obraczus87 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='LILUtosi']Ja myślę że powinna komplet dostać. Nie wiadomo kiedy Pan odważy się na wizytę u weta. W końcu jak pojedzie to można z deklaracji za hotel odciągnąć. Jak ustalicie z Panem co i jak to postaram się to jakoś zaplanować.[/QUOTE] Dokładnie. Też uważam, że poiwnna komplet... A na kleszcze to chyba obroże KILTIX powinna dostać... bo przecież może nie dawać sobie zakraplac preparatów typu spot-on... Quote
ALMA2 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='obraczus87']Dokładnie. Też uważam, że poiwnna komplet... A na kleszcze to chyba obroże KILTIX powinna dostać... bo przecież może nie dawać sobie zakraplac preparatów typu spot-on...[/QUOTE] Tak szczepienia i obroże p. kleszczom - bo wystarczy chyba na pół roku.:p Quote
obraczus87 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Kiltix na bodajże 7 miesiecy wystarczy... lepiej, żeby Pan nie musiał od razu gnać do weta z Griną :) Quote
Bjuta Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Dostaliśmy takiego maila - strasznie mi przykro, bo jak widać - to rzeczywiście odpowiedzialny człowiek. [I]"Byłem u Państwa we wtorek i rozmawialiśmy o suczkach do adopcji - w tym o Grinie. Mówiłem również , że będę szukał jednocześnie w innych miejscach.Właśnie przed chwilą zadzwonił do mnie znajomy weterynarz , który znalazł dla mnie odpowiednią suczkę w "Fundacji S.O.S. dla zwierząt" w Chorzowie. Przepraszam , że zrobiłem nadzieję na dom dla jednej z Waszych podopiecznych." [/I]Pan P wysłał tą informację przez schroniskowe allegro. Pewnie to on był tym stałym obserwatorem, który się zawsze pojawiał ja ogłoszeniu. Quote
marta0731 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Czytam po paru dniach przerwy i już się naprawdę wzruszyłam tym uporem Pana co do Griny, że ona i tylko ona...:crazyeye: Taka szansa...............:-( No ale cóż... Nie ten to następny:evil_lol: Walczymy o Grinę i będą z niej psy:diabloti::cool3::cool3::cool3: Quote
ALMA2 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Szkoda, ale życzymy Panu Wszystkiego dobrego z nową Suszką:p Quote
Bjuta Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 No tak... Ja wiem, ale cholera mi smutno - tak lubiłam jak wznawiałam allegro Griny i od razu "hyc!" obserwator... Tak mieliśmy taką jedną Efi - pół roku ją obserwowali i w końcu ją wzięli i genialnie trafiła. Quote
ALMA2 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Pewnie że smutno, al Grinka znajdzie domek - ona miała dwóch obserwatorów. LILUtosi- ale Ty kochana pomyślisz o szczepieniach, dla własngo bezpieczeństwa, pewnie Wszyscy chyba też tak myślą. Quote
LILUtosi Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Tak, tak. Szczepienia to podstawa. Tyle że teraz nie pod presją. Bardzo szkoda Pana bo wyglądał na poważnego. Grina chodzi już na spacery po za posesję. Nadal bojaźliwa ale drepcze na spacerku i nawet kupska robi. Quote
marta0731 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='LILUtosi']Grina chodzi już na spacery po za posesję. Nadal bojaźliwa ale drepcze na spacerku i nawet kupska robi.[/QUOTE] To jest dobra wiadomość :D Z której tylko na dogomanii się ludzie cieszą Jak ktoś wychodzi z moim psem (mama czy tata czy siostra) to wszyscy mnie mają za wariatkę, bo ja tylko o te qupy pytam :D:D:D Quote
Mysia_ Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='Bjuta']Dostaliśmy takiego maila - strasznie mi przykro, bo jak widać - to rzeczywiście odpowiedzialny człowiek. [I]"Byłem u Państwa we wtorek i rozmawialiśmy o suczkach do adopcji - w tym o Grinie. Mówiłem również , że będę szukał jednocześnie w innych miejscach.Właśnie przed chwilą zadzwonił do mnie znajomy weterynarz , który znalazł dla mnie odpowiednią suczkę w "Fundacji S.O.S. dla zwierząt" w Chorzowie. Przepraszam , że zrobiłem nadzieję na dom dla jednej z Waszych podopiecznych." [/I]Pan P wysłał tą informację przez schroniskowe allegro. Pewnie to on był tym stałym obserwatorem, który się zawsze pojawiał ja ogłoszeniu.[/QUOTE] Bjutko jak coś to ja już temu Pan odpisałam przedtem. Tylko dopiero teraz tutaj dotarłam, jednak na pocztę zaglądam częściej. Szkoda :-( Quote
LILUtosi Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 To może tytuł zmienić na: Wystraszona Grina w nowym dtp - szukamy deklaracji. Moto w ds. Zmieniłabym kolejność. Quote
marta0731 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Niestety na dogo dużo tych wątków... :( Trzeba zmienić tytuł na bardziej "chwytliwy" Teraz miałam napisać coś błyskotliwego :D ale nie mam weny... Quote
Bjuta Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Muszę moda poprsić - bo to nie mój wątek - (podmienilam się na miejscu prowadzącego, ale tytulu wątku nie mogę edytować) Quote
tripti Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='Bjuta']Muszę moda poprsić - bo to nie mój wątek - (podmienilam się na miejscu prowadzącego, ale tytulu wątku nie mogę edytować)[/QUOTE] ja też się podmieniałam na miejsce prowadzących i nie było problemu ze zmianą tytułu, on jest jakby łącznie z pierwszym postem, zerknij jeszcze. Trzymam kciuki za Grinę! bardzo ładne zdjęcia. Quote
obraczus87 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 No nic, szkoda, że tak wyszło :( ale na szczescie inna sunia zyskała nowy DS. Quote
marta0731 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='obraczus87'] ale na szczescie inna sunia zyskała nowy DS.[/QUOTE] Dokładnie........ :) Musimy się jakoś pocieszać ;) Grincia tez znajdzie! Quote
Bjuta Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Posłałam 390 na kwietniowy hotelik. Grince zostało na koncie 4 zł. Szczegóły w poście rozliczeniowym. [CENTER][IMG]https://lh3.googleusercontent.com/_rXwW3QSX9vs/TYPf_ih1eAI/AAAAAAAAGqg/ZuoCsrfIwyc/s720/IMG_1148.JPG[/IMG] [/CENTER] Quote
LILUtosi Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 To w najgorszym wypadku są dwa miesiące na zebranie kasiorki ale może do tego czasu znajdzie domek. Quote
obraczus87 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Przepraszam, ale teraz jak nigdy dota nie starcza mi na nic czasu, mam ogromne zaległości ze wszystkim... ale jak tylko się ustabilizuje u mnie, to biore sie za szukanie deklaracji dla Grinusi.. Kochani dla Niej kazda wplata jednorazowa jest na wage złota..... Bardzo prosze o pomoc w szukaniu kasiorki dla Niej.. Quote
marta0731 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 W weekend poszukam jakichś rzeczy na bazarek dla niuni... W qupie siła, damy radę :D Quote
mari23 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='obraczus87']Przepraszam, ale teraz jak nigdy dota nie starcza mi na nic czasu, mam ogromne zaległości ze wszystkim.....[/QUOTE] to tak, jak ja..... zrobiłam nowe zlecenie stałe dla Grinusi, bo bez tego marnie byłoby z terminowością mojej deklaracji... Quote
marta0731 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Wszystkim nam brakuje ostatnio czasu... Mi się ruch w pracy zrobił, ciepło, to budowlanka się ruszyła, po pracy ledwo widzę na oczy No i pogoda do długich spacerów jest, a każda ma "Żądacza Spacerów", niektóre po kilka ;):D I ten czas tak ucieka... Quote
Bjuta Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 [quote name='LILUtosi']To w najgorszym wypadku są dwa miesiące na zebranie kasiorki ale może do tego czasu znajdzie domek.[/QUOTE] My jej teraz nie ogłaszamy - dopiero jak ją poznasz, jak się otworzy, jak będę wiosenne piękne zdjęcia. Na razie stare ogłoszenie - kompletnie nie pasuje... Quote
marta0731 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='Bjuta']My jej teraz nie ogłaszamy - dopiero jak ją poznasz, jak się otworzy, jak będę wiosenne piękne zdjęcia. Na razie stare ogłoszenie - kompletnie nie pasuje...[/QUOTE] Dokładnie... Nikt na wątku się chyba nie spodziewał, że po takim czasie w hotelu Grina jest nadal dzikuska :( Trzeba ją najpierw trochę posocjalizować................. Quote
Recommended Posts