Jump to content
Dogomania

Grina pojechała do domu... Trzymamy mocno kciuki! I za nią i za jej Ludzi!

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bjuta']Przyszło 20 od Czarka :) na maj. Poprzednie wpłaty szły do Kuby. Mam nadzieję, że niedługo trafią do nas...[/QUOTE]

A jest z Kubą jakiś kontakt.

Posted

Na wątku Kuby bez oczka wyslali do niego list polecony i nie odebral. Moze znowu jest za granica? Ja niestety nie mam zadnego nr telefonu.

Posted

[quote name='ALMA2']Agatko - wysłałam Tobie przypomnienie, ale teraz widzę, ze niepotrzebnie - sorki.

Alma2 - wpłaci w Poniedziałek.

Wysłałam przypomnienia do Certusowa, Marta0731, Sonikowa, Ubocze, Syla. - jeżeli niepotrzebnie to przepraszam.

Czy ma ktoś kontakt z AsiaKleo - pisała ze będzie wpłacać jak bedzie mogła - ponieważ wpłat nie ma, to mamy rozumieć, ze wycofała soją deklarację - Prosimy o informację.

Nie mogę wysłać przypomnienia do Gonia 66- czy ktoś ma z nią kontakt.

[B]I uwaga, pieniążki należy wpłacić na konto do Bjuty, bo inaczej pieniążki przepadną.[/B][/QUOTE]

ja mam kontakt z Gonią - czy coś przekazać?

Posted

Oj tak, przekaż proszę, że zostałam księgową Griny. No i konto oczywiście. To jest to samo na które Gonia kiedyś wpłacała na sznaucerka Brutusa, ale pewnie już go wykasowała, bo Brutus dawno dom znalazł.

Posted

[quote name='mari23']ja mam kontakt z Gonią - czy coś przekazać?[/QUOTE]

Tak przekaż koniecznie, powiedz, ze bardzo prosimy o pomoc, że jeżeli nie może wchodzić na dogo to mogę jej e-mailem wysyłac informacje o Grini, i koniecznie powiedz, że jest zmienione konto - że na konto Bjuty zbieramy pieniążki.

Posted

Bjutko - moja wpłata za czerwiec w rozliczeniu szczegółowym jest wpisana w kwietniu wp. 10V. - a powinno być w czerwcu - pisze tylko dlatego żeby się nie myliło.:p

Posted

Zadzwoniłam do LiluTOSI. Grinka jakieś tam postępy robi, ale minimalne. Tyle że jak ma ochotę to przychodzi się pogłaskać. Ale jak ona ma ochotę, bo jak Lilu ma ochotę, to nie. Lilu mówi, że to najbardziej dziki egzemplarz jaki jej się trafił. Radzi też ruszyć z ogłoszeniami, oczywiście opisującymi dokładnie jaka ona jest.
Mnie cieszy, że Grina więcej siedzi w domu niż na dworze. Ma swobodne wyjście do ogrodu, a jednak wybiera dom skąd może sobie na ludzi patrzeć.

Posted

A jaka Grina tak naprawdę jest. Bo, że mamy dzikusek to wiemy.

Np. czy jak ktoś wchodzi do domu, czy pokoju gdzie ona jset to szczeka - to znaczy chciałam zapytać czy można jej zaufać. Czy kapie ząbkami, czy jest taka nieufna, ale łagodna.
Kiedy Lilutosi pisała, ze nie lubo panów.

Posted

[quote name='kora78']jak ja ją 2 razy widzialm to wciskala sie w kat i trzesla sie. nie klapala zebami, nie szczekala. biernosc.[/QUOTE]

Biedna mała psinka.