł:shake: ale już zaaplikowałam Frontline i mam nadzieję, że będzie dobrze :D Gorzej z psem moich rodziców bo ma bebeszię....:shake: [quote name='Alicjarydzewska']:oops:chyba pomyliłam daty urodzinkowe.......... Geruniu ...naj naj naj lepsiejszego od Cioteczki i Ozzulka :loveu::loveu::loveu:i niech Otisek['] nad tobą czuwa Spóźnione ale serdeczne! Dziękujemy bardzo :) Quote
Jagoda1 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Wyjątek napisał(a): Geruśka wróciła wczoraj z Mińska. Wybawiła się z psiakami, ale niestey... ma troche pcheł:shake: ale już zaaplikowałam Frontline i mam nadzieję, że będzie dobrze :D Gorzej z psem moich rodziców bo ma bebeszię....:shake: Za radą mojej wet. cały rok zabezpieczam psiaki, co miesiąc aplikuję "Advantix" i do tej pory suczydełka nigdy nie przyniosły żadnego paskudztwa. Babeszjoza jest trudna do leczenia, pozdrawiam, trzymam kciuki. Quote
Agushka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Dzień dobry słodziaki :) To Wy wczoraj w Mińsku byłyście? Niedobre oj niedobre, nic nie wiedziałam bo choć z daleka bym sobie popatrzyła na Gerusię.. Quote
drzalka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Hejka....goresławo :D...czekamy na fotki :D:P Quote
drzalka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Hejka....goresławo :D...czekamy na fotki :D:P Quote
Recommended Posts